expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Greetings from Spain

Kirjoittelen teille täältä Puerto Banuksesta. Olen totaalisen ihastunut tähän paikkaan. Puerto Banus on siis kohdellut minua hyvin ;)

Ensimmäinen koti-ilta (hotellissa) oli eilen. Istuin poreammeessa, kuuntelin relaxing loungee ja vihdoin ja viimein aloin päivittelee blogiani. Olemme olleet täällä pari viikkoa ja tähän pariin viikkoon on sisältänyt paljon sosiaalista kanssakäymistä. Täällä oli/on paljon tuttuja ja myös uusia tuttavuuksia Suomesta. Kaivoin ensimmäistä kertaa ylipäätäänsä koneeni eilen laukusta..eli oon tosissani lomaillut!
Oon kyl ottanut paljon kuvia ja postailen niitä tänne pikku hiljaa. 

Puerto Banus on muuten ihanan ylellinen paikka..ei tuu ihan heti vastaan suomalaista kaljamahajunttia!
Hyvää ruokaa, tyylikkäitä ihmisiä, kauniita autoja ja veneitä, ihania kauppoja. Tärkein juttu..Luca viihtyy :) Kauan ollaan Espanjassa?  -Niin kauan kun viihdytään <3.

Me lähdetään nyt aamupalalle. Palataan ihanat ja vaikka en ole kirjoittanut niin mietin teitä ja blogiani päivittäin. Mietin myös sen uudistamsita etc..mutta kaikki aikanaan. 

pusut ja halit, nähdään pian!

ps. onko mulla suomalaisia lukijoita Espanjassa???


FOLLOW ME ON INSTAGRAM! 
bydidem

Instassa päivittelen koko ajan tapahtumia elämästämme ja arjesta täällä. Laitan myös asukokonaisuudet instaan.


13 kommenttia:

 1. oiii näyttääpä ihanalta! pitäkää hauskaa :)!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Nauttikkaa auringosta ja Espanjan tunnelmasta koko perhe. Suomessakin voi jo herätä lämpimän auringon paisteeseen. :)

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä niin tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 4. Heiii, muutto syksyllä suunnitelmissa sinne suuntaan (minä+mies+1v) :) :) oli tarkoitus jo nyt tulla sinne, mutta siirrettiin vähän... mielenkiinnolla luen vinkkejä elämästä siellä!

  Terkuin,
  Annika

  VastaaPoista
 5. Puerto Banus on ihana paikka, olemme lomailleet siellä 3 edellistä kesää, nauttikaa!

  VastaaPoista
 6. Vielä piti lisätä, että Puerto Banuksen Louis Vuittonilla ihana miesmyyjä, ihan innoissaan jos sinne suomalaisia eksyy

  VastaaPoista
 7. Satunnainen kurkkailija täällä :). Pari kertaa olen jättänyt sinulle kommenttia ja terkkuja j-uurikin Espanjasta, heh. Täällä ihan vieressä ollaan ,asutaan -ja viihdytään loistavasti! Mahtava paikka!

  Kiva, että olette tykänneet & viihtyneet täällä...löytyy kyllä kaikkea kaikille aisteille ja kaikenikäisille! Nauttikaa!

  VastaaPoista
 8. Pidän sun tyylistä! Sun asut on usein tosi inspiroivia :)

  VastaaPoista
 9. Sulla on kyllä kiva tyyli, me gusta! Asun itekkin tällä hetkellä Etelä-Espanjassa vielä kuukauden verran :)

  VastaaPoista
 10. Täältäkin löytyy Espanjasta blogiasi lukeva :)

  Aurinkoisia lomapäiviä teidän koko porukalle!

  - L

  VastaaPoista
 11. Ja täällä uusi lukija Espanjan Banuksesta. Vuittonin miesmyyjä asui mun alakerrassa pitkään. Nyt muutti pois :( Hienoa, että viihdytte täällä

  VastaaPoista
 12. Aika kaunaista kun pitää jostain maailman ääristäkin muistaa haukkua suomalaisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin valitettavasti valitsen espanjassa/turkissa sellaisen lomapaikan, jossa en todellakaan joudu olemaan suomalaisten kaljamahajunttien seurassa. Onneksi niitäkin paikkoja vielä löytyy;)

   Poista