expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ski weekend - Klosters!

Niin rentoutuneina ja onnellisina palasimme viikonloppu reissultamme. Klosters (Davos) oli matkakohteemme. Tunnin matka meiltä sinne autolla. 
Ystäväni Stephanie, hänen miehensä ja Stephanien perhee olivat tulleet minilomalle. Stephanien vanhemmille paikka on tuttu jo monen vuoden takaa. Hotelli Alpina, jossa yövyimme oli romanttinen ja ykköspaikalla. 

Meillä oli hulvattoman hauskaa rinteessä, pitstopeissa ja illallisilla...Herreguuud!!! 

Täällä kotona on vähän tilanne päällä...kun systerini tuli bebensä kanssa meille kyläilee...mutta palaan taas myöhemmin. 

7 kommenttia:

 1. Upeat maisemat siellä! Mä en kyllä suksille/laudalle uskaltaisi kun oon joskus teininä viimeksi ollut, ja siitä on siis kamalan kauan aikaa. Olet kyllä uskomattoman kaunis, ei voi kun ihmetellä miten jollain voi olla noin kauniit ja elegantit kasvot. Eikä kropassakaan mitään vikaa ole ;) Viettäkää siskosi kanssa mukavaa aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Oi sulla on jo ihana rusketus :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun teiltä sieltä sveitsistä on niin lyhyt matka joka puolelle. Eli pääsette alpeille, italiaan, ranskaan, saksaan tosta noin vain muutamassa tunnissa.

  VastaaPoista
 4. Pääosin pidän blogistasi, mutta välillä tulee väkisin fiilis, että pidät itseäsi muita parempana. Toki olet onnekas, koska sinulla on mahdollisuus elää "parempaa elämää" kuin monilla muilla. Kateellisia varmasti riittää, enkä voi väittää, ettei moinen elämä itsellenikään kelpaisi...Ja toki olet myös ihan nätti, niinkuin kaikki muutkin. Tavallinen.
  Haluaisin kysyä,mitä puuteria tmv. käytät ihollasi? Ja millä muokkaat kuviasi? Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  VastaaPoista
 5. Poltatko tupakkaa? Tuossa yhdessä kuvassa on tupakka-aski pöydällä...

  VastaaPoista
 6. Ihanan rentouttavat maisemat :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista