expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

I'M ALIVE

Elossa ollaan...MINÄ SEKÄ BLOGINI :) Pahoittelen hetken koomassa olemista. Mulla hajos kone..jo toinen kone joka menee rikki kahvin takia. Voitte vaan kuvitella kuinka innoissaan mieheni oli asiasta. Molempina kertoina Luca on ollut asialla, mutta mun vikahan se silti on kun istun täys kahvikuppi kädessä sohvalla tietokoneen kanssa, jossa luca juoksentelee ja hyppii samaan aikaan.  

Kaikenlaista ohjelmaa on ollut, paljon shoppailuu, systeri oli bebensä kanssa viikon meillä...hektinen viikko <3 hyvällä tavalla ;) 

Mä palaan teille illalla..nyt outlet päivä. See u mussukat.7 kommenttia:

 1. Onko tuo upeaselkäinen luomus hääpuku ;)

  VastaaPoista
 2. Jäi vähän kiinnostamaan, että millaista pukua tuossa alemman kuvakollaasin mustavalkoisessa kuvassa oikein sovitellaan? ;) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Jos muistan oikein niin käytät sitä acon ripsiväriä? Pysyyks sillä taivutukset kuinka hyvin vaikka onkin vesiliukonen? :)
  Ihania kuvia,innolla ootan uusia postauksia! ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea kihlauksen johdosta! Mielettömän kaunis puku. :)

  VastaaPoista
 5. Hei Didem, olen seurannut blogiasi pitkään. Joka päivä käyn lukemassa kirjoituksiasi. Haluan vain kertoa, että blogisi tuo minulle paljon iloa kahden pikkupoikieni lisäksi. Minulla on tällä hetkellä stressaava elämän tilanne ja blogisi auttaa minua paljon. Tyylisi on ihana samoin elämäsi vaikuttaa täydelliseltä. Ajattelin muuten hankkia samat raybanit kun sulla :) . Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 6. Kuinka pitkä muuten oot jos saa kysyä?:)

  VastaaPoista
 7. onko blogi-innostus päässyt vähän laantumaan?

  VastaaPoista