expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 14. helmikuuta 2013

L.O.V.E.

 Sydämillä koristettuja donitseja, suklaa muffinsseja, ilmapalloja, katseita, suukkoja, läheisyyttä, kauniita sanoja, hyvää oloa, kipinöitä, innostusta, sydämen jyskytystä, perhosia vatsassa, arvostus, kunnioitus, nauru, hymy, silmänisku, toisen viereen nukahtaminen, rutistus, turva, toisen vanhalle kananmunalle haisevat pierut, kiukuttelut, riitely, anteeksianto, luottaminen, hassuttelu, ymmärtäminen, tilan antaminen, omistautuminen ja kaikkein tärkein minulle: toisesta nauttiminen.

Mieheni on intohimoni.

Happy Valentine's day everyone <3

Kultainen Love bracelet ja siihen kuuluva tarina <3 Mieheni ei ole mikään perus romantikko. Kun hän sille tuulelle yllättää, niin hänellä on omaperäinen ja ainutlaatuinen tapa osoittaa hartaasti valituilla sanoillaan tärkeyteni. 

*Onnellisia kyyneleitä*


Minä olin kaksi päivää sitten lähdössä rannalle kun mies jäi huoneeseen tekemään töitä. Heei, ajattelin kaupassa kun ostin vettä...nythän on ystävänpäivä. Minäpäs yllätän ja piristän vähäsen beibiä. Ostin ilmapallon, kortin, kitkat rasian ja dr pepperin :) juokasin rattaiden kanssa takas hotellille ja pyysin respa mimmii soittaa huoneeseen "hello sir, can u open the door please".

Ovi avautuu ja hetken päästä tulee viesti:  Kiitos kulta herkuista, mut mä luulin et se on vasta torstaina. 
HAHAHAHAH....hauskaa..ei kai se täsmällisyys oo se juttu, vaan ajatus <3


                                                                                            
                                                                  L o V e  L oV e  L o Ve

6 kommenttia:

 1. Kuin Ihana ylläri sulta sun miehelle :)
  Ja oh noi donitsit...tulipas nälkä, onneksi kohta on lounastauko :D

  Oon uusi blogisi lukija ja saanko kysyä, että oletko siis naimisissa miehesi kanssa ? Jos olette naimisissa niin vilautahan jotain hääkuvia joskus blogissa <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) sorry että vastailen taas myöhään. Viikon päästä olen takaisin normiarjessa, joten silloin bloginikin päivittyy paremmin. Emme ole naimisissa.

   Poista
 2. Mäkin haluisin nähdä hääkuvia! Happy v-tines day, vaikka se on jo mennyt x)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja anteeksi kun vastaan näin myöhään! xx

   Poista
 3. Siis mitaa?!?!? Et julkaissut kommenttiani kun pyysin oikein kauniisti vastaamaan naihin kommentteihin?!?!

  Nyt kylla tulee sellainen olo, etta taidat olla ihan avopuoliso joka haluaa epatoivoisesti olla jo naimisissa ja ei katkeroituneena halua vastata naihin kommentteihin ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kommenttia en ole julkaissut? Julkaisen kaikki mitä tulee.
   Olen pahoillani että olen ollut laiska bloginkirjoittaja ja vastailija viime ajat, mutta meillä ollut aika hektistä täällä floridassa kun kaikki lapset tuli tänne viettää hiihtolomaa kanssamme. Viikon päästä takaisin arkeen. Lupaan olla parempi bloggaaja kunhan pääsen kotiin.

   haleja -ylpeä avopuoliso ;)

   Poista