expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 7. helmikuuta 2013

"Tango Charlie"

Päivä Lucan kanssa kahdestaan meni aika kivasti. Oltiin biitsillä ja poolilla. Siellä oli 4 amerikkalaista teinityttöä jotka ihastu muhun ihan kauheesti :) ja Lucaan titenkin, koska heillä oli samanikäinen pikkusisko myös. Oli kiva jutella tyttöjen kanssa. Kysymyksiä tuli tiuhaan tahtiin...aiheet muuttui shoppailusta- Amerikan historiaan.Näitä kettle chipsejä popsin aina poolilla. Niitä vaan syö ja syö...ei pysty lopettaa!!


Ft. Lauderdalessa on Galleria Mall, jonne suunnattiin sit loppupäiväksi. Toinen tapa liikkua täällä kanava hässäkssä on watertaxeilla..hyppäsin station 7 ja jäin pois station 9. Niillä on ihana kulkea ja siellä istuskellessa näkee upeita palatseja ja yachteja. Matkan aikana sain kapteenilta kuulla et Justin Bieber oli just ostanut yhden vaatimattoman pikkumini palatsin siitä kulmasta ;) tokaisin että tykkään vanhemmista miehistä ja semmoinen mulla jo on ;). 

Taksireissu takaisin hotellille olikin hauska. Sain yksityiskuljetuksen ja jouduttiin poliisien kanssa tekemisiin. 180 dollarin sakot, liian kovasta vauhdista. Kuski oli todella pissed off, koska tämä sakko oli ensimmäinen ja takana on 18 vuotta työkokemusta. Kuulemma näitä poliisitakseja vilisee joka puolella, mutta yleensä ne pystyy ennakoimaan joko itse tai sit "privatemikrofoniin" tulee salakielellä ilmoitus poliisin sijainnista. Pitää siis sanoa TANGO CHARLIE, jos jossain on poliisi. 

Hotellille päästyäni vedin pienen illallisen Dos Caminos raflassa.
Muutama Jumbo sea Scallops ja chocolate kakku naamaan ja sit unten maillee.
Olen aiemmin sanotkin teille kuinka vihaan nukkua yksin. Se vaan on joka kerta yhtä vaikeaa. Kun nukun yksin, käperryn sikiöasentoon ja pistän silmät kinni. En todellakaan nukahda heti!


Löysin Mallilta eilen mekon (10 dollaria)  ja abercrombien shortsit lastenosastolta.
Didem today:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti