expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 7. maaliskuuta 2013

Teatteri, my second home!

Joo, tosiaan eilen vietin päiväni ravintola Teatterissa, olohuoneeni. Ensin lounastelin Yardenin ja Stefun kanssa. Salaatti minkä aina otan on: marinoituja katkarapuja, mozzarellaa ja oliiviöljyvingrette pähkinäsekoituksella ;) ihan paras! Illalla siirryttiin sit siskosten kesken grillin puolelle. Oli ihana nähdä Deryaa, Sakkea (Deryan poikaystävä) ja Elifiä <3. Suuria muutoksia Elifin elämässä ja hän vain hehkui onnesta <3 ihanaa! Derya , mun 5 vuotta nuorempi pikkusisko (täysin vastakohta minulle) tekee jo uraa politiikan ympärillä, hän on Riihimäen kaupunginvaltuustossa, suorittaa kandin recordi ajassa ja samalla hoitaa sosiaaliset suhteet ja tanssin harrastuksen ja tanssituntien pitämiset. Wau! Mä taas...mä oon ihan erilainen :D mun unelmat pyörii perheen ympärillä :) ja mun uraputki voisi liittyä muodin pariin.

Noh, mitä söin? Olen tunnettu siitä etten ikinä valitse mitään mikä olis jo valmiina menussa, vaan aina pitää kehitellä joku oma versio. Koska mulla ei ollut iso nälkä niin otin alkupalan , eli toisin sanoen 2 kampasimpukkaa :D haha ja siihen hunajamarinoituja punajuuria, todella hyvää!



Zarasta toissapäivänä ostettu valkoinen iso neule. 

















23 kommenttia:

  1. Sulla on aina kivat vaattet, olisi kiva saada asupostauksia joihin kirjoitat myös mistä vaatteet on ostettu. :) teillä on kaikilla aika erikoiset nimet, lausutaanko ihan kuten kirjoitetaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin jatkossa tehdä ahkerammin niitä asupostauksia :) Mun nimi lausutaan pitkällä i:llä, Elif lausutaan pitkällä e:llä ja Derya lasutaan: Derja :) Nimet on turkkilaisia.

      Poista
  2. Eihän se ole vaikeaa suorittaa kandin jos aine on oma äidinkieli..... :P Wonder if you'll post this lil' kommentti! Puss <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nej, det var nog inte jag ( Derya) som skrev det där, men någon som tydligen vet vad jag studerar. Tänkte bara säga att största delen av människorna studerar på sitt modersmål, ifall man inte studerar språk, så det borde ju vara lika lätt för alla. Hoppas vi hinner ses ännu Didem före ni åker iväg!

      Poista
  3. Kiva att du alltid lägger ut massa bilder!
    Håller med kommentaren ovan att det skulle vara roligt att veta varifrån du köper dina kläder, din stil är stilig och passar dig.
    Derya och du liknar dock varandra ganska mycket fastän du sa att hon är din motsats :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, ja mena mer vår personlighet...utseendemessigt liknar vi nog :)
      Jag ska lägga under klädbilderna mer info på märken o butikerna.

      Poista
  4. Olen lukenut tätä blogia lähes alusta asti ja pakko kommentoida... Olen itsekin äiti ja laitan aina lapseni ensimmäiseksi. En kestä lukea blogeja joissa äiti ramppaa lapsen kanssa koko ajan jossain, lapselle tekee hyvää saada säännölliset unet sekä päivällä että yöllä. Tukee normaalia kehitystä. Jatkuva rattaissa nukkuminen ei ole hyväksi. Iltamyöhään lentokentällä haahuilu on täysin käsittämätöntä. Tekee niin pahaa lapsen puolesta. Kesäpipossa talvella, ja talvihan vielä on pakkasen puolesta. Lapsilla on myös vaiheita, joilloin illalla ja yöllä ei nukuta. Se ei ole pelleilyä. Myös äidin luota pois oleminen vaikuttaa, ei halua nukahtaa jne. En tiedä ihmisten arjesta, mutta blogeja lukemalla tulee usein paha mieli kun ei ymmärretä lapsen parasta. Tämä ei nyt koske tätä blogia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "tämä ei nyt koske tätä blogia" ..haluan kyllä vastaa tähän, koska nimenomaan tarkoitat tätä blogia ja näitä kuvia jossa näet muuta kun suomalaisen perus talvipipon. Lisään vielä, Luca ei edes käytä haalaria, vaan sillä on tummansininen benettonin untuvatakkia joka näyttää hyvältä. (Minäkin kommentoin pilkesilmäkulmassa tahallaan). Juu, lapsi tarvitsee säännöllisyyttä ja sitä meidän lapsi kyllä saa tarpeeksi. Se että reissaamme, voi olla pieni haitta unenrytmiin, joka hetkeksi menee sekaisin, mutta muuten Lucalla on säännölliset päivärutiinit. Sveitsissä sosiaalinen elämä on aika vähäistä ja siellä eletään rauhallista kotielämää. Lentokentällä tai ravintoloissa hengailu vauvan kanssa on mulle ihan normaalia. Esim ravintolassa istuminen myöhään, lasi viiniä ruoan kanssa hyvässä seurueessa ja lapset mukana (rattaissa nukkuen) on vierasta suomalaisille. Absurdia, jos äiti nähdään liian myöhään rattaiden kanssa ulkona! No, muualla maailmassa se on täysin normaalia ja niin ajattelen minäkin.Sit on niitä äitejä jotka lapsen syntymän jälkeen sulkeutuu neljän seinän sisälle, unohtaa itsensä, unohtaa pariuhteens, elää lapsen kautta ja ihmettelee kun mies muutaman vuoden päästä näkee vaimonsa pelkästään lapsen/lasten äitinä. En voisi kuvitellakkaan olevani kotona vaan kökkimässä (varsinkin kun olen Suomessa), mä olen aktiivinen Lucan kanssa. Istun teatterissa lounaalla tai illallisella lapseni kanssa, mulla on myös elämä. Sveitsissä ehdin sitten oleskella kotona. Siitä olenkin saanut paljon positiivsta palautetta, kun jaksan olla aktiivinen lapseni kanssa. Tietenkin jos huomaisin että Lucalla ei kaikki hyvin niin lapsi tulee ykkösenä ja menemiseni sen mukaan. Meillä nukutaan kyllä hyvin, yöt sekä päikkärit. Viimeksi tämän vlopun Luca on ollut molemmat yöt hoidossa, niin että meillä olis vapaa-aikaa aikuisten kesken. Koen sen täysin terveelliseksi. Se ei tee minusta huonompaa äitiä, päinvastoin. Tiedän että moni kokee nämä ajattelut täysin vääräksi, mutta tämä on minun mielipiteeni..esim äitini ei ollut erossa minusta kolmeen ensimmäiseen vuoteen.

      ps. En kävele ulkona melkein ollenkaan, niin sen takia puen pipon joka sopii vaatteisiin ja jota voi pitää sisällä. Samoin untuvatakkia, haalari on liian kuuma, kun en tee ulkoretkiä. Kävelylle kun lähdetään niin varustusu on tottakai ensisijaisesti lämmin ja talvinen.

      xx

      Poista
  5. Ihana blogi, voisitko lisätä asupostauksiin mistä kyseiset vaatteet on ostettu?

    VastaaPoista
  6. Moikka, Julkaisetko aina kaikki kommentit vai kommentoivatko ihmiset näin vähän?
    Saako muuten kysyä, miksi asutte Sveitsissä tällä hetkellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) jepp, julkaisen kaikki. Oon sitä mieltä että pitää pystyy ottaa kritiikkiäkin vastaan, jos kerta pitää julkista blogia. Kommentteja saisi tulla enemmänkin :)

      Sveitsiin muutto pitkä stoori, kerron joskus!

      Poista
  7. Helou! Lähetin kriittisen kommentin eilen, haluaisin pahoitella sitä näin jälkikäteen. Mulla on tapana kirjoittaa mitä ajattelen, siksi harvoin kommentoin blogeja! ;) Kirjoitan myös pilke silmäkulmassa ja sitä harvat, nykypäivän kaiken vakavasti ottavat ihmiset tajuavat. Pääpointtini kuitenkin oli, että toivon pikkuisellesi enemmän aikaa vain kotona, rauhallisesti.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Vastasin sun komenttiin just :) Sveitsissä olemista voin kuvailla yhdellä lauseella: rauhallista hiljaiseloa kotona.

    VastaaPoista
  9. Totta, olenkin nyt selannut blogiasi ja kotona ollessanne taidatte viettää normiarkea. :) Eikä se sitä paitsi kuulu minulle kuitenkaan. Olen itsekin menevä äiti, en jää neljän seinään sisälle aina. Käy kuitenkin välillä sääliksi vauvoja ja isompia lapsia joita raahataan esim. päiväkotipäivän jälkeen väsyneenä kauppakeskuksissa jne. Lapsi tosiaan tarvitsee down timea kuten me aikuisetkin. :) Mun perheellä on siitä "huono tilanne", että ei ole hoitoapua. Vain yksi mummo lapsilla ja hän ei ole kiinnostunut ottamaan lapsia hoitoon. Outoa! Tosin, tämäkin taitaa olla yleisempää kuin moni uskoo. Ihanaa, että saatte lapsukaisen hoitoon ja saatte keskittyä parisuhteeseen myös. Sehän on lapsen etu ehdottomasti! P.S. Matkustellessa tosiaan näkee lapsia rattaissa myöhäänkin ravintoloissa, itse en sitä halua paitsi lomalla. Haluan lapsien nukkuvan omassa sängyssä rauhassa. Hyvää ajatustenvaihtoa kanssasi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Otan mielelläni vastaan kommentteja ja pyrin vastaamaan niihin takaisin asiallisesti myös. Kiitos itsellesi ajatustenvaihdosta. Haluan muistuttaa että kirjoitan joskus provosoivasti. Ollaan nyt sairasteltu koko viikko, niin sori tämä hiljaiselo. Nyt ollaan jo takaisin Sveitsissä ja täällä pääsee tosiaan rauhoittumaan :)

      Mukavaa päivää <3

      Poista
  10. Hei!

    Törmäsin sattumalta sun blogiin, ja WAU! Olin ihan ihmeissäni, kuinka hyvin olet sopeutunut äidin ja "vaimon" rooliin, vaikka olet (ymmärtääkseni) aika nuori iältäsi :) Kyllä kelpaa ihastella sinun elämääsi ja vaatteitasi (olisi kiva tietää mistä yleensä ostat vaatteita, jos merkkivaatteita niin paikka/nettiosoite yms.) ja elämäntyyliäsi, harvalla on nimittäin mahdollisuuksia tuollaiseen ! Nauti siitä ja erityisesti äitiydestä <3 !!

    Ja kaikkea hyvää perheellesi!
    ainiin, jos saan udella sen verran, että mitä alaa siskosi on opiskelemassa recordiajassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS tosi paljon! On se vaan kiva kuulla kun joku kehuu ja pitää tyylistäni.Tuntuu hyvältä! Monet ovat kyselleet mistä vaatteeni ovat, joten olen alkanut nyt kuvien alle kirjoittamaan paikat ja merkit. Netistä olen huono tilaamaan :/

      Pikkusiskoni pääaineena on pohjoismaiset kielet, toinen kotimainen kieli ja pdagogigset opinnot. Hänestä siis tulee ruotsinkielen opettaja :) mutta sillä tarkoitin recordiaikaa koska hän on aina ollut kouluihmisiä ja minä vain laiskottelija :D ei hirveen kiire näköjään minnekkään mulla..tuon koulun suhteen ...heh. Olen enemmän toiminnan ihminen, kun koulunpenkillä istuja. Toisaalta haaveniikin eivät sovi koulunpenkille.

      Kaikkea hyvää sinnekkin <3

      Poista
  11. Kaunis ja pirteä blogi :) Olen lukenut vasta muutaman postauksen, mutta jatkoa odotellen!

    VastaaPoista
  12. Hei!

    http://www.youtube.com/watch?v=_UpR_PvtdWM

    ootko sama tytto kuin tuossa videossa?

    Jos oot niin oot kylla laihtunut ihan hirveesti muutamassa vuodessa!
    Toivottavasti ei oo liian henkilokohtaista kysya etta miten laihdutit?
    Itse taistelen muutaman lisakilon kanssa, ei mitaan vaarallista ollenkaan mutta olisi kiva saada hiukan pudotettua painoa kesaa vasten.

    Mukavaa Suomilomaa teille!
    ps. ihastuin tohon sun neuleeseen ja kavin ostaan samanlaisen Zarasta, mutta mulle se on sen verran lyhyt etta en voi kayttaa sita tollee mekkona :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen sama tyttö. Olin mukana Luciassa joskus :)

      Juu laihtunut olen kyllä tuosta performanssista :) olen kyllä aina ollut laiha, mutta ne kilot jotka tulee niin näkyy yleensä kasvoissani. Totta puhuen tykkään herkutella ja olen sitä mieltä että mitään ei pidä kieltää itseltään vaan pitää syömisen kohtuullisena, ettei tule ähkyä, joka jatkuu morkkikseen ja siitä sitten itseinhoon. Ei ole koskaan tarvinnut minun laihduttaa ja painoni on heitellyt 47-53 kg. Olen 168 cm pitkä. Nyt painan 47 kg, joka on liian vähän. Minulla on jatkuva alitajunen stressi, joka tekee sen että paino ei näköjään nouse. Stressi on siis yksi asia joka oudolla tavalla vaikuttaa elimistöön. Olen sairastanut bulimiaa..vuosi ennen tuota Lucia ehdokkuutta. Olen avoin sen asian kanssa ja uskon että postaan jonain päivänä aiheesta, koska se on valitettavasti niin yleinen. Minulla ei koskaan ole ollut ulkonäkökriisiä tai paineita, se oli vaan sairas päähänpistos joka veti mukaansa. Sen jälkeen kesti kauan ennen kuin opin syömään taas normaalisti. Aamupala on tärkein. Sillä jaksaa pitkälle. Liikkuminen, itse en rehki itseäni salilla, vaan harrastan automaattisestikin poikani kanssa liikuntaa (nosta , ota syliin, laita lattialle, nosta , ota syliin rumba..juoksa perässä, työnnä rattaita) ja kävely. Kivempi kävellä kaupungilla, jossa on nähtävää. Samoin tanssitunnit (jotka ei tunnu liikunnalta) on mieleeni. Minä napostelen pitkin päivää hedelmillä ja pähkinöillä. Ruoan laatu ja mitä suuhunsa laittaa ja kuinka paljon on mielestäni se joka ohjaa suunnaan painonnousuun tai laskuun. Vastaan mielelläni lisää, jos on kysyttävää vaikka en olekkaan mikään asiantuntija. Voin myös postaa tervelliseen ruokavalioon ja painooni liittyvän postauksen.

      tsempii sulle...<3

      Se on ihana se neule ja sopii hyvin vaaleiden farkkujen kanssakin nyt kun kevätkin alkaa olla tulollaan ja kesäiltoina shortsien kanssa.

      :) hymyt ja halit

      Poista