expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 12. joulukuuta 2013

Raikas Ilma, Raikas Sinä.

Vaikka elämmekin pimeitä aikoja niin ulkoilua parantaa elämänlaatua silloinkin. Ulkoilen mielestäni paljon. Hengitän raikasta ilmaa ja tietoisesti teen ulkoilusta nautinnon. Siihen tarvitsee oikeat varusteet, koska jos menet kävelylle ja heti alkaa paleltaa, niin kaunis ajatus mielenpuhdistuksesta ja liikkumisesta unohtuu. Haaveilet vain siitä kotisohvasta, josta hetki sitten nousit ylös :).  Elämäni ennen Lucaa oli myös liikkuvaista. Teimme metsäretkiä mieheni kanssa ja kävimme aamulenkillä...arkisin aamulenkin jälkeen suuntasimme Primulaan brekulle. Kivoja muistoja<3

 Reipas kävely on hyvä totuttelumuoto säännölliseen liikuntaan. Kaksistaan aika kuluu nopeammin ja kävely on kuin istuisi kahvilla ystävänsä kanssa, mutta myös yksin ulos luontoon/kaupungin kaduille lähteminen on mielenterveydelle puhdistavaa ja piristävää. 

Viime lauantaina teimme 3 tunnin ulkoilun. Välillä pysähdyimme katselemaan pienkoneita, jotka laskeutuivat ja lähtivät toinen toisensa jälkeen. Luca nukkui päikkäreitä rattaissa ja me vain olimme, puhuimme, nautimme..molemmat ilman tietokoneita/puhelimia. 

Sitä päivää muistelen vieläkin ja sen takia halusinkin kirjoittaa tästä. Kaikki tuntui vain niin hyvältä.

Mieli on levollinen. Myöskin rehellisyys itseään ja toisia ihmisä kohtaan tuo kevyen olon ja elämän.


6 kommenttia:

 1. Tärkeitä sanoja. Raikas ilma rentouttaa ja piristää kummasti! Itse lenkkeilen/kävelen (lähes) aina ilman puhelinta, sillä silloin varaan aikaa vain itselleni ja keskityn paremmin kuuntelemaan itseäni ja omia ajatuksiani. Tai sitä toista ihmistä, jos siinä joku vierellä kulkee (kuulun tosin itsekseen lenkkeilijöihin) Mutta mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin yrittää aidosti jutella jonkun kanssa, joka räplää puhelinta joka kolmas minuutti!!

  Mukavaa joulun odotusta Sinulle. :)
  -k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuuta! Suosiolla jättää koko luurin vaan kotiin :)

   Tunnelmallista Joulun odotusta Sinulle myös<3

   Poista
 2. Löysin tänne blogiisi Madden blogin kautta(la.madde) ja selasin tätä hieman ja olen tykännyt kovasti.

  Mietin, että onko tämä blogi lisätty Blogilistalle? Jossain postauksessa olit maininnut opiskeluistasi, niin saanko kysyä, että oletko lukion jälkeen opiskellut jotain/mitä haluaisit opiskella?(Tähän ei ole pakko vastata).

  Niin ja tässä blogissa ei ole selllaisia tunnisteita(siis tuolla sivussa), joiden avulla olisi ehkä helpompi löytää jotain tiettyä aihetta koskevia postauksia, niin siksi kysyn, että oletko kirjoittanut koskaan postausta kosmetiikkalemppareistasi(esim.kasvojenpuhdistus yms.)?

  Tämä vaikuttaa kivalta blogilta, jään seurailemaan! Niin ja katsoin yhden tekemäsi videon, niin oletko kuvaillut niitä lisää tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Tervetuloa tänne :)
   Olen välillä hieman hidas vastailemaan..joten pyydän anteeksi jo etukäteen sitä.
   Tää arki on aika vauhdikasta joten :)

   Tosi kiva kun olet pitänyt blogistani..olen kirjoittanut noin vuoden ja en todellakaan ole mikään älykkö näiden blogiasetusten kanssa. Mulle on mainittu niistä tunnisteista (että olisi helpompi uusien lukijoiden seurata vanhoja juttuja) ..ehkä nyt joululoman aikana voisin vähän perehtyä niiden laittamiseen :)

   Olen opiskellut lastentarhanopettajaksi ruotsinkielisessä amk Arcadassa. Opinnot on lopputyötä ja viimeistä työharjoittelua vailla valmiita, mutta tämä liikkuva elämä hieman hankaloittaa. Myös rehellisesti sanon sen et ei mua innosta samalla tavalla ala enää kun on oma lapsi. Tuntuis hassulta lähtee muiden lasten luokse ja viedä oma lapsi hoitoon myös. Rakastan kuitenki lapsia ja ikinä ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tekee, tällä hetkellä kuitenkin oon fulltime mommy, bloggari ja koitan olla maailman paras "vaimo" myös..hihi :)

   Viedoita on olemassa kaksi. ekassa kerron kun ollaan lähdössä jenkkeihin ja se toka on kun näytän kuinka laitan ripsaria!

   Ihanaa joulua sulle <3

   Poista
 3. satutko tietämään mikä toi siun d&g hippilaukun ''nimi'' on ?

  VastaaPoista