expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

PRADA JACKET

Lontoosta löysin sen helmi nahkatakin.

Täydellistä, ajatonta, minun tyyppistä nahkatakkia olen katsellut jo pitkän aikaa. Kalliimpia merkkejä en ole kurkkinut, mutta nyt se löytyi Pradalta. Love at first sight! Balmainin nahkarotsit on myös minun makuuni, mutta liian paljon kultaa ja details, kun etsii sellaista, jota voi käyttää arkisinkin.


18 kommenttia:

 1. Ihana nahkarotsi. Ja tosi kiva kun siinä näyttää olevan tuommoinen vähän paksumpi vuori. I like;)

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä mitä tuo ihanuus maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroissa reilu pari tonnia. Toivottavasti pysyy vielä mukanani kun vetelen rollaattorilla :D arvokas hanke oli.

   Poista
 3. Näytätte perus huono asupäivä parilta.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on taas ihan jees, ettei miljoonat ja logot vilku vaatteissa:D

   Poista
  2. Niin no makuasia. En tiedä tarkoitatko että ei ihan sovi tyylit yhteen :D ? mä fiilaan..<3 mä korkkareissa ja mieheni hupparissa.

   Poista
 4. Ostitko itse vai miehesi? Mielenkiinnosta vain kysyn. Käytätkö omaa rahaasi ollenkaan? Tai onko sinulla omia tuloja? Eipä taida olla kun et töitä tee, vai? Eikö olisi ihana tunne ostaa kerrankin itse jotain itse tienatuilla rahoilla. Se vasta tuntuukin ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni osti. Enkä käytä omaa rahaani. Minulla ei ole säännöllisiä tuloja, koska en ole töissä. Kyllä mä tiedän miltä tuntuu ostaa omilla rahoillaan jotain..mutta enimmäkseen ennen miestäni isäni oli lompakkoni, koska opiskelin. MUTTA olen myös ennen opiskeluitani ollut pari vuotta töissä ja saanut palkkaa...silloin minusta oli ihana ostaa muille :)

   Poista
 5. Rauhoittukaa nyt jo hei! Kyllä, tuntuu ihanalta ostaa juttuja omilla rahoilla tiedän sen itse sillä olen nainen hyväpalkkaisessa ammatissa ja poikaystäväni vielä opiskellessa hoidan meillä raha-asiat ja varsin mallikkaasti, mutta ihan yhtä hyvältä tuntuu jos joku muu tekee sen ostoksen. I'm sorry to tell this, niille joita kyrsii ettei ole varaa ostaa sitä haluamaansa tuotetta, omalla tai toisen rahoilla. Kyllä, oma raha tuo minulle _varmuuta_, tiedän, että jos toinen lähtee, niin minun työni ja tuloni eivät lähde ja elintasoni säilyy, mutta ei se poista sitä ihanaa tunnetta että kun se toinen on tässä ja ostaa jotain ni se voisi tuntua ihan yhtä hyvältä. Jokainen järjestelee finanssiasiansa ihan itse, piste ei pilkku. Jos sitä rahaa on perheen sisällä ja ollaan sovittu että se jaetaan niin ihan sama mistä se tulee period. Omasta kokemuksestani tiedän, että esimerkiksi tulot riippuvat niin paljon siitä, mitä _alaa_ on opiskellut ja mihin on päätynyt, ei aina siitä, kuinka paljon on opiskellut tai kuinka fiksu on. Omassa lapsuuden kodissani isälläni oli korkeat tulot ja äidilläni normaalit/pienet, vaikka äiti oli mielestäni jopa akateemisempi ihminen mutta opiskellut yliopistossa ei niin kaupallista alaa. Mutta koska isä rakasti äitiä niin perheessä jaettiin tulot tottakai, perhe on perhe, se on erilainen kokonaisuus jossa vietetään kokoajan aikaa yhdessä ja annetaan toiselle paljon paljon muutakin kuin rahaa ja materiaa, eli on mielestäni aika normaalia että tulot jaetaan. Isän ei esimerkiksi koskaan tarvinnut siivota, tehdä kotitöitä tai laittaa ruokaa, ja sitä vastaan hän aivan tyytyväisenä maksoi matkat ja vaateostokset jne kun rahaa oli. Oli pakko tulla kommentoimaan, vaikka en yleensä niin teekkään, koska keskustelu tästä käyt täällä jatkuvasti niin kuumana. Raha herättää aina tunteita.
  -k

  VastaaPoista
 6. Silloin kun tapasit miehesi tiesitkö, että hänellä on rahaa? Kun näit hänet ensimmäistä kertaa (tiesit siis että hän oli kysellyt sinusta) niin oliko se rakkautta ensi silmäyksellä? Jos oli, niin mihin asioihin ensimmäiseksi ihastuit miehessäsi? Onko sinulla koskaan sellainen olo, että olisit "trophy wife"? Haluaisitko mennä naimisiin miehesi kanssa tai saada lisää lapsia? Olisi kiva tietää!

  VastaaPoista
 7. Ei en tarkota sitä.. Vaan jotenkin vaan tollanen rotsi ja korkkarit ei näytä hyvältä. Ja miehesi asu näyttää väsyneeltä ?:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin makuasia. Mä diggaan tollasesta tyylistä.. "eminem" look a like. Mä meen kananlihalle kun näen hupparin, pipon, maastohousut etc...pukumies ei herätä mussa fiiliksiä.

   Poista
  2. No nahkarotsi ja nilkkurit sopivat omasta mielestäni hyvin yhteen.

   Poista
 8. Melko hupaisaa, että esittelet täällä kalliita merkkiluomuksia, kun miesystäväsi itse pukeutuu kuin amisteini. Reisitaskuhousut ja camo-kuosi ovat mauttomuuden huippu, äijä on ainakin ulkoisesti niin perus suomijuntti kuin vaan voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tärkeintä on et mä rakastan, ja mä todella rakastan huppari/maastohousu tyyliä. Kato Eminemin uusin video. Thats something. I love his style as well.

   Poista
 9. Hyvännäköinen pari olette:) Nahkatakki on ihana ja just nahkatakkiin voikin laittaa enemmän rahaa kun se kestää ikuisuuden. Monellakaan ei tunnu olevan vaikeuksia laittaa pari tonnia laukkuun niin miks ei sitten takkiin. Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista