expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 17. maaliskuuta 2014

ANSWERS PART 1.


Pituus ja paino?
-168 cm ja 48 kg

Paras...

vaatemerkki?
-Zara
aamupala?
-Täytetty croisantti ja kahvi
suklaa?
-Toblerone
leffa?
-Elämää rakentamassa ja Vuosaari
kirja?
-Ann Heberlein kirja: Jag vill inte dö, Jag vill bara inte leva. 
Toinen favorite on Nancy.
matkakohde? 
- Tähän asti Florida (Miami) ja Kalifornia (Santa Monica).
Poliittinen kantasi?
EI OLE VAHVAA :D en ymmärrä politiikasta juurikaan. Jos mun pitää valita niin kyl mä kokoomuslainen olen. 
Oisko susta kauheaa olla pitkä nainen?
- Ei se nyt kauheaa olisi, mut korkkareiden rakastajana joutuisin varmasti luopumaan niistä. Olen oikein tyytyväinen pituuteeni. Tosi pitkänä on vaikeampaa löytää pidempi mies :)
Entä lyhyt mies?
- Vaikea kuvitella...jos pitäis valita niin sopivan pitkä ja äijämäinen.
Tärkeimmät arvosi elämässä?
- Terveys, perhe, rehellisyys, rakkaus..että läheisimmilläni ja minulla on hyvä olo.Minkälaista on asua Sveitsissä?
Seesteistä:) Sanotaanko näin..kotimaa on aina kotimaa! Täällä on omat hyvät puolensa, kuten se että kaikki on toimivaa, hyvin organisoitua, puhdasta, kaunista, ystävälläisyyttä. Tietty spontaanisuus puuttu ihmisiltä..liian konservatiivisia ja jäykkiä nämä sveitsiläiset. 
Paras lapsuudenmuistosi?
- Ei mulla ole yhtä parasta...hyviä muistoja on vaikka kuinka monta, on erilaiset reissut yhdessä perheen kanssa, lapsuuden barbiesynttärikutsut, Suomen virallisena pääsiäispupuna oleminen, esiintymiset, teatteriharrastus... 

Jos saisit muuttaa yhden asian elämässäsi, mikä se olisi?
-Olisi pitänyt lopettaa edellinen suhteeni ennen uuden aloittamista. Eli tapasin siis nykyisen mieheni kun vielä olin suhteessa. Elimme kaukosuhteessa lähestulkoon koko suhteen ajan, viimeistä puolta vuotta lukuun ottamatta, jolloin kokeilimme arkea saman katon alla, eikä se minun puloltani tuntunut siltä miltä piti. Exäni lähti taas ulkomaille ja minun oli helppo jatkaa turvallista suhdetta, koska olimme kihloissa. Ajattelin että tämä huono tunne menee ohi..se ei mennytkään ohi. Tapasin nykyisen mieheni, rakastuin. 
Mikä äitiydessä on mielestäsi parasta? Entä vaikeinta?
-Parasta on kun katsot pikkutyyppiä ja se tunne kun ajattelet että hän on minusta tullut. Paratsa on myös seruata kuinka oma lapsi kasvaa ja kehittyy, voisin tuijottaa Lucaa loputtomiin <3. Vaikeinta on ehkä se että muistaa sen että jokainen lapsi kehittyy omalla tavallaan eikä pidä verrata toisiin lapsiin. Itse olen koittanut välttää tätä, mm erilaisten palstojen lukemista etc. Tiedän olevani paras äiti lapselleni. Toivon että jokainen äiti ajattelee samoin. 

Toivotko toisinaan asuvasi Suomessa vai viihdytkö nykyisessä asuinmaassasi paremmin?
-Suomi on aina mun ykkönen!! Mikään ei voita Suomea..never know vaikkapa 6 vuoden päästä, mutta näin ajattelen tällä hetkellä.
Oletko miettinyt/suunnitellut millaisia asioita tulevaisuuden kannalta, esim opiskelut jne? Oletko harkinnut että työskentelisit jollain osa-alueella muodin parissa, vai jääkö se vain harrasteeksi pukeutumisen ja blogin kanssa?
- Olen miettinyt. Meinaan vielä opiskella, muotiin liittyvää. En ole mikään mega kouluihminen. Toivon olevani inspiraationlähde lukijoilleni pukeutumisellani..jos minut tuntisitte niin lisäisin tähänvielä että toivon että teille huokuisi sellaista positiivista ajattelua itsestänne ja elämään minusta. Didem: Tyyli, asenne ja iloisuus. Katsotaan minne blogi/muodin matkani vie. 

Piirteitä mitä et voi sietää ihmisissä?
-En voi sietää epäaitoja ihmisiä (olen hyvä ihmistuntija). En myöskään siedä näitä tyyppejä joilla on kauhea miellyttämisen tarve. Sitä on jonkin verran tullut nähtyä. Epärehellisiä ihmisiä en myöskään tarvitse ympärilleni. 

Piirteitä mistä pidät erityisesti ihmisissä?
- Aitous, huumori, itselleen nauraminen, rehellisyys, oma aloitteisuus, naisellisuus, spontaanisuus.

Kuvaile luonnettasi viidellä sanalla?
-sydämellinen, kiltti, sosiaalisesti skarppi ja lahjakas, aito, viihdyttävä. (Liikaa sanoja..olisin vielä voinut jatkaa itseni kehumista :) hahah..näköjään tykkään itsestäni niin paljon) 

Mistä puolista ulkonäössäsi pidät eniten? Mistä taas olet epävarmin (jos sellaisia edes löytyy :D)?
- Pidän kasvoistani (ihoni on hyvässä kunnossa ja silmäni,nenäni ja suuni ovat kauniit). Jalkani ovat todella rumat...siis mun varpaat. Niille vois tehdä jotain..:) 

Oletko oletteko miettineet avioliittoa miehesi kanssa, vai onko kysymys siitä vielä liian kaukainen?
- Olemme puhuneet asiasta :)

Kumman siskosi kanssa tulet paremmin toimeen/läheisempi? Minkä ikäisiä siskosi ovat?
- Kyl mä yhtä läheinen olen molempien kanssa, mutta Isosiskoni kanssa olen tiiviimmin tekemisissä..mulla ja mun isosiskolla on enemmän frendisuhde kun mulla ja pikkusiskollani...se varmaan vaikuttaa asiaan. Derya (pikkusisko) on 22 vuotias ja Elif (isosisko) 32 v.

Kuinka usein käytät alkoholia keskimäärin ja millaisina annosmäärinä?
- Rakastan punaviiniä ja samppanjaa. Käytän alkoholia niin että oloni on hyvä, eli en siis dokaa. Arkena voin ottaa lasin punkkua ruoan kanssa, mutta esim viime lauantaina oltiin ystäväporukalla viettää iltaa niin meillä meni 4-5 samppanja pulloa. Se vähän riippuu illasta. 

Miten huollat ihoasi ja ulkonäköäsi (konsteja jne)? 
-Ikuinen kysymys johon mulla niin tylsä ja huono vastaus. En huolla ihoani mitenkään erityisesti. Pesen meikit pois iltasin, kuorin ihoni kerran viikossa, käyn päivittäin suihkussa ja rasvaan ihoni kunnolla. Kasvoillani käytän Lumenen heleyttävää päivävoidetta ja silmänympärysvoidetta. Uskon siihen että vettä pitää juoda kunnolla, ulkoilla, syödä hyvin ja nukkua. Uskon myös siihen että jollain ihmisillä vain on luonnostaan tasaisempi ja parempi iho.


Millainen itsetunto sinulla oli nuorena (16-20v) ja olitko epävarma joissain asioissa, niinkuin yleensä nuorilla on tapana olla?
-Mulla on aina ollut hyvä itsetunto. Ulkonäöllisesti itsetuntoni on ollut aina hyvä. Ehkä sellainen epävarmuus omasta tulevaisuudesta, tuleeko saavuttaa niitä asioita joista unelmoi, aikuiseksi kasvaminen, vastuu..

Kerro miehestäsi ihanimmat puolet, miksi rakastat häntä? 
-Ulkonäkö. 
-Pukeutuminen.
-Hän on todella seksikäs.
-Mieheni kanssa ei ikinä tiedä mitä huomenna tapahtuu, voi olla että lennetään vaikka Balille. Eli jännittävyys on pysynyt tässä suhteessa. 
- Mieheni rakastaa mua just sellaisena kun olen..voin olla niin oma itseni ja hän pitää siitä. Hän ylistää mua minulle ja julkisesti. Minusta on tärkeetä että mies puhuu kauniisti paremmasta puolestaan ja se on hieno piirre että tekee sitä <3. 
-Maailman viihdyttävin ja hauskin mies. 
-Hänen kanssaan ollessani en tarvitse mitään muuta eikä mun tarvitse olla missään muualla..hänen kainalossaan on hyvä ja turvallinen olo. 
-FIKSU!! Minä taas olen fiksu omassa kategoriassani..:)))
- Mieheni rakastaa minun naisellisuuttani ja hoivaluonnettani.
-Meillä synkkaa hyvin ja ollaan näyttävä pari.
-Hellimme toisiamme.
-Mä olen enemmän romanttinen mut sit kun mieheni on niin se on niin hyvä tunne.
-Mä tarvii äijän ja hän on just sellainen!!! :D
-Hän osaa ostaa mulle oikeita juttuja.
-Hän saa minut tuntemaan oloni tärkeäksi.
- Hän osaa ottaa tilan haltuun.
- Vaikea oli olla rakastumatta häneen!!!! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti