expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mallikaksikko
10 kommenttia:

 1. Det blir jobbigt när du har mer än 1 blogg inlägg per dag, det är svårt att följa med... :( Kanske lite längre med lite mer text?

  VastaaPoista
 2. Kuvat liian pieniä ja suttuisia. Millä laitteella otettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin varmasti onkin koska kamera rikki/korjauksessa ja iPHONELLA kuvailen :/

   Poista
 3. Kuvat liian pieniä ja suttuisia. Millä laitteella otettu?

  VastaaPoista
 4. Näytätte hyvältä ;) Onko tuo oma luonnollinen hiusvärisi vai värjäätkö hiuksia? kysyin myös jo aiemmin sinulta, että onko hiuksesi leikattu hieman kerroksittain? Sinulla on hyvännäköiset hiukset, että ihan melkein kateeksi käy heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ikinä värjännyt hiuksiani :) pointsit siitä..heh. Aurinko tosin vaalentaa aina kesäisin päällimäiset hiukset. Hmm..kerroksittain en ole koskaan niitä leikannut mutta tasaiset hiukset ei mulla kuitenkaan ole, joten varmaan aika paljon katkenneita jotka sit kasvaa uudestaan?! :D Kiitos sulle kehuista.

   Poista
 5. Minkä ikäinen on pikkuprinssisi? Hän mahdottoman söpö :)

  VastaaPoista
 6. ihanat korvikset! mistä ne mahtaa olla? t.uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..pidän niistä itsekkin. hyvin kesäiset :) ostin kahdet parit, nuo ja sit korallinväriset. Ne on Miamista...jos joskus meet tai oot käynyt niin Lincoln avenuella on semmoinen koruliike jossa valtavasti koruja. En muista nimeä :/ Mut et voi missaa kauppaa :) korvikset maksoi noin 3 euroa ;) Kiva kun sain sinut uudeksi lukijaksi <3

   Poista