expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 20. marraskuuta 2014

Blogin kehitys, sisältö ja uudistus

Tässä vaiheessa on hyvä vähän kysellä mielipiteitä teiltä blogini sisällön kehitystä varten.
Haluaisin kuulla teidän postaustoiveista. Niitä saa laittaa tähän postauksen kommenttiboxiin. 

Minua kiinnostaa myös kuulla miksi juuri luette minun blogiani, mikä on se kiinnostavin juttu?! 

Tituleeraisin blogini lifestyle/muotiblogiksi. Asukuvien lisäksi tykkään jakaa päivän tapahtumia, omia mielipiteitäni ja minua kiiinnostavia aiheita. 

Voisiko minulla olla teemapäiviä? Viikottain toistuva teema esim tiistaisin :)

Tiedän että kuvat saisi olla skarpimpia (mutta vielä saatte tyytyä näihin)

Mikä teitä kiinnostaa?
Mitä lisää, mitä vähemmän?
Postausaiheita?
Mitä ei ollenkaan?
Mites videot?

Tähän asti olen ollut hyvin avoin ja täysin oma itseni. 
Aion jatkossakin olla :)

Iso kiitos jo etukäteen vastauksista. 

ps. Tänään vastailen "käytöstapoja" postauksen kommentteihin. Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja erilaisista näkökulmista. Meitä on joka lähtöön :)


Huivi/LV
Poncho/Hm
Saappaat/hm
Päähine/hm
Nahkahanskat/hm
Housut/ zara
Laukku/lv
Paita/Only

xx

20 kommenttia:

 1. Hei Didem, kiitos blogistasi! Tyylisi on huikea ja olet ihan megakaunis. Blogisi on tosi inspiroiva! Uskon, että blogisi pääsisi ihan uudelle levelille, jos joku graafinen suunnittelija suunnittelisi blogisi ulkoasusta freshin ja ilmavan + ammattitaitoinen koodaaja koodaisi sen. Olisi kiva, että kuvat olisivat isoja ja fontti vähän freshimpi :). Mutta pääasia toki on jo kunnossa; sun huikea tyyli, joka inspiroi täysillä.

  VastaaPoista
 2. Sun blogissasi mielenkiintoisinta on sä! Kirjoita enemmän sun mielipiteistä kaikkien näiden ihanien asukuvien ohella :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos blogistasi, olen vakkarilukija! Kehuja minulta saat erityisesti persoonallisuutesi näkymisestä, älä tingi siitä koskaan! Ja koska palautetta pyysit, tässä myös pieni kehittämisen kohta: panosta tekstiin, ei pelkkiin kuviin - oikeinkirjoitus, rakenne, otsikointi yms. Sulla on sanottavaa ja olet aina näyttävä kuvissa, mutta tekstipuolen stailaamisella blogille tulisi vähän ammattimaisempi ääni. Enkä siis tarkoita tällä persoonan häivyttämistä, ainoastaan pientä editointia.

  VastaaPoista
 4. Har gått nångång i samma skolor med dig, men är lite yngre så vi har aldrig haft gemensamma kurser. Jag tyckte redan då att du var så jävla snygg, och av en slump hittade jag bloggen och undrade varifrån jag känner dig. Känner ju inte dig, men kom då på att du gått bl.a. i Norsen :) Sen var väl bloggen tillräckligt provocerande och intressant så fortsatte följa den! Fortsätt på samma vis, kanske mer videos på olika språk, om din barndom/ungdom etc :) Luca är väldigt söt, men tycker ändå det är bra att hålla barn utanför bloggen i en stor del. Skulle själv göra så, men ditt liv, ditt barn= dina val :)

  VastaaPoista
 5. Aloitin lukemaan blogiasi yli 2v sitten, tykästyin erityisesti siihen, että elät täysin erilaista elämää ja asut Sveitsissä. Asuin itsekin siellä tovin, joten on ihanaa muistella paikkoja sinun kuviesi kautta. Niitä tahtoisin enemmän. Sveitsi on kaunis maa! Ja voi että kun ikävöin Zürichin jouluisia katuja <3 Käyhän kuvaamassa niitä ;)
  Olet myös todella vahva ja positiivinen persoona, josta monen suomalaisen naisen kannattaisi ottaa mallia. Olen itse onnellisesti parisuhteessa, meillä on oma asunto ja ensimmäinen lapsi tulon päällä. En aivan ole kuin sinä, unohdan monesti sanoa miehelleni rakastavani häntä, unohdan tehdä pieniä ihania ylläreitä hänelle.. Sinä jotenkin muistutat niistä pienistä ihanista iloista aina :)
  Asukuvia en niinkään tuijottele, vaan ennemminkin kuvia eri paikoista, tilanteista joissa olet sinä, luca tai miehesi, ystäväsi jne..

  VastaaPoista
 6. Hei! Sun blogisi on ihanan persoonallinen ja sun mielipiteet ihan niin kuin kuvailet, sinun omiasi. Pidän eniten sun ihan arkisista postauksita, kun kerrot sun päivästä ja fiiliksistä.
  Sun blogista tulee itselleni niin hyvä fiilis! Jotenkin sen voi jo rivien välistä lukea että oot onnellinen ja tyytyväinen sun elämään ja yrität kans piristää ja tsempata muita! Usein toisten blogeissa tulee semmonen tunne että ei hitto mä oon luuseri ku en osaa sitä ja tota enkä näytä tolta jne. Mun sun blogis on ihan erinlainen, piristää jotenki kivasti aina mun päivää (vaikeata sanoin kuvailla)!
  Sanoisin että jatka jotenkuten samaan malliin, kirjoita vieläkin useammin jos vaan mahollista ;)
  Terkut!

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään eniten siitä,että oot oma itses ja kerrot ihan arkipäivän asioista! Sun jutut on mielenkiintoisia ja monipuolisia :) ja rakastan sun tyyliä,saan siitä ihan hirveästi inspiraatiota omaan pukeutumiseen! Vaikutat niin ihanalta ihmiseltä :-)

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä jumalainen tyyli ja olet todella kaunis! Ainut asia on tän blogin sekava ulkoasu, joka hieman häiritsee. Mutta senhän saa helpolla kuntoon just jonkun graafisen suunnittelijan avulla. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 9. Tykkään ehdottomasti juuri sinun "ei niin skarpeista" kuvistasi! Juuri niissä iphone ja pikaisesti otetuissa kuvissa näkyy se aitous. Todella ärsyttävää kun yhä vain useampi bloggaaja tavoittelee niitä muotilehti-editorial tasoisia kuvia. Missä on se aitous ja oikea elämä? Juuri se joka välittyi ennen juuri niistä "peruskuvista" ja kuvista joissa esiintyy vaikkapa sotkuinen kämppä, eikä täydellinen "breggie". Tällaisen normaalin työssäkäyvän ihmisen on vaikea samaistua noihin taiteellisiin, kaunisteltuihin ja muokattuihin kuviin :/ Bloggaamisen idea alunperin olikin että lukija pääsee kurkistelemaan jonkun elämään, siihen aitoon :)
  Kiitos blogistasi, jatka (ainakin kuvissasi) samaa rataa :)
  -Ida

  VastaaPoista
 10. Yleensä en pidä yhtään muotiblogeista, mutta sun blogi on uniikki, todella hyvä ja mielenkiintoinen. Varsinkin kun sinun tyyli on aivan uskomattoman huikea! Kuvat ovat mielenkiintoisia ja todellakin toivon että ne sellaisina myös pysyy. Sisältö blogissasi on siis hyvä. Jos jotain parantamisen varaa on, niin tosiaan ulkoasu on ehkä hieman sekava, joten sitä voisit siistiä.

  Ja toinen asia, jos voisit kiinnittää enemmän huomiota on oikeinkirjoitus, josta joku taisikin mainita jo aiemmin. Minulle lukijana on tärkeää, että teksti on jaoteltua ja kirjoitettu oikein, joka tekee lukemisesta mielyttävämpää. :)

  Eli pidän siis omalaatuisesta tyylistäsi ja siitä, että pääsen kurkistamaan elämääsi, joka on hyvin erilaista kuin omani. :)

  VastaaPoista
 11. Voisitko joskus kertoa syömishäiriöstäsi, oon lukenu jossain kohtaa että oot sitä sairastanu? Miten paranit ja minkälainen suhtautuminen sulla on nykyään ruokaan. Entä ootkomkäyny jonkun koulutuksen koskaan? :)
  Muuten ihana blogi, älä muuta mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://bydidem.blogspot.com/2013/11/bulimia-tarinani_12.html?m=1

   Poista
 12. Heippa Didem :) mä toivoisin jonkunlaista postaus sarjaa liittyen sun vaatteisiin, laukkuihin, kenkiin yms. Voisit esim. kerran viikossa esitellä jonkun sun merkki tuotteen tai muuten vaan lempparin ja samalla voisit kertoa jotain kyseisestä tuotteesta tai merkistä. Olis ihanaa nähdä mitä kaikkea sulla on :) Kuvissa sun ei mun mielestä tarvii panostaa mihinkään muuhun kun kuvan laatuun, ettei olis ihan niin heilahtaneita ja epätarkkoja, mutta en kyllä kaipaa mitään malliposeerauksiakaan. Olisi kiva myös nähdä enemmän teidän asuntoa ja siitäkin saisi varmaan jonkinlaisen postaus sarjan kehitettyä. Kiinnostaisi myös teidän suomen koti mikäli sellaine on, tai miten asutte suomessa? Sulla on mun mielestä just hyvä tyyli kirjottaa blogia, oot aito ja kerrot elämästäsi mitään kaunistelematta ja se on tärkeää. Toivoisin että avaisit elämääsi vielä vähän enemmän meille lukijoille esimerkiksi em tavoilla. Yksi asia vielä missä olisi parannettavaa on blogin ulkoasu, mutta se ei ole tärkeä jos sisältö on hyvä ;) Jatka samaan malliin ja ihanaa joulun odotusta sulle ja perheelle!

  VastaaPoista
 13. Postaustoiveita:

  tee postaus siitä että millaista elämäsi nyt olisi jos et olisi koskaan kohdannut miestäsi ja viettäisit ns. tavallisempaa elämää? niin missä olisit ja miten eläisit? postaus siitä jos olisit työssä/koulutuksessa niin mitä haluaisit opiskella tai millä alalla työskennellä? postaus tulevaisuudensuunnitelmista eli mitä olet ajatellut tekeväsi kun poikasi on vanhempi? postaus tulevaisuudensuunnitelmista eli haluatko lisää lapsia vai esim. alkaa opiskella ja harrastaa jotain? postaus suosikkipaikoista- ja kahviloista siellä

  VastaaPoista
 14. Voisitko tehdä taas kysymys vastaus postauksen? sellaisen että saat itse valita mihin vastaat ja mihin et! =) täss kyssäreitä:

  1. Jos saisit valita niin asuisitko siellä vai Suomessa? mitkä asiat siellä on paremmin ja mitkä asiat on Suomessa paremmin?
  2. Löysitkö helposti uusia ystäviä Sveitsissä ja ovatko he suomalaisia vai paikallisia?
  3. Onko sinulla usein koti-ikävä Suomeen ja pahenisiko se jos et pääsisi aina silloin Suomeen kun haluat?
  4. Haluatko lisää lapsia vai riittääkö yksi?=)
  5. Mitä tekisit nyt jos et olisi äiti olisitko opiskelemassa/töissä??
  6. Pidätkö eläimistä ja onko sinulla koskaan ollut lemmikkiä?
  7. Oletko haaveillut missään muussa maassa asumisesta ja jos kyllä niin missä?
  8. Missä näet itsesi 20 vuoden kuluttua ja mitä silloin teet?
  9. Oletko koskaan haaveillut omasta yrityksestä tai muotialalla työskentelystä?
  10. Elämäsi paras kokemus tähän mennessä ja huonoin kokemus/muisto?
  11. Tilaatko muotilehtiä tai mistä saat inspiraatiota tyyliisi?

  VastaaPoista
 15. Mä toivoisin postausta sun päivän aterioista, kuvina siis! Tarkoitan semmoisesta päivästä, joka normaalisti yleensä vastaa sun jokapäiväistä ruokailua :) Kiitos paljon jo etukäteen!

  VastaaPoista
 16. Postaustoiveita tulee tässä

  - postaus siitä millaista kuvittelet elämäsi olevan 20 vuoden päästä?
  - postaus unelmien työstäsi ja onko se muotiin liittyvä?
  - Mitkä ovat toteutuneita unelmiasi ja mitkä haaveet ovat vielä toteuttamatta?
  - Postaus siitä että minkälaiseen kouluun tulet laittamaan poikasi vai aiotteko muuttaa Suomeen tai johonkin toiseen Pohjoismaahan siinä vaiheessa kun poikasi menee kouluun? että haluatko poikasi kansainväliseen kouluun, suomalaiseen kouluun, sveitsiläiseen kouluun?
  - Oletko koskaan haaveillut asumisesta esim. New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontoossa?

  VastaaPoista
 17. Joku hiuskampaus juttu olisi kiva. Sulla on hiukset aina kivasti��

  VastaaPoista