expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

My Yoga stories

Huomenna meen taas joogailemaan. Naurattaakin jo etukäteen, koska olen varsin hauska näky joogassa. Varustus mulla on kunnossa. Asenne on myös kunnossa. Intoa riittää, koska joogailu kuitenkin on jatkunut yllättävän pitkään mulla.

Kuitenkin naurattaa itseni ajattelu siellä joogasalissa. Varmaan naurais joku toinenkin, jos katossa olis kamera. Joogailussa kun pitäis yrittää rentoutua ja hengittää oikein, niin mä venyttelen kaulaani ja kurkistelen kuin strutsi sieltä ihmisten keskeltä meidän joogavetäjää tai sitten vierustovereitani päin. Koko tunti menee aina siihen että keskityn perässä pysymiseen. Nainen puhuu non stop tunnin ajan, enkä ymmärrä sanaakaan. Alkurentoutumisessa mun joskus tekis mieli nauraa, kun siinä pitää siis tehdä jotain, eikä vaan makoilla silmät kiinni, mut jos oon silmät kiinni niin mun kuvitellaan nukkuvan varmaan kun en tee mitään. Sen takia missään vaiheessa en oikein rentoudu, kun en voi vaan kuunnella kielimuurin vuoksi opettajan ohjeita, vaan katson sivulle koko ajan vaikka pään pitäisi pysyä suorana. :)


Huomenna kuitenkin menen taas reippaana joogaan. Ei se saksankielen osaamattomuus estä mua :D5 kommenttia:

 1. Hei didem! Sait minut nauramaan - vaikutat niin symppikseltä!! Kuuklailin ja löysin yoga tunteja englanniksi zurich:istä - saattaisit saada tunneista irti lisää jos saisit englanniksi opetusta ;) mutta olen ylpeä sinusta että yogailet vaikka tunnit ovatkin saksaksi xD tässä: http://www.shelbymcdermott.ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xx <3 hehehe...kiitos kuuklailuista, voisi kokeilla :) muuten käyn täs meidän lähisalila. Active fitness! Joka muuten kyl hyvä sali.

   Poista
 2. Mistähän sun trikoot on ostettu noi harmaat siis? ihana olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei apua, trikoot on vanhat..nää on jotkut st. tropez merkkiset :D joku trikoo kauppa (9 frangii)

   Poista
 3. Oletpa hoikkal, pakko kysyä että syötkö oikeasti koskaan mitään?? että ovatko nuo ruuat vain miestäsi ja lastasi varten laitettuja vai elätkö salaattia syömällä? ei millään pahalla mutta kannattaisi lisätä edes vähän rasvaa ja sokeria ruokavalioosi, on tutkitusti terveellistä että naisen kehossa on hieman rasvaa esim. rasva reisien kohdalla suojaa sydäntaudeilta tutkitusti, mutta en tarkoita ylipainoa. Kärsitkö vielä syömishäiriöstä? jos kärsit niin tsemppiä

  VastaaPoista