expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 17. marraskuuta 2014

Teatteri Black Vip #ladiesnight


Naisia, shampanjaa, laukkuja, glamouria, tuttuja, korkojen kopinaa, paras ystäväni, pitkiä sääriä ja mahtui joukkoon myös yksi lähemmäs 40 v katkera nainen..exäni sukulainen :) Ilta ei siis päättynyt ilman draamaa!Siitä lisää seuraavassa postauksessa ;) 

Olin innoissani kun tämä kutsu tipahti minulle postilaatikosta.

Ilta alkoi Louis Vuittonilla. Valitettavasti siellä ei saanut kuvata, joten kuvat on otettu ulkopuolelta. Nappasin muutaman asukuvan illan aikana, mutta huonolla menestyksellä, koska oli niin pimeetä Teatterin vipissä. 
 Oma lookkini (hiukset&meikki) on luottohiustailaajani Antonio Floreksen kädenjälkeä. Suosittelen jokaista varaamaan hänelle ajan (hän on todella kiireinen), but still u have to try. Te tunnette jo varmaan mut sen verran hyvin, että en kehu, jossen OIKEASTI pidä..oli se sitten tuote tai henkilö. Hiukset pestiin, föönattiin, laitettiin lämpörullat ja jakaus toiselle puolella. Hiuksistani tuli todella paksun näköiset. Mä tykkäsin ja sain myös kehuja. Antonio innostui myös sit vähän meikkailee, kun kerroin mitä laitan päälle..(mähän en siis meikkaa juurikaan) joten annoin täysin vapaat kädet Antoniolle. Punaiset huulet ja vähän tummemmat silmät ;) yay!! 
 Kuvassa katseenkääntäjä Emelie Björnberg ja valloittava Vivan Daaboul. Emppu kirjoittaa myös asukuvablogia. Linkki siihen tässä . Huh, kun Suomessa on upeita ja tyylikkäitä naisia. 
 Tarjoilut oli kohdillaan ja suuri menestys. Paikanpäällä oli myös arvostettu juustoasiantuntija, joka kertoi intohimosesti juustoista ja niiden alkuperistä. Sairaan hyviä juustoja muuten. 
Ihanat ja kauniit Siru Palmroos ja Emilia Vuorisalmi. Mikä kontrasti :) Sanoin Emiliallekkin et nyt pakko ottaa susta kuva!! Minusta on hienoa kun käytetään värejä ja rikotaan vähän rajoja; Hämmennetään! Toimi! 

 Rakastuin Sirun Louis Vuittonin pikkumustaan. Täyden kympin asu.
 Stefu ja minä. Muuta en meistä kommentoi, kun et oltiin todella stailit. Matchaava pari?! :)Iso Kiitos Ravintola Teatteri ja Louis Vuitton tästä laadukkaasta illasta. 

Tällaisia naisteniltoja saisi olla lisääkin. Huomasin suuren eron naisten käyttäytymisessä, nyt kun miehiä ei ollut mukana vipissä. Tunnelma oli rauhallinen ja rento, ilman jännitteitä. Se jäin mieleen.
8 kommenttia:

 1. Kerro sitten lisää draamasta, haluan kuulla! :D

  VastaaPoista
 2. Onks vähän noloo alkaa setvimään jotain väkikohtausta täällä, meet vielä alemmas kun tää katkera ex-miehen sukulainen. Anna olla koko asia, paras kun antaa asian olla. Jos on loukannu sun kunniaa ni palkkaa lakimies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä asiaa ollenkaan nolona. Mun blogi, mun ajatuksia..ajatuksia käytöstavoista. Hope luit :)

   Poista
 3. Mäki haluun kuulla!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. --> Käytöstavat postauksessa. Eilen julkaisin. xx

   Poista