expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 27. marraskuuta 2014

GENOVA mielessä

Järjestelin eilen illalla mun kuviani koneella ja vastaan tulivat Italia reissun kuvat. 
My very handsome Luca.
Genova mustavalkoisena, koska oli niin sumunen päivä :D


Minä turistina :) itse asiassa juuri menossa syömään hotellin aamupalaa. 

Great memories <3

ps. nyt meen syömään itsetekemääni aamupalaa, sekin hyvää :) jopa parempaa. 

Muuten, jos haluatte joskus kattavan hotelliaamupalan Helsingin keskustassa, niin suosittelen todella lämpimästi Mikonkadun Radisson Blu hotellia. Siellä on ihanan nauttia pitkä aamupala. Hyvin käy myös palaveripaikaksi.  Lapsiperheille myös sopiva.

Nyt mä lähden palaveriin ;)

LOVE XX

6 kommenttia:

 1. Rakastan sun tyyliä aivan älyttömästi!! Ihanaa kun muutat Cosmon alle :)
  Toivoisin, että voisit postata enemmän asujasi tai kertoisit mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen kuvien kera sekä millaisesta tyylistä pidät miehillä :)

  Ps. Onko ihosi aina noin ihanan ruskea vai käytätkö jotain itseruskettavaa/solariumia? Tahdon samanlaisen rusketuksen!! Aah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hei Emma. Ihana sinä kiiiitos!!! Laitan korvan taakse toiveesi :) asukuvia on kyllä luvassa.

   Mun iho on tällainen :)) en ole koskaan käyttänyt itseruskettavia. Mun iho on hieman "oliivimainen" eli olen luonnostaan päivettynyt.

   xx kauniita unia

   Poista
 2. Moikka! Ihan toisesta aiheesta kysyisin eli huomasin siskosi kuuluvan kokoomusnuoriin. Hehän ajavat esim. sitä että kiihottaminen kansaryhmää vastaan pitäisi olla sallittua. Avoimen rasistista ja sivistysvaltion vastaista ja ihan järkyttävää!! Mitä mieltä itse olet ja onko sulle ok että siskosi tällaisessa mukana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) pakko sanoa että en oo perehtynyt tohon politiikkaan enkä ota kantaa :) parempi vaan että en puhu politiikasta, siitä tulis isot naurut kaikille :D mut itse asiassa huomasin et systeri on vastannut sulle. eli toi seuraava kommentti. Täytyy sanoa että toi mimmi handlaa ton politiikan <3 xx

   Poista
 3. Hei anonyymi!
  Puolueiden nuorisojärjestöillä on usein radikaalisempia ajatuksia ukkopuolueesen verrattuna. Sinulla on kuitenkin mielenkiintoinen näkemys siitä mitä kokoomusnuoret ajavat. Jos vaikka kävisit kokoomusnuorten nettisivuilla selaamassa periaateohjelmaa läpi, niin huomaat että meille tärkeät arvot ovat vapaus, vastuu ja välittäminen, sivistys, kannustavuus, mahdollisuuksien tasa-arvo ja isänmaallisuus.
  Vuoden 2014 tavoiteohjelmassa oikeus- ja turvallisuuspolitiikan alla lukee "Kansanryhmää vastaan kiihottamisen kriminalisoiva lakipykälä poistettava. Uhrittomia ajatusrikoksia ei tule olla". Eli ensinnäkään siinä ei lue että sallimme kiihottamisen kansanryhmää vastaan. Ajatus tämän pykälän takana on, että kun yksilöä kohdellaan lainsäätäjän edessä, niin lainsäätäjä ei voi kategorisoida yksilöä mihinkään tiettyyn ryhmään.
  Kokoomusnuorten linja edustaa suhteellisen johdonmukaisesti klassista yksilökeskeistä liberalismia.
  Olemme kaikki yksilöitä ja sehän kokoomusnuorissa onkin hienoa, että yksilöllä saa olla omia mielipiteitä. Olen itse esim. Pakkoruotsin uskollinen kannattaja, mutta meidän joukoista löytyy myös sen vastustajia ja heillä on täysi oikeus siihen.

  Itse kuulun tällä hetkellä Riihimäen ukkokokoomukseen, mutta meillä on hieno nuorten porukka, jolla lähdetään vuodenvaihteessa aktivoimaan kokoomusnuorten toimintaa Riihimäellä. Eli anonyymi, jos satut olemaan Riihimäen alueelta, niin tervetuloa tutustumaan meidän toimintaan :)

  Terveisin,
  Riihimäen kunnanvaltuutettu Derya Özgün

  VastaaPoista