expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 22. lokakuuta 2013

Kylmää kyytiä!!

Bileet takana ja huippukivan illan jälkeen herätiin rytmiin tottuneena aikaisin. Makoilun sijaan lähdimme ajelee fillareilla North Montanalle. Alue on todella suosittu ja ne harvat talot jotka on myynnissä kerää sunnuntaisin paljon katselijoita. Utelijaina mekin menimme katsomaan ja mieheni jätti puhumiset minulle. Asunnonvälittäjät ovat aika päällekäyviä täälläpäin.. Hienoja ja vähemmän hienoja olivat, mutta muutaman mökin jälkeen kyllästyimme ja laskettelimme alas rantaan.

Miehelläni oli mielessä joku mielenkiintoinen paikka Venice Beachilla joten sinnepä siis. Rannan lähellä olikin aika kylmä ja aloin ehdottelee lähintä hupparikauppaa. Beachilla myydään punaisia lifaguardhuppareita ja sellaisista kaverimme tunnistaa ainkin mieheni mut myös minut. Rakastan puketua niihin esim extempore iltalähtöihin. No päädymme pipokauppaan ja löysin sieltä ihanan mexicopipon. Ei niin mun tyylinen mutta lämmin ja Venice-henkinen. Pipo päässä sitten ajelimme katsomaan ranta bulevardilla olevaa lofthenkistä taloa josta mieheni oli kiinnostunut. 

Tämä pipo, huppari ja viininpunaiset farkut jalassa yritin huudella aidan yli yksityisnäyttöä pitävälle välittäjälle et saisimmeko tulla katsomaan asuntoa. Näyttö oli järjestetty jollekin hienosto pariskunnalle ja sain osakseni epämääräistä mutinaa. Kiersimme talon monta kertaa ympäri ja kun rannan puolelle asunnosta näkyvät ihmiset ei ottaneet meitä tosissaan, niin yritin talosta poistuvalle vanhemmalle lyylille mennä kertomaan kiinnostuksestamme. Hän ilmoitti ettei kohde ole hänen listallaan joten päätin kysyä pari kertaa et mitä se tarkoittaa.. Toisella kerralla mieheni pyysi mua lopettamaan. 

Tutustuimme talon lähiympäristöön ja muutaman polkaisun päässä on alueen trendikatu, Abbot Kinney. Ihania moderneja hipahtavia paikkoja täynnä Punavuorihenkisiä ihmisiä.. Olimme nälkäisiä, joten etsimme pisimmän jonon ja menimme nuuskimaan. Sieltä paljastui nimetön mutta mielenkiintoinen ravintola. Tilasimme pitsat ja pikkukaalipaistosta. Minulle maistui, mutta mieheni ei eksoottisista vivahteista niin tykännyt. 

Alkoi hämärtää ja lähdimme ajaa kilpaa ravintolasta samaan aikaan poistuvan, meidän suunnalta tulevan parin kanssa. Tulipa taas tosi kylmä alkuun mutta montanan mäelle päästyämme oli ihanaa syksyn viileyttä ja mexikopipon lämpöä.



 
http://www.trulia.com/property/3120507702-2401-Ocean-Front-Walk-Venice-CA-90291 Nämä kaksi viimeistä kuvaa olen screenshotannut ylläolevasta osoitteesta. Talo jota katsoimme.

16 kommenttia:

  1. Oon uusi lukija ja 1.fiilis blogista että olet todella kaunis. 2.fiilis että voisit käyttää kappalejakoa. Ei jaksa lukea pitkiä putkeen kirjoitettuja tekstejä. Kappalejaot ja kuvia tekstin väliin.

    Ja sit joku kysymyspostaus tms. perustiedot postaus olis kiva kun uutena lukijana on vaikea päästä juttuun mukaan kun ei tiedä susta mitään.

    VastaaPoista
  2. ööö.. hienosti kopioitu noi kuvat suoraan jostain nettisivulta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No shit sherlock??!!! Se oli varmasti ihan näin tarkoitettukin, ei mikään salainen huijausyritys.. ÖÖÖÖÖÖ!!!!

      Poista
    2. HOHOHO meikä kans repes, et melko sherlock liikenteessä... Kai ny tyhmäki näkee, et kopioitu ja tarkoituksella onkin!

      Poista
    3. Joo moro taas sherlockille..hyvin selkeästi näkyy että olen screenshotilla tuonut kuvat sivulleni...ihan vain näyttääkseni kämpän teille. Trulian nettisivuilta :) juu eikä ole mikään huijausyritys. En tiedä mikä teitä välillä vaivaa. *te kaks anonyymii...repesin teidän kanssa ;) *

      Poista
    4. Kyllähän tuosta näkee selvästi, etteivät kaikki kuvat ole Didemin ottamia :) silti suosittelisin laittamaan vaikka kuvan alalaitaan maininnan, mistä kuva on tai vaikka tarkan osoitteen. Näin muistettaisiin kunnioittaa tekijänoikeuksia; sillä jos jokin kuva tai vaikkapa runo ei ole omasi niin olet velvolinen kertomaan sen alkuperän. Hybä tapa myös ettei tule ongelmia missään vaiheessa, varsinkin kun blogisi on niin luettu. :)

      Tsemppiä blogailuun, mielenkiinnolla olen lueskellut jo kuukausia!

      -K

      Poista
    5. Viimeinen anonyymi, olet oikeassa. Unohdin laittaa lähteet, en ole tottunut (huono excuse). Nyt löytyy linkki suoraan talon kuviin. :) Kiitoksia teille kaikille kommenteista. Toivottavasti tiedätte että niiden saaminen on parasta! xx haleja kaikille <3

      Poista
  3. Pelottaako maanjäristysuhka? Onko kaikki paniikissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli itse asiassa viime torstaina koko Californiassa maanjäristys harjotukset. En ole mitään panikpointia huomannut :) olisko 80 luvulla ollut edellinen paha maanjäristys täällä joka teki tuhoa kunnolla. Ei mua pelota, tai en ajattele asiaa päivittäin.

      Poista
  4. Aivan kamala pipo. Really Didem, put it away! Kaunis olet ja tykkään tyylistäsi, mutta tämä pipo ei varmasti sovi kenellekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heeei...dont u like my mexicooo style. :D pipoa voin käyttää kun menen lautailemaan :) tunnistaa helposti rinteessä ainakin..haha.

      Poista
  5. Hahaha voin hyvin ymmärtää että noihin vähän fiinimpien talojen näyttöihin, tullaan eriilaisissa vetimissä. Oletteko ostamassa taloa sieltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mut se mikä hämäs mua siinä naisessa oli se että kun sen naisen katse kiinnitty mun käsiin (koruihin) niin yhtäkkiä asenne muuttui. Semmonen vihastuttaa. Maybe ollaan..

      Poista
    2. Cartierin- ja Hermesin rannekoruunko, täti iski silmänsä, hih;) Harmi, mutta suurin osa ihmisistä arvostelee ihmisen varakkuutta, kledjujen perusteella. Oot ihana poikkeus, tähän tylsään suomalaiseen blogimaailmaan<3 Kiva kun postailet päivittäin:)

      Poista
  6. Kiva että postaat melkein päivittäin, mukava lukea! :)

    VastaaPoista