expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Montana walk and mommy yoga

Tänään kokeilen ensimmäistä mommy yoga tuntiani Lucan ja uuden ystäväni kanssa. Studio sijaitsee Montanalla ihan meitä vastapäätä. 



Ennen reipasta kävelyä Lucan kanssa söin aamupalaksi ruisleipää juustolla ja tomaatilla, ilman voita. Paistoin kananmunan ja hedelmäksi valitsin tuoretta ananasta ja mansikoita pilkottuna, 2 kuppia mustaa kahvia. Yogan jälkeen valmistamme lohta uunikasviksilla. Välillä jätän illallisen kokonaan syömättä ja napostelen vain jotain pientä ja syön ehkä iltapuuron. Koska usein leivon niin maistelen tietenkin omia herkkujani :) Nälkä ei iske samalla tavalla kun liikkuu niin paljon ja on lämmin ulkoilma. 

xx, olette rakkaita ja tulen jollain tavalla yllättämään lukijani <3

13 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinulle ja voit hyvällä omatunnolla myös itse maistella herkkujasi. Olet tosi hoikka, etten sanoisi laiha...Olet liikunnasta pitävä ja harrastat sitä myös elikkä ei sinun tarvitse laskea joka kaloria!
    Nautihan myös ruokapöydän antimista, et varmaankaan liika kiloja sen takia saa. Hyvää ja onnellista jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voin ja maistelenkin niitä hyvällä ruokahalulla. Kaloreita en edes osaa laskea, en ole ikinä laskenut. Olen luonnostaan toistaiseksi vielä ainakin hyvin hoikka ja aineenvaihdunta toimii loistavasti, joten kiitos sille. Nautin ruoasta ja napostelen päivät pitkät hedelmillä ja pähkinöillä. Välillä lounas minulla venähtää late lunchiksi, joten dinneri jää sen takia syömättä, mutta sen sijaan syön sitten kaikkea muuta pientä illan aikana. Vaikka tänään tilattiin mega perhepizza, joka upposi hyvin. Lucan syntymän jälkeen kuitenkin arkiliikunta on yhdessä Lucan kanssa on niin aktiivista, että se pitää minut "mitoissa" suurimmaksi osaksi.

      Poista
    2. Kiitoksia <3 Hyviä syyspäiviä sinnekkin.

      Poista
  2. Koska kirjoitat jo syömishäiriöstä? :) tälläisiä mitä söin tänään on kiva lukea!!! Voisitko tehdä näitä jatkossakin? Miksi muuten jätät illallisen välistä usein?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. i knoooow..mun tarvii vaan kunnolla istua alas ja kirjoittaa siitä, unohdan sen aina. Lupaan että viikon sisällä tulee :)). Kiva jos syömiseni kiinnostaa ja mielelläni teen jatkossakin aina välillä johonkin postaukseen päivän aterioista. Kunnon Illallinen jää välillä pois sen takia että lounas venyy niin myöhäiseksi. Ruokahalua minulla on ja syön reippaasti, mutta ei vain ole nälkä illallisaikaan. Tietenkin syön jotain..mutta ei välttämättä toista kunnon lämmintä ruokaa. Syön kuitenkin ravitsevan aamupalan ja lounaan. Siihen päälle hedelmät,pähkinät ja muut napostelut. Linjoja ei vielä ole tarvinnut alkaa kyttäilee :) niin kuin edelliselle anonymille sanoin äsken, niin tänään söin kevyen ja vähäisen lohi lounaan, joten illalla maistui pizza tosi hyvin.

      Poista
  3. Onko sinulla mitään oireita tai vaivoja siitä rttä olet niin laiha? Entäs syötkö tosiaan vain aamiaisen ja päivällisen, etkö syö niiden välissä mitää edes pientä? Etkö tunne nälkää ja mielihaluja vai suljetko ne pois ajatuksista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syön mä, olen pahin mahdollinen napostelija. Minulla on laukussa aina pähkinöitä ja hedelmiä. Purkasta tykkään myös liiankin paljon, not good. Näläntunne minulla ei oikeastaan ehdi tulla koska napostelen niin paljon. Jos lounas venyy pitkälle päivää, niin silloin ei illallinen ole mikään pakko mulle. Illalla toki syön, mutta en välttämättä lämmintä tuhtia ruoka annosta. nyt täällä on yö ja vedän peiton ylös ja alan nukkumaan, mutta äsken söin esim ananasta, kun teki mieli jotain. Tänään illalliseksi syötiin pizzaa :) (lounaani olikin aika pikainen ja pieni, kun kiirehdin joogaan. Minulla on hyvä aineenvaihdunta ja liikun päivittäin jo Lucankin takia niin paljon että toistaiseki ei tarvitse aidosti miettiä kiloja tai mitä suuhun laittaa. Minulla on hyvä olo, jos alkaisin oireilee niin sillon kannattaa miettiä mistä kiikastaa. Kun on mielihaluja, koska tottakai niitä on, niin sallin itselleni kaiken..koittaa vaan pitää kohtuudella. Aina ei ole helppoa :) ja välillä voi herkutellakkin enemmän, mutta jos vain herkuttelee eikä liiku lainkaan niin uskoisin että sillon mieleni alkaisi oireilee.

      Poista
  4. Ihanaaaa yllätyksiä tiedossa;)

    VastaaPoista
  5. Oletko luonnostasi noin laiha, vai yritätkö pysyä laihana syömällä vähän? Jos jälkimmäistä, niin miksi? Jos lihoisit esim. 5kg, niin olisit edelleen sangen hoikka, mutta linjojen vahtiminen olisi tuskin niin vaikeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, painoni on pysynyt samana jo vuosia. Voit lukea aiempia vastauksiani syömisestä :) Aineenvaihduntani on tehokas :D ja hoikkana pysyminen ei ainakaan vielä ole tuottanut liikaa rehkimistä, stressiä ja tavoitteita. Totta kai suurin osa meistä vahtii linjojaan, jo terveydenkin kannalta, mutta minä syön sen verran mikä tuntuu hyvältä ja mahtuu vatsalaukkuuni. Olen napostelun mestari, ennemmin siis syön pikkuaterioita, kun kaksi tuhtia lautasta päivässä. Päivittäiseen ruokailuuni kuuluu runsaasti hedelmiä, pähkinöitä ja purkka (joka on huono) olen purkka addicti...ainakin täällä jenkeissä, koska täällä on yks tosi hyvä xylitoli purkka :D Koska liikun automaattisesti Lucan kanssa paljon, niin sen minkä syön myös lähtee samalla. Ikinä en kiellä itseltäni mitään, enkä kaloreita ajattele. Jos tekee mieli, niin syön. Täällä olen rakastunut yhteen whole foodsin paahtoleipään ja usein paahdan itselleni leivän, siihen päälle voita ja hilloa :) on hyvää!!! Joten olen aika flexi ruokien suhteen, mutta kaksi tuhtia lämmin ruoka annosta päivässä, sitä en ole oppinut. Tänään söin aika niukan lounaan, koska minulla oli kiire joogaan ja kala oli vielä uunissa kun piti lähteä, mutta illalla tilasimme pizzaa :).

      Poista
  6. Mistä tuo ihana musta huivi on?onko se iso neliö?? Olen etsinyt sellaista kauan!
    Ljuvlig blogg förresten! :) Ha en bra dag!

    VastaaPoista
  7. Oot iha huippu bloggaaja!!!! Sun blogin upeus ei lopu siihen et oot järjettömän kaunis vaan sun kirjotuksia on AINA tosi mukava lukea!:) ihanan rentoa tekstiä!:) keep going on!!!:)

    VastaaPoista
  8. Ihana toi ekan kuvan asu!<3 mitä tykkäsitte Lucan kanssa joogasta? Ja yllätys, jes, ne on huippuja(:

    VastaaPoista