expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tällä hetkellä jatkuu..

Olen edelleen samassa aamutakissa kuin aamulla :D Syön salaattia. Skypetin just systerin kaa ja nyt ihastelen sohvalta puhdasta ja siistiä kotia. Kukaan ei ole sotkemassa tai rakentamassa majaa sohvatyynyistä, koska Luca on päikkäreillä ja mieheni myös poissa. 

Kohta kuitenkin pomppaan ylös pukemaan vaatteet päälle. Mennään leikkipaikkaan Lucan kanssa ja sen jälkeen kauppaan ostaa piirakka tarvikkeet. Oi, mikä ihana päivä! Normaali ja rauhallinen. 

Oli muuten kiva lukea teidän "tällä hetkellä" juttuja :) Laittakaa lisää.
 

4 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä... Tuli juuri töistä kotiin, etsin juuri netistä ohjeita huomista salaattia varten, ajattelin elämäni ensimmäisen kerran kokeilla tofua. Kohta syön ja lähden kauppaan. Illalla sytyttelen mansikka-vadelman tuoksuisia kynttilöitä, ne on niin ihanan tuoksusia ja tuo lämpiä kotiin. Sekä ajattelin katsella mitä finnkinolla on tarjottavani ens viikolle, avomiehelläni on silloin synttärit :) mukavaa loppuiltaa sinne!:)

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä luen blogiasi, että piristyisin ja saisin muuta ajateltavaa kuin parisuhdeongelmat:( Kohta pitää alkaa tekemään miehelleni ruokaa kun hän tulee töistä kotiin... Mieleni on aivan maassa, koska me ollaan miehen kanssa riidoissa... Ei olla puhuttu kolmeen päivään mitään toisillemme... Kokonainen viikko on mennyt huonosti... Ollaan melkein erin partaalla, mutta siltikin haluan tehdä miehelleni ruokaa ja antaa lämpimän vastaanoton kun hän tulee kotiin... Kyllä ihminen on sitten hullu ja rakkausen eteen mitä vaan niinhän se menee!�� Jatkahan samaan malliin, tällä hetkellä olet ainakin minulle blogimaailman kirkkain tähti! ❤️
    -Jasmine

    VastaaPoista