expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tällä hetkellä

Halusin jakaa teille tämän hetken tunnelmia kotoa. Kuvat otin äsken puhelimella ja laatu on mitä on, mutta kiva jakaa kanssanne tämän hetken tapahtumia. Mitä te teette juuri nyt? 

Nyt me aletaan syömään juuri valmistunutta puuroa. Vitamiinit ja kahvini odottaa myös pöydällä. 

Ulkona myrsky, joten tämän päivän ohjelma on selvä: kodin siivous, löhövaatteissa oleskelu ja vaniljakynttilöiden sytyttely. 

Mukavaa päivää kaikille <33 kommenttia:

 1. Hauska meno siellä :) Tääl syötiin just aamiaista ja nyt soi Karri Koira ja chillaillaan olohuoneessa. Parin tunnin päästä sushia syömään ja sen jälkeen katotaan mihin päädytään. Tääl Suomessa on jo pikkasen miinusta mittarissa vaik aurinko vähän paistaakin... mut ei viel lunta (eilen tosin tuli pienii lumihippusia taivaalta)
  Rentoo ja hauskaa päivää teille <3

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan kotoisan olosta siellä :) itse viettelen vapaata aamupäivää, illaksi töihin. Aamupala blogeja lueskellessa tuntuu ihanalta nyt kun lämpötila alkaa tippumaan miinuksen puolelle ja saa vain hautautua peiton alle kahvikuppi kädessä ja olla vaan ihan rauhassa :)
  Viettäkää kiva päivä Lucan kanssa <3

  -iida

  VastaaPoista
 3. Mä istun tällä hetkellä kaverini sohvalla, kuuntelen Diandran Onni on - biisiä ja tunnen suurta onnellisuutta. Olen tänään hakenut viimeiset tavarat vanhasta kodistani ja voin viimein jättää huonon parisuhteen kokonaan taakseni ja aloittaa alusta. Hauskaa loppuviikkoa Didem! <3

  VastaaPoista