expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Habsburg Castle

Terveisiä lumisesta Zürichistä...lunta on tullut koko eilisen päivän ja yön. Tänä aamuna katseltiin Lucan kanssa kaunista lumimaisemaa ja mielessäni mietin kuinka aika onkaan mennyt nopeasti..ens talvi onkin sitten paljon merkittävämpi meidän "tyypille" kun ymmärtää jo asioita :) tuun blogissani kertomaan teille myös äitiydestä. Kuinka odotus meni, kuinka suunniteltu sektio sujui ja äitiyden haasteet vauvan syntymän jälkeen...mutta kaikki aikanaan. 

Mammas älskling <3

Eilen tehtiin päiväretki Habsburgin linnaan joka on 35 minutin ajomatkan päässä Zürichistä. Linna oli pieni ja romanttinen. Rakas mieheni omistautui perehtymään linnan ja suvun historiaan, minä sen sijaan ihastelin isoja muureja,kynttilöitä ja esineitä..hetkeksi unelmoin itseni prinsessaksi 1000-luvulle :)
Päivä oli onnistunut ja meillä hauskaa..Kulta naureskeli kun olin valinnut ruskeat mokka bootsit koroilla 
tälle reissulle..oli nimittäin huvittavan näköistä rattaiden työntö jyrkässä ja liukkaassa mäessä. Jos muistatte Holiday leffan ja kohtauksen kun Cameron Diaz saapuu pikku tuppukylään vimpanpäälle laitettuna piikkikoroissa ja tipsuttelee lumihangessa kohti mökkiään.. yhtä fiksun näköinen olin minä ;)   
Vaikka olikin Halloween ja juhlia tiedossa..niin oli ihana vain jäädä kotiin tuoksukynttilöiden valtakuntaan, käydä lämpimässä kylvyssä, pukea velourit päälle, leipoa herkullinen omenapiirakka ja nautiskella kultsin kanssa. 

puss på er <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti