expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Baby don't you cry,gonna make a pie...

..gonna make a pie with a heart in the middle <3 tänään ollut aika vaisu päivä :/ kaikilla meillä niitäkin on. Osaan olla todella ärsyttävä jos mieli tekee ja tänään olen aiheuttanut pahaa mieltä läheiselle ihmiselle ja se harmittaa :( tekoja kun ei saa tekemättömäksi...ja koska olen niin tunneihminen ja kaiken lisäksi tempperamenttinen niin suustani voi tulla juttuja joita en tarkoita. sit niistä on vaikea päästä yli koska haluaisin vain deletoida ne kokonaan, mut ei pysty ja siitä koko päivä menee plörinäksi...aaaaaaarrrggghhh. can u feel me??!

Mutta lempi suolaisen piirakan sain tehtyä...Nakki/paprika/zucchini täytteellä. Laitan kuvia ja ohjeet jos joku haluaa kokeilla, helppo ja nopea :)

Nyt ilta piknik lattialla ja bb-extra boox-tvstä..onneks on tää boox tv padillä niin pystyy katsoo suomalaisia ohjelmia. Seuranani on lasi punkkuu ja tietenkin cashew pähkinöitä,viinirypäleitä ja juustoja ..nammm..

rentouttavaa keskiviikko iltaa kaikille <3

Nakkipiirakka ohje:

Valmis lehtitaikina

Täyte:
3 nakkia
1 paprika
puolikas zucchini
creme fraiche
suolaa,paprikajauhe,basilika,yrttejä

Päälle:
2 kananmunaa
maitoa
juustoraastetta 350g
pippuria

Tarjoile salaatin kanssa

Paista ensin nakit paprikat ja zucchini pannulla...lisää loppuvaiheessa creme fraiche ja mausteet. voitele vuoka ja aseta taikina paikalleen. Kaada täyte vuokaan. Sekoita kulhossa haarukalla kananmunat, vähän maitoa, juustoraaste ja pippuri...kaada sekoitus täytteen päälle. Laita piirakka uuniin 200 astetta n. 30 min :)Saalaattini tällä kertaa oli feta,oliivi,kurkku,tomaatti,cashew.

Maukkaita piirakka hetkiä ;)

*mushmush* ja *pusspuss*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti