expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 1. marraskuuta 2012

Elämäni mies on

..Mun pikku pullaposki tekee päivistäni merkitykselliset. Olen niin ylpeä mamma! Puhun Lucalle ruotsia, koska se on äidinkieleni ja iskä puhuu sit suomea. No tänä aamuna ollaankin jo ehditty vaihtaa kakkavaipat,käyty bubbel badissa ja leikitty pallolla..Lucastahan siis tulee futaaja..no other choice (papan mielestä) siis! Luca on alusta ollut todella helppo,tyytyväinen ja iloinen kaveri. Annan äidinmaidonkorviketta niin yötkin olleet todella iisit. Suomessa ollessani matkalaukkuni täyttyy vauvan ruoista, koska mikään maa ei voita Suomen vauvanruoka valikoimaa ja täällä Sveitsissä saa ainoastaan pulverimaitoa.

Päivä siis lähtenyt käyntiin ja kohta lähdetään muskariin, mutta nyt....Suomipoppia jossa soi ihana "jos sä tahdot niin", aamupalaa, mustaa kahvia ja hetki itseni kanssa <3


                      Voin sijsta olen leivän päälle levitellyt avokadoa. Terveellinen ja maukas vaihtoehto.3 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva blogi, löysin vasta.
  Itselläni on samanikäinen poika (ja kaksi vanhempaa), kiva siitäkin syystä lueskella tätä.
  Imetän ja yöt ovat täälläkin rauhallisia. Pieni syö vain kerran yössä. Ei niitä rauhallisia öitä korvikkeella saa ;) Siihen vaikuttaa niin moni asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao...hupsista,luulin että olin vastannut sulle mutta en näköjään ollutkaan. Anteeksi. Kiva kuulla että pidät blogistani :) Olet oikeassa, ei rauhalliset yöt korvikkeesta johdu, mutta helpotti suunnattomasti mua silloin ekan kuukauden jälkeen. Imetin ja annoin korviketta samaan aikaan. Se oli rankkaa molemmille. Luca pötkötteli tisun päällä 45 minuuttia ja vielä sen jälkeen oli kiljuva nälkä. Päätin sit siirtyä pelkästään korvikkeeseen ja tyytyväinen olen ollut. Saa olla kiitollinen että on niin positiivinen ja iloinen kaveri tupsahtanut maailmaan <3 millainen päivärytmi teillä on poikasi kanssa?

   Poista
 2. Moikka,
  Nyt vasta huomasin vastauksesi! Meillä tosiaan poika syö kerran yössä, imetyksellä mennään siis. Toivottavasti taas 1v. asti kuten vanhempienkin lasten kanssa. Hän syö reippaasti masunsa täyteen ja jatkaa uniaan. Aamulla heräilee noin klo 9 aikaan ja nukkuu kahdet unet päivän aikana. Olen onnekas, kaikkien kolmen kanssa ollut samanlainen rytmi.

  VastaaPoista