expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 22. marraskuuta 2012

Perinteinen on aina hyvää

Ruokaa rakkaudella, sanon minä! Täällä keittiössäni tapahtuu ja sattuu...useimmiten lopputulos on kuitenkin ihan hyvä ;)
Tänään listalla on jauhelihakeittoa ja ananasrahkaa. Oli pakko tulla postaa niin tylsä ja yksinkertainen jauhelihakeitto resepti, koska se vaan maistui niin älyttömän hyvälle. Ehkä olen tehnyt/syönyt liian vähän perus kotiruokaa.

Muutenkin päivä ollut rauhallinen ja mielekäs. Olen puuhastellut kotona, leikkinyt Lucan kanssa hänen uudella "autollaan". Luca on niin voimakas jaloistaan ja vilkas liikkumaan, joten uskon että hän kohta nousee jaloilleen. Minä ja mieheni olimme 8-9 kk kun käveltiin. Sit vasta rumba alkaakin kotona, kun pääsee juoksee kaverin perässä päivät pitkät <3. Tämä kävely autovehje on kyllä hyvä. Siinä pääsee treena jalkalihaksia ja leikkii isoa poikaa :).
Luca sai myös oman tonttulakin ja sukat mummolta, joita ollaan soviteltu valmiiksi jo joulua varten. Luca sai eilen silmätulehduksen, niin älkää ihmetelkö miksi yhdessä kuvassa on turvonnut ja punainen silmä.


Jauhelihakeitto:


500 g jauhelihaa
1        sipuli
Purjosipuli
6 porkkanaa
7 isoa perunaa
2 kasvisliemikuutiota
tuoretta persiljaa
mustapippuri kokonaisena
paprikajauhe
suola

Paloittele perunat ja porkkanat. Laita kattilaan. Täytä kattila vedellä, niin että ylittää perunat ja porkkanat (reilusti). Anna kiehua. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää ne kattilaan. Lisää kasvisliemikuutiot, mausteet ja purjo. Anna kiehua kunnes perunat ovat kypsiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti