expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Näin ne ripset syntyy

Minulle on tullut kyselyitä siitä mitä ripsiväriä käytän ja kuinka ne teen. Päätin postaa tänne mitä ripsaria käytän ja koittaa selittää kuinka sitä ripsiini sitten laittelen. Käytän Acon Volume mascaraa. Sitä löytyy apteekeista ja maksaa n. 15e. Tuubissa lukee että ripsiväri on suunnattu herkille silmille, mutta minä en sitä sen takia käytä. Sain sen vuosia sitten lahjaksi ja kun sitä ekaa kertaa kokeilin , niin saman tien jäi Chanelin ripsari kaappiin kerääään pölyä. 


Ensin taivutan ripset. Ei paljon, niin että ne kaaristuu enemmän kuin mitä muuten. Kaaren kuuluu lähtee ihan tyvestä. Sen jälkeen aloitan yläripsistä (aina tyvestä) keskeltä ja jatkan ulospäin. Keskityn tekemiseeni ja ensin sivelen sitä ripsiväriä kaikkialle, sen jälkeen alan keskittymään yhteen "ripsikohteeseen" kerrallaan. Kun ostan uuden ripsarin niin ennen ensimmäistä käyttöä taivutan harjan aina. Kun harja on kaarellaan, sillä on paljon helpompi tehdä "pikkutyötä" joka vaati enemmän keskittymistä. Harjan päällä teen sisä- ja ulkoripset. Sama pätee myös alaripsiin: käytän siis ainoastaan harjan päätä niiden tekoon. Sen takia saan ne niin irralleen toisistaan. On hankala selittää, mutta ehkä joku ymmärsi jotain :)

Ps. Ripseni ei ole mitenkään ylipitkät ilman ripsaria, eli tällä taktiikalla saan niihin hyvin pituutta ja volyymia.Kauniita unia ja nähdään huomenna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti