expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 2. marraskuuta 2012

VadelmaUnelmaMieheni kauluspaita ja lempitöppöset jalassa lähden mielelläni perjantai illan viettoon. Luca nukkuu ja mieheni lähti just kaverin kanssa iltakävelylle ja saunomaan. Minä jäin kynttilöiden keskelle tekemään naminami vadelmarahkaa ja kirjoittelee teille :) 

Itsestäni taas sen verran voin sanoa että käytän harvoin meikkiä arkena. En ole koskaan omistanut meikkivoidetta ja se on ihan totta. Voi olla että jonkun mielestä rikon meikkaamisen sääntöjä olla käyttämättä sitä, mutta mielestäni se on turha jos ei siihen ole tarvetta. Suojaan ihoni Lumenen kevyellä päivävoiteella ja se riittää mainiosti. Ripsiväriä rakastan ja se onkin ainoa juttu mitä arkenakin naamani joskus laitan. Kun sitten meikkaan johonkin niin käytän aurinkopuuteria ja poskipunaa vähäsen, puuteria, Acon ripsiväriä (täydellinen) ja mustaa kajaali. Huulissa joko huulivoide tai punainen huulipuna. 

Mieheni tosin on sitä mieltä että voisin aina vain kävellä meikitömänä ja hiukset säkkäräkäkkärä nutturalla :) <3 

No nyt tiedätte taas vähän enemmän minusta...takaisin vadelmarahkaan, äitini teki sitä aina ja resepti on helppo:


300g pakaste vadelmia
5dl    kermaa
4dl    naturell rahka
1.5-2 dl sokeria

Vaahdota kerma ja sokeri. Lisää rahka ja sulatetut vadelmat. Valmis :)Nyt kylpyyn ja kun mieheni tulee takas kotiin , niin päästään herkuttelemaan ja katsomaan Vain elämää sarjan viimeistä jaksoa. Kaija koo tänään ...ja luultavasti paras jakso tulossa. Cheek oli myös hyvä. Kaija koo on vaan niin legendaarinen ja ai että ku on kuunneltu sydänsuruihin kaikkia sen biisejä <3 Onneksi se keikkailee Helsingissä muutaman viikon päästä :)

Heippa vaan teille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti