expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 25. kesäkuuta 2013

MEIDÄN JUHANNUS


Perjantai aamuna ajettiin rattihullun Lucan kanssa juhannuksen viettoon keski-Suomeen. Pojat istuivat kolmosluokassa (eli auton takapenkeillä) ja tytöillä oli vaativin homma kakkosluokassa (eli keskipenkeillä) pitää Luca aisoissa. Minä toimin autoemäntänä. Tehtäviini kuului tarjoilla erilaisia herkkuja 4h ajan. Kapteenimme toi meidät perille aikataulun mukaisesti, vaikka havaittavissa olikin pientä ruuhkaa.

Juhannuksen viettoon kuului mieheni siskot ja veljet perheineen, mummo ja pappa. Lucalla on 25 serkkua :) Oli ilo nähdä kuinka kaikki tulivat toimeen keskenään ja lapset olivat niin reippaita. Pihalla oli paljon tekemistä, trampoliinista uima-altaaseen. Me aikuiset nautimme mieheni siskojen antimista. Nälkä ei missään vaiheessa ainakaan ehtinyt tulla, koska näitä hurjan hyviä herkkuja oli naposteltava koko ajan :).

Mieheni tyttöjen kanssa kun nyt tässä kirjoitellaan tätä postausta ja mietimme kuinka juhannustamme voisi kuvailla muutamilla sanoilla niin mieleen tulee nämä:

LÄMPÖ. PIANONSOITTO. MANSIKAT JA SUKLAA. RIEMU. NAURU. HYTTYSET. AIKUISTEN HÖPINÄ. PELIT. NIMIMUKIT. GOLF. MÖKIT. HÄMÄKKIEN POIKASET. KUKAT. AURINGONLASKU. SAUNA. KOKKO. HOTMIX. VALOKUVAAMINEN. HYVÄ MIELI. HIENO SUKU.5 kommenttia:

 1. Lät som en härlig midsommar. Underbart att du är så stylish även på landet, själv var jag så sliten och satt och myste i college/trikå :D Jag alltid beundrar hur du ser så piffad ut fastän du inget smink har på dig eller inte lagat håret alls.
  Var höll ni hus då så många släktingar rymdes med?
  Det är alltid lika kul att läsa din blogg, hoppas på att träffa på dig nån dag, du verkar så stabil och trevlig!
  God fortsättning på sommaren.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, teillä on varmasti ollut kiva juhannus, kun paljon sukua paikalla.

  VastaaPoista
 3. Ihana juhannus:) Juuri semmoinen, josta jää lapsille hyvät muistot. Ja sinä taas niin kauniina. Mistä sinun kukallinen playsuit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..juhannus oli kyllä täysin rinnoin nautittu :) Playsuit on itiksen Zarasta.

   Poista
 4. Mitä kaikkea tuossa herkullisen näköisessä kulhossa on?

  VastaaPoista