expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kauniit naiset piknikillä

Hei ihana päivä taas tänään. Tyttöjen kanssa treffit, jotka kesti koko päivän!!! <3 

Se miltä me näytämme tai mitä saamme aikaan elämän aikana ei merkitse sen rinnalla mitään, mitä olemme toinen toisillemme.

 Pidän lujaa ja tiukasti kiinni vanhoista ystävistäni, jotka ovat kulkeneett rinnallani jo vuosia. Olen myös onnellinen uusista ystävistä joita on pulpahtanut elämään. Ikinä ei ole liian myöhäsitä bondaa hyvien tyyppien kanssa ;) heistä aijon myös pitää kiinni <3 

*Kiitos kivasta päivästä Maija ja Jasmine*

9 kommenttia:

 1. Hei Didem! Olen seurannut blogiasi pidemmän aikaan, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kommenttini täällä ;) haluan sanoa, että blogisi on aivan ihana ja sinusta hehkuu onnellisuus ja vaikutat tasapainoiselta ihmiseltä! Blogissasi et vaikuta pinnaselta, niinkuin useat muut bloggaajat! Blogiasi on ilo seurata ja iso plussa on, että joka postauksessa on paljon kuvia! Rakastuin tämän postauksen 3. viimeiseen kuvaan, ihana! olet ihminen, johon olisi ihana tutustua, mutta olen sinua aika paljon nuorempi!
  T. Carla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Carla. Laitoitkohan mulle tänään kommenttii kun en vielä ollut vastaillut sulle?! Sorry. Olen ollut juhannuksen vietossa ja sit eilen vastasin lyhyet kommentit nopeesti, kun tultiin vasta myöhään kotiin.

   Kommentteja saa tulla lisää sulta ja ihan huippu kiva että kirjoitit tänne :) kysellä voit aika vapaasti jos haluat tietää jotain :). Pyrin vastaamaan avoimesti!

   Kiitos kehuista <3 jos asut Helsingissä ja näet mut kaupungilla niin tule juttelee :)

   xx

   Poista
 2. Olipas taas ihana postaus. Hyvää Juhannusta:)

  VastaaPoista
 3. Pieni varoituksen sana noista nurtseista. Suomi ei oo mikään Sveitsi eikä huumeneula puistossa harvinaisuus

  VastaaPoista
 4. Oliko jotkut teidän sukulaiet Huvila ja Huussi-ohjelmasssa, kun puhuivat pienestä Lucasta Sveitsissä? :D

  Hyvää juhannusta Didem!

  VastaaPoista
 5. Hejsan! Ettekös olekkin tuon kauniin Jasminen kans seurustelleet joskus saman miehen kans,tietenkin eri aikaan? Se herra Richie ? Muistan hyvin,että Jasmine ja tää R seurusteli joskus ainakin hetkisen, ja Jasmine kävi moikkaamassa häntä Dubaissa... Muistan myös,että sinä ja herra R taisitte seurustella useammankin vuoden ja asuitte yhdessä?Anteeksi kovasti jos menee liian henk.kohtaseks, mutta kiinnostaa vaan kovasti kun olette Jasminen kans mun lepparibloggaajat ja onhan se hienoa jos te olette noin hyvissä väleissä (vaik teil sama ex)!
  Kertoo vaan teistäkin ihmisinä oikein paljon, miten iloisia elämänmyönteisiä, positiivisia, ei katkeria naisia olette! Täytyy nostaa hattua! Yleensä "perusmuijat" ei siedäkkää toisten eksiä.... Jatkakaa samaan malliin :) -Claudia-
  P.s Laitoin myös Jasminelle samantyylistä viestiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro Claudia.

   Joo, pitää paikkaansa. Riden kanssa olin pitkään yhdessä ja kihloissa. Olemme tuttuja since yläaste. Siinä vaan kävi sit niin että rakastuin nykyiseen mieheeni. Meillä oli Riden kanssa kaukosuhde molempien opiskeluiden vuoksi. Minä en myöskään tahtonut lähteä Dubaihin. Nyt tiedän että olen elämäni mieheni kanssa <3 niiin rakastunut mun huppariäijään.

   Kauniin Jasminen kanssa ollaan tunnettu myös monta vuotta. Kun kuulin että R ja J seurusteli, oli tosi iloinen, koska Jasminen on hyvä ja kunnollinen tyttö.

   Anyways...olen iloinen että Jasminen kanssa ollaan taas lähestytty ja alettu hengailee enemmän.
   Kysellä saa suoraan, uskon että molemmat meistä pyrkii myös vastamaan avoimesti :)

   mukavaa iltaa sulle!

   xx

   Poista