expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Back in Business

Onnistuneen ja hienon loman jälkeen perheiden, ystävien ja lasten kanssa Suomessa, ei ollutkaan niin mukava palata takas tänne harmaaseen Sveitsiin, jossa röntgen silmilläkään ei näkisi 50 metriä kauemmas sumun takia. Päätimme tulla lentäen takas, koska molemmat meistä on kipeinä, eikä ratin takana istuminen maistunut oikein. Auto tulee toisen kuljettajan tuomana tänään kaikkine kamoineen. 
Pesukone onkin jo ollut aktiivisessa käytössä ja odotan että loput tavarat saapuu niin pääsee touhumaan.   Matkalaukkuja emme vie takas kellariin vaan niihin pakataan kesävaatteita. Lähdemme nimittäin ensi viikolla kuukaudeksi reissuun taas. Enpä vielä paljasta minnepäin lähdemme, mutta kroppani huutaa aurinkoa ja D-vitamiinia!!! ;)

Tosiaan viimeksi kun tänne kirjoittelin olimme lähdössä mökkeilee viikoksi. Rento viikko lasten kanssa oli hupia. Herkuttelua, pelien pelaamista, hiihtoa, lumilinnan rakentamista, uuden vuoden vietto serkusten kanssa, leivontaa, ulkoilua, leikkiä, naurua ja Lucan itkua kommellusten takia kuvastaa hyvin viikon sisällön. Lucan pää kopsahti muutaman kerran, mut sehän kuuluu asiaan :) säikähdyksellä selvittiin siis. Kaveri istuskelee ja osaa seistä tukea vasten jo hyvin. Uskon että konttaaminen jää väliin ja Luca lähtee heti kävelemään kun vaan pystyy. Ainakin harjoittelu on kovaa ja hassun näköistä <3

Mieheni kolme veljestä perheineen oli meillä uudenvuoden. Lapsia meillä oli sinä päivänä yhteensä 13 + (1 masuasukas). Vilinää ja vilskettä piisasi. Ruoka maistui ja juttua riitti. Mieheni taisi innostua vähän liikaa rakettien suhteen tänä vuonna, koska niskat meinas jumittua niitä katsellessa niin pitkään kahteen otteeseen. Hienoja oli kyllä!! Mieheni keskimmäinen poika huusi aina "meijän raketit on paaaaaljon paremmat ku teijän" (naapuri kartanossa asusteli jotain venäläisiä) :). Yömyöhään valettiin tinat tietenkin ja kummasteltiin niiden muotoja ja merkityksiä. 

Viikon aikana piti myöskin testata miltä tuntuu ajaa ojaan :D 

Viikko verkkareissa oli kyl ihan riittävä. Oli ihana lauantaina laittautua ja pistää korkkarit jalkaan ;) Meillä oli salaperäinen deitti-ilta beibini kanssa. 

Kuvia mökkeilystä:


Siinä näitte vähän kuvia. Paljon on lisää puhelimessa, mutta koska täytyy kunnioittaa kaikkien yksityisyyttä niin käytettävät kuvat voivat näyttää aika tylsiltä joskus.

Luca on kasvanut huimasti ja juttelee jo paljon. 7 kk vanha murunen sairastelee tällä hetkellä ensimmäistä kertaa elämässään. Nuhan ja yskän päälle on kuumetta, jonka äsken mittasin 38.1 ..nousee varmasti iltaa kohti.  <3 Pidän hänestä hyvää huolta <3 Tuntuu äidistä pahalta katsoo, kun oma pieni kulta ei voi hyvin :(

Nohh, tähän loppuun vielä muutama ostos.
Joulun jälkeen kävin ainoastaan Zaran ale myynneissä ja sieltä löysinkin mageita kappaleita.Nähdään myöhemmin murut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti