expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 29. tammikuuta 2013

South Beach. Clothes. Lifestyle.


So far..elämä täällä on ollut ihanaa. Nautimme suunnattomasti auringosta, mukavista ihmisistä, hyvästä ruoasta ja rennosta elämäntyylistä. Olimme ekat päivät Fort Lauderdaleissa ja nyt muutama päivä on mennyt South Beachilla. Asumme W Hotellissa, aivan ihana ja trendikäs...ei yhtään liian fiini, vaikka onkin "näyttäytymis" paikka. Collins - Lincoln- ja Washington roadit on kävelty edestakaisin miljoona kertaa. En ole shoppaillut vielä mitään :) aikaa on sen verran paljon, ettei heti jaksa aloittaa sitä rumbaa.
Luca vie kaiken huomion ;) Ihan käsittämätöntä kuinka valovoimainen ja FLIRTTI 8 kk voi olla. ihan totta!! Tänään oli Lamborghini autoparaati Washington roadilla...ihan hienoja kai, mut mä pidin vain yhdestä...harmaan/musta matta pinta. Hot! Kuva alhaalla. C u later ;) 


5 kommenttia:

 1. Heyy Didem! Jätte härliga bilder från jenkkina. Ifall du råkar gå förbi Victoria's secret butiken så är alltid några underkläder välkomna hem till Finland.
  I think u can guess who I am :D
  Ha de så bra o krama o pussa Luca från mig!

  VastaaPoista
 2. Well, ifall du int gissa, så de e jag, Derya :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag har skaffat lite strinkulin :) o luca biter tibaks..fö de gör an nuförtiden med sina nedre tänder :D pusss xx

   Poista
 3. Oo, mikä söpöliini sun poika on! Ja sinulla on aivan upeat silmät! Vautsi, olette kyllä varmasti aika tyrmäävä tiimi, missä ikinä vaan kuljette:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniista sanoista! Käympäs checkaamassa sun blogin ;)

   Poista