expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 2. syyskuuta 2013

Good Morning Santa Monica

Huomenta kaikille..täällä ollaan aika hyvin selvitty jetlagista. Hiljaisen aamupala hetken jälkeen mietin tässä mitä sitä tekisikään tänään. No, päivä kerrallaan..:) Tänään täällä on vapaapäivä (näiden vappu...en tiedä miten sitä juhlitaan täällä) Uskon että maltillisemmin kun meillä Suomessa ;). Mitä rakastan täällä Santa Monicassa on se että kaikki on että kävelleen pääseen shoppailee, rannalla, ravintoloihin, kynsisalonkeihin, joogatunneille (jos vaikka innostuisi). Santa Monica on ehkä eniten eurooppalainen tyylitlään. Pidän tästä alueesta! JA rakastan sitä että voin ostaa kynsilakkaa itselleni vaikka aamu 4 jos on tarvetta :) Kahvia, croisanttia ja tuoreita marjoja on masu täynnä <3 Hope for a great day!6 kommenttia:

 1. Vähän olen kade. Olisipa ihana olla siellä helteessä:) Kuinka kauan olette aikoneet olla Santa Monicassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on niin ihanaa <3 ollaan noin muutama kuukaus :)

   Poista
 2. Apua oon aivan kateudesta kippuralla- mä kävin tänä kesänä jenkeissä enkä vaan koskaan saa siitä maasta tarpeeks! Ens kesänä sitten taas (vasta)..

  Pitäkää hauskaa, nauttikaa, syökää ja shoppailkaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mitä tarkoitat että kävellen pääsee shoppailee ja rannalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että asumme niin lähellä kauppoja ja rantaa :) yleensä se jenkkimeininki on aina ottaa auto ja lähtee sillä. Santa Monicassa ja alue jossa asumme on lähellä kaikkea. Olen iloinen siitä että ei tartte autoa joka paikkaan.

   Poista