expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Captured Moments

Photographed by S.L.
12 kommenttia:

 1. Härliga, finfina bilder på ett lyckligt barn. Foton fyllda av solstrålar, välbehag och livsglädje!!

  VastaaPoista
 2. Rakkaat <3 -Big sis-

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja ihanan päivettyneitä olette Lucan kanssa;) Näyttää siltä että Lucakin ruskettuu helposti ja tasaisesti. Lucasta on kasvamassa oikee sydäntensärkijä, hih<3

  VastaaPoista
 4. Onpas lyhyet shortsit. "ikinä en ole lähtenyt ulos mauttomassa asussa". Jos pylly näkyy, onko se mautonta? minun mielestäni on. Erityisesti pienen lapsen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, jos pyllistelisin "poseeramis" mielessä tuolla kaduilla lapsen kanssa niin olisi. Sitä en kuitenkaan harrasta.Ootko ikinä vilkassut levisten shortseja/mainoksia. En halua aina ottaa samanlaisia kuvia vaatteistani..jos saan jonkun kuvaamaan niin nojaan mielelläni pöytään ja korostan jalkoja ja pyllyä mustavalkoisena. Jos katselen kuvia netissä tai lehdissä niin pidän vaikka mainoksista jossa kuvat voivat olla seksikkäitä. Mä pidän tuosta kuvasta! Tämä on blogi!

   Poista
  2. Olen kyllä nähnyt mainoksia. Seksiä/pornahtavia kuvia pursuu joka paikasta nykyään ja naisten kropillakin mainostetaan vaikka mitä. Monet muutkin naiset tekevät itsestänsä objekteja. Mielestäni argumentti "muutkin näyttävät pyllyään" ei kuulosta kauheen vakuuttavalta. No, kukin tyylillään :)

   Poista
  3. Niin.. Eli se on eri juttu jos pyllistelisit kadulla..jaaaaa...pyllisteleminen koko world wide webille on sit ihan ok?

   Poista
 5. Joku oli kommentoinu tänne että "mun shortsit on kuin pikkarit" mut en löydä kommenttia enää, joten vastaan siihen itse näin. Makuasia, mutta tän tyyppiset farkkushortsit pitääkin olla lyhkäset. joten i like them ja pyllyni ei näy kun kävelen. Lue tuo edellisen kommentin vastaus. Sun mielestä ne on pikkarit, mun mielestä ne on normi mini farkkushortsit, joita näkee täällä joka toisella. Juu, olen äiti ja käytän tällaisia, mulla on myös vartalo tällaisten käyttöön, joten miksi pukeutua jätesäkkiin! :) summa summarum: kaikki tykkää erilaisista kledjuista.

  VastaaPoista
 6. Ja jätesäkkeihin pukeutuneita meillä suomessa riittää, hih;)

  VastaaPoista
 7. Nää blogikuvat on kuin jallu-lehden kuvia; yhtä paljon paljasta pintaa.

  VastaaPoista
 8. Höpö höpö, eivät lähimainkaan ole liian lyhyet. Ihan normi kasarityyliset farkkushortsit. Eihän tämmöiset kaikille sovi, mutta timmissä olevalle kyllä sopii. Yes, tykkäsin;)

  VastaaPoista
 9. http://areena.yle.fi/tv/2022207
  Didem, tässä sinulle hyvä dokumentti katsottavaksi :)

  VastaaPoista