expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 27. syyskuuta 2013

My new balanceAlkaa treenit mulla. Tanssit, jooga (mulla pinkki joogamatto) ja juoksut ja treenit kentällä. Olen koko nuoruuteni urheillut (telinevoimistelua, tanssia ja taitoluistelua) joten muutama vuosi ...eli noin 8 vuotta on  nyt mennyt laiskamatona :) niin haluan saavuttaa hyvän ja kestävän kunnon taas. 
7 kommenttia:

 1. Hei Didem!

  Tykkään sun blogista paljon. Voisitko tehdä postauksen sun suunnitellusta sektiosta? Olisi kiva myös, jos kertoisit miten palauduit sen jälkeen ja miten ja millä hoidit ihoasi ja itseäsi raskauden aikana, esim. millaisia voiteita, ruokia jne käytit? Mielelläni luen sun hyvän olon postauksia sekä kauneus- ja ihovinkkejäsi! :)

  Oot ihana ja aurinkoinen! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.bydidem.blogspot.fi/2012/11/i-did-it-my-way-matka-uuteen-elamaan.html

   http://www.bydidem.blogspot.fi/2012/11/matka-uuteen-elamaan-part-3-sektio.html

   Didem kirjoitti aiheesta aikaisemmin jo :)

   Poista
 2. Ihana väriset New Balancit<3

  VastaaPoista
 3. Tähän suunnitellun sektion asiaan haluaisin heti kommentoida, että tilanne ulkomailla on eri kuin Suomessa. Sveitsissä ja monissa muissa maissa nainen voi valita sektion itse siksi, että maksaa synnytyksensä itse (itse maksettu vakuutus maksaa synnytyksen kulut). Oma lapsenikin on syntynyt ulkomailla asuessamme suunnitellulla sektiolla, mutta kulut maksoin itse eli vakuutukseni maksoi.

  Jotkut suomalaiset naiset sitten haluaisivat verovaroin maksetun suunnitellun sektion Suomessa, ja valittavat, kun Suomessa asiasta päättää lääkäri, eikä tuleva äiti... Mutta jos Suomessa alettaisiin tehdä äidin valinnalla sektioita veronmaksajien laskuun, niin jäisi pienet sydänvauvat, keskoset ja pikku syöpäpotilaat hoitamatta, kun rahat loppuisivat.

  Suomessa ei voi synnyttää itse kokonaan maksaen, mutta suomalainen nainen voi toki lentää muutamia päiviä ennen sovittua leikkausaikaa vaikkapa tänne Sveitsiin yksityissairaalaan synnyttämään suunnitellulla sektiolla - ja maksaa laskun itse. Vinkki, muutamalla tuhannella eurolla ei laskusta selviä ;-)

  Oma suunniteltu sektioni muualla maksoi reilut 20.000 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole suomalainen nainen, joka haluaa sektion verorahoilla, vaikka suomea kirjoitankin ja sektio kiinnostaakin. Enkä edes suunnittele lapsia.

   Käsittääkseni Didem on synnyttänyt Suomessa ja vaikkei olisikaan, niin ei ole sinulta pois, jos hän kirjoittaa asiasta ja levittää enemmän tietoa.

   T. ensimmäinen kommentoija.

   Poista
 4. Hei ensimmäinen kommentoija, ei kannata hiiltyä. Asiallinen keskustelu on aina paikallaan. Didem voi korjata, mutta käsittääkseni hän synnytti Sveitsissä. Ja toki on hyvä, jos hän kokemuksiaan tästäkin asiasta jakaa. Mutta halusin vain tuoda esille seikan, jonka monet Suomessa asuvat unohtavat.

  VastaaPoista
 5. Miten ei voi tajuta tuosta Didemin blogikirjoituksesta että synnytys nimeomaan tapahtui Sveitsissä? Ja miten maan ja taivaan välillä tuosta aiheen keksutelusta voidaan nyt kimpaantuakkin vielä? KUKKUUU KAALIAIVOT!

  VastaaPoista