expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 17. syyskuuta 2013

How YOU will get my EYELASHES! -VIDEO bydidem

Olen saanut paljon kyselyitä teiltä lukijoilta ja muutenkin ihmisiltä eri tilanteissa ja vuosia siitä miten laitan ripsiväriä että ripsistä tulee noin näyttävät, pitkät ja kaartuvat. Minulta pyydettiin videoo, jotta ulkopuolinen pystyy kunnolla näkemään. Videossa tosiaan näette kuinka minä laitan ripsiväriä ripsiini :)) hassulta kuulostaa tehdä video sellaisesta, mutta toivon todellakin että tästä on hyötyä monelle. Ostakaa Acon ripsari ja kokeilkaa minun tapaani. PS. kannattaa taivuttaa ripset ennen ripsarin laittoa (unohdin videossa sanoa sen) ja sit toiseksi EN oikeasti katso kieroon, mut tossa videossa näyttää siltä että katsoisin kieroon :D  Mä pyydän palautetta teiltä ja vaikka ette acon ripsarilla kokeile niin testatkaa omillanne ja kertokaa miten onnistuitte. On mukava kuulla että niin moni on kaivannut vinkkejä näiden tekemiseen :) soo....ladies, enjoy the video, hih <3 hugs                 
 


10 kommenttia:

 1. Ihan ensin täysyy ihailla sun ihoa! Lähikuvissakin virheetön ja terveen "hohtava".

  Mutta sun ripsiin olen ennenkin kiinnittänyt huomiota, ja miettinyt lähinnä, miksi et erottele niitä tai kampaa ripsarin levityksen jälkeen? Nyt ovat klimpeissä, "hämähäkin jalat". Kokeile joskus Dolls Eyes -tyyppistä ripsaria (ainakin Diorilla ja Lancomella). Tekee ripsistä tuuheat ja erotellut - näyttää, kuin ripsiä olisi paljon. Nyt ripsesi näyttävät paksuilta, mutta harvoilta. Olet kaunis ja käytät vain vähän meikkiä, et tarvitsekaan enempää! Mutta ripsesi voisivat olla paremmin erotellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi. No oikeastaan se onkin se juttu että pidän niistä noin. Haluan että ne on "erotellut paksusti" siksi teen sillä kärjellä. Nyt uudestaan kun vielä ihan tarkasti katson silmäkuvia, niin ei ne kyllä omasta mielestäni rumissa klimpeissä ole. Vaan just onnistuneet. mä tykkään! Mut aijon testaa ideaasi. Never know :) noissa kuvissa ja videossa ei ole meikkiä lainkaan, Enkä edes omista meikkivoidetta. Aurinko tekee ihosta terveen näköisen.

   Poista
  2. Hih joo noin mäkin ajattelin meikkivoiteesta... Kunnes mulle tuli kamalat maksaläiskät (kiitos raskauden ja hurjan yli 30-v iän...) Eli nyt sitten täytyy turvautua kamalaan pakkelikerrokseen, ennen kuin pääsen läiskistä eroon. Ihan kauheeta! Muistathan siis käyttää ainakin aurinkosuojaa kasvoilla, sillä iho ei unohda :)

   T. toinen anonyymi

   Poista
  3. Laskin niin sulla on 13 ripsee eli aika klimpeissä on:D

   Mutta lempiblogi kiitos tästä

   Poista
 2. Sinulla on aivan mielettömän kaunis iho<3 Harvoin näkee noin sileää ja tasaisen väristä ihoa ilman meikkivoidetta.

  VastaaPoista
 3. Hei kaunokainen. Sä et tarvitse mitään ripsarii, koska oot niin kaunis naturellinakin:)

  VastaaPoista
 4. Ihana video postaus!!! lisää näitä! :)

  VastaaPoista
 5. en sano tätä pahalla, mutta kyllä ne ripset ovat aika klimpissä :/ voi olla, että tämä lookki sopii sinulle paremmin kuin, erotellut ripset.. mutta olis kiva jos kokelisit erottelu tekniikkaa joskus :)

  VastaaPoista
 6. minun mielestä ripsesi ovat ihanat! näyttävät ja ehkä jopa tekoripsimäiset.. aion todellakin kokeilla ja treenata josko saisin jotain samantyylistä aikaan :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta blogista ja tää ripsipostaus oli tosi hyvä, minäkin pidän tuollaisista ripsistä eniten <3 Voisitko tehdä postauksen kauneusleikkauksista?? Siis että mitä mieltä olet niistä :))

  VastaaPoista