expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 18. helmikuuta 2014

Easy dinner u should try!

Eilen valmistin pekoni-kanafileerullia illalliseksi.

Helppo resepti ja myöskin hyvää.

Tarvitset paprikan, kesäkupritsan, oliiviöljyä, mausteita (paprika, basilika, mustapippuri, suola) kananfileitä ja pekonia.

Kuvista näet mitä pitää tehdä :)

Uunissa: reilu 30 min 200-220 astetta.




Lopputulos on tämä :)

Tarjoile perunoiden, risoton, tai salaatin kanssa.

Vinkki! Tuoretta leipää on kiva dipata uunivuoassa olevaan maukkaaseen öljyyn.


2 kommenttia:

  1. Vitsit miten hyvän näköistä! Täytyy varmaan illalla kaupasta ostaa ainekset tähän sapuskaan. Kiva kun jaksat postailla ruokaohjeita. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista