expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 8. helmikuuta 2014

Perfect blue Jeans

Löydät ne Gina Tricosta. Ei pysty sanoilla kuvailemana kuinka mukavat nämä on päällä. Ostin nää Makkaratalon Ginasta pari päivää sitten. Feeeling good in them! Nä kuvat on aika "suddiga" kun iphonella otin äsken, mut halusin vaan nopeesti mainostaa kuinka hyvät ja hyvännäköiset nämä byysat on.

Nyt kiiruhdan Teatteriin shamppanja lounaalle ja sen jälkeen hemmotteluhetki Spassa ;)

Kuplivaa lauantaita kaikille <3




Housut- Gina tricot. Tpaita- H&M. Musta paita- Gina Tricot. Tekoturkki: H&M. Kengät: Jeffrey Campbell.  Laukku Chanel.








14 kommenttia:

  1. Kivat farkut! Oisin kyselly sellaista, että oletko kiinnostunut matkailusta? Missä kaikkialla olet matkustanut ja voisitko laittaa tähän sun unelmamatkakohteet top 5! Aurinkoista keväänjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitso! Olen kiinnostunut matkailusta. Olen käynyt Aasiassa (Malesia&Singapore) Floridassa (Miami, fourt lauderdale, key west, singer iceland..etc) Turkissa, Ranskassa (Pariisi ja riviera), Saksassa, Kreikassa, Baltianmaissa, Tanskassa, Californiassa muutamaan otteeseen, Karibialla (Aruba), Israelissa, Ruotsissa, Lontoossa, Italia, Sveitsi..muistin lähes kaikki :)

      Haluaisin matkustaa Nykiin, Pietariin, Dubai, Barcelona ja Bahamas :)

      Ihanaa kevättä sinulle <3

      Poista
  2. Just täydelliset ja sopivan rennot x

    VastaaPoista
  3. Hei, jos pystyt/ehdit/voit, niin olisi kiva, jos noiden mallin nimen voisit kertoa, niin voisin käydä täällä Ginassa katsomassa samoja housuja(en asu Hgissä). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin kuitista..ja housujen nimi on Kristen zip jeans mid blue. Hinta 49,95 e. Hope löydät ja housut hyvät! Let me know :)

      Poista
  4. Jätin äsken kommentin, mutta kävin Ginan sivuilla, niin onko ne nämä housut; jos siis sulla on kuitti/jos housuissa jossain lapussa lukee mallin nimi:
    http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/vaatteet/farkut/ccollection-cclothes-cjeans-p1.html#product_659255520

    VastaaPoista
  5. Vai onko ne sittenkin nämä:http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/vaatteet/farkut/ccollection-cclothes-cjeans-p1.html#product_661685520

    VastaaPoista
  6. Hei näin sut venemessuilla ootko ostamassa uutta venettä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jännä juttu, en ole kyllä venemessuilla käynyt :)

      Poista
  7. Moikka Didem, ja kiitos ihanasta blogista :) Ollaan ystäväni kanssa tulossa viesttämään tyttöjen viikonloppua helsinkiin, ja olisinkin kysellyt vinkkejä yökerhoihin, sekä ruokaravintoloihin. Osaisitko suositella hyviä paikkoja? :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitoksia :) Tyttöjen viikonloppu kuulostaa aina yhtä hupaisalta.
      Itse suosin näitä ravintoloita: Teatterin grilli..tai päivällä salaattibaarin puolelle. Stefan's Steakhouse (Korkeavuorenkadulla ihan lähellä esplanadia (heidän cobehärkä on suussa sulavaa). Gaijin (sijaitsee Bulevardilla). Kämp. Kellarikrouvi (hyvää fondueta). Boulevard social on rento paikka.

      Yökerhot: Itse käyn enimmäkseen Teatterissa (vip). Muita yökerhoja on Showroom (Namussa). Erottaja night on huikee jos diggaa karaokesta. Sitä vastapäätä löytyy Cuba. Apollo.

      Toivottavasti näistä oli hyötyä <3

      Toivotan teille huikeeta tyttöjen vloppua. Jos oon Helsingissä niin voi olla että törmätään yössä ;)

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä <3 Toivottavasti törmätään! Tuun kiskaisemaan hihasta :)

      Poista