expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

torstai 2. lokakuuta 2014

Kaduilla kuljen, asfaltti kiiltää..







Autolla ajaminen paikasta toiseen, aurinkolasit silmillä auringonnousun/laskun aikaan on parasta. Vierelläni istuu laukkuni. Välillä hörppäilen mukitelineessäolevaa pahvilatteani. Joskus jopa nautin pienestä ruuhkasta, jos radiossa soi vaan mun lempibiisejäni toisensa perään. Bilemusasta ja rakkaus/kaipausluluihin. Jos laulan mukana, laulan mukana todella kovaa. Mulla on muisto/tarina niin moneen eri biisiin. Myös yksi oikein valittu kipale radiosta voi saada mieleni ja energiatasoni niin korkeuksiin, että hui kun itsetunto sillä hetkellä nousee, alan kävelemään kuin huippumalli (jos kuulokkeet korvissa), jopa tanssimaan vähän, elämä on niin ihanaa, selviän kaikesta ja olen huippubloggaaja - asenne tasoittuu kyllä kun biisi loppuu :D hahaha! 
..mut en usko et oon ainoa, joka saa hyviä kicksejä musiikista. Eikö???

Voisin olla katujen kungingatar, koska kävely keskustassa, jossa paljon ihmisiä, kauppoja ja hektinen liikenne voi pitää minut liikenteessä aamusta iltaan. 

Nyt takas tähän päivään, koska istun pöydän äärellä ja mietin menenkö salille vai en. Eilen kävin bodytoningissa. Mä jään miettimään :) 

Tehokasta torstaita kaikille..kohta taas viikonloppu!

xx

21 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä kysymyspostauksen? Oot niin mielenkiintoinen tyyppi :)

    VastaaPoista
  2. Mieleltön rusketus sulla vieläkin (vaikka kuvissa ei aurinkoa näkynytkäänm hihi)! :D Hienoa että oot löytäny ton sali-villityksen vimein..! Yleensä jos ei oo fiilistä mennä ja pakottaa itsensä niin se fiilis jälkikäteen on mitä mahtavin, plajon parempi kuin normaalisti! Ja muista että vaikka sulla on huippu kroppa niin sielä vartalossa tapahtuu paljon terveyttä edistääviä asioita kun sitä kroppaa käyttää niin salille vaan.. mä meen yleensä "pienemmällä teholla" vaan sillon kun on laiska päivä... ei tarvii aina tuntea että pitää suorittaa täysillä.. se on jo saavutus että menee ja tekee edes vähän! Tarmokasta päivän jatkoa sulle kaunis!

    -Nella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisaita sanoja..hope muutkin lukee. mut kerron sulle salaisuuden...joskus meen vaan salille saunaan :D mut mulla treenivaatteet silti päällä. Eli voin olla tosi laiska sometimes :)))) mieti tyyppi kävelee salille ja muut lähtee hikoilee niin mä riisun trikooni ja astelen saunaan hikoilee ilman että oon tehnyt mitään..huhhuh, olipas rankka treeni. mua naurattaa itseni. Anyways..rehkiä ei saa..pitää tehdä niin että tuntuu hyvältä, eikä verenmaku suussa. love didem

      Poista
    2. Ei huolta hupsu, täällä ihan sama! Mutta on sekin jo parempi kuin kotona kuihtuminen.. siis ensinnäkin sinne salille on liikuttu ja sielä saunassa hikoiltu! eli ei se ihan hukkaan ole mennyt ja tavoitteenahan on nimenomaan se hyvä tunne niin sen kun saa mukaansa salilta tavalla millä hyvänsä niin on osuttu maalitaulun keskelle! ;) Ihnaa alkanutta viikkoa sulle sinne "pikku laiskiainen" ;)b

      -Nella

      Poista
  3. Sä olet niin upea!! Rakastan tätä blogia :))) Voisitko joskus listata vähän lempibiisejäsi tänne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Niin kiva kun rakastat tätä :) hih! voin listata! Hyvää vkloppua <3

      Poista
  4. Oot aika erikoinen. Oot periaatteeasa SS-muija mut toisaalta lahjakas, inhimillinen ja sellanen johon elämä vaikuttaa hirveesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D noniin...minä en tiedä mikä mahtaa olla SS-muija :))) ? jooo...se on totta, elämän pienet ilot surut ja kaikki jutut vaikuttaa valtavasti. Mukavaa vkloppua <3

      Poista
  5. Et todellakaan ole ainoa, johon biisit vaikuttavat noi. Itsekin hyvän musiikin aikana tunnen itseni parhaaksi. Viimeksi eilen kotiin ajaessani kaupungin toiselta puolen. Lauloin musiikin tahdissa. Ajoin tahallani pidempää reittiä jos vaikka radiosta sattuisi tulemaan hyviä laulettavia biisejä. Itselläni se on rauhoittavaa kun voi sydämmensä kyllyydestä laulaa tunteella ja kuvitella että ääneni on paras, tosiasiassa se on varmaan kamalaa kuunneltavaa, mutta mitä sitten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo...Nelli mä teen kans tota että ajelen pidempiä reittejä välillä. heh! <3

      Poista
    2. I feel you! Musta musa on autossa kaikkein parasta jostain syystä? Mä kans laulan mukana vaan autossa yksin ajaessani ja kuvittelen olevani tyyliin joku Whitney Hustonin, haha! Ja varsinkin iltaisin jos ei oo kiire minnekkään on kiva ajaa pidempään ja jorata =D

      -Nella

      Poista
  6. Haha, mäkin täällä just pohdin että jaksaisko lähteä salille vai ei... Mutta taidanpa hakea kassin olalle ja lähteä :) Toivottavasti radiosta tulis jotain energiamusaa mullekin. Oot kyllä upea ilmestys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! mä vaan laiskottelen sohvalla tällä hetkellä kun Luca nukkuu päikkäreitä. Katson ladies of Londonii :) IHANA PERJANTAI! xx

      Poista
  7. Tee jookos postaus parhaista mood lifter biiseistä :)

    VastaaPoista
  8. Kirjotat tosi hyvin! Tää blogi on mun lemppari! :)

    VastaaPoista
  9. SS-muija on sellanen salilla käyvä sama ilme päällä ohituskaistalla vetävä, vain a-luokan miehiä kelpuuttava miumau- tyyppi, joka vaan ottaa sen mikä sille kuuluu ja nauraa partoihinsa kotonaan pehmosen viltin alla! Ei vaan mua naurattaa sillei ku voisit olla mun isosisko niiiiin hyvin! T. Kiltti kissanpoika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi sä oot outo..sori. Siis mistä toi SS edes on lyhenne? o.O

      - Nella

      Poista
    2. SS-sotilasjoukot, jokainen tajuaa varmaan mitä haen takaa. Modernina ilmentymänä yllä kuvailemani tyylin naiset (huom. tyylillisesti, ei mitenkään muuten).

      Kuten alkuperäsessä kommentissa totesin, bloggaaja on siks just erikoinen mun silmissä et hän on hieman "SS-muija", mut viime kädessä täysin erilainen. Ero löytyy sydämellisyydestä, siitä et saavutukset ja päätöksenteko perustuu selvästi intuitioon, oikeaan tietoon (mitä näkee kun seuraa maailmaa aapisen lukemisen sijaan) ja lahjakkuuteen, eikä NY-cap päässä ilme tiukkana ravaamiseen ja millintarkkaan suunnitteluun.

      Erikoisuus tulee siitä etten oo monesti nähny naisella samaa comboa (varsinkin yhdistettynä noin kovaan ulkonäölliseen ja muuhun kompetenssiin), et 10% SS ja 90% jotain mille en tiedä sanaa, sanotaan lähimpänä spontaani. Oikeastaan se miks vaivauduin kommentoimaan oli niin outo tunne kun en oo koskaan aiemmin pystyny samaistumaan keneenkään naiseen, joskus tosi harvoin toisiin miehiin.

      Ajattelin olla alunperin kommentoimatta koko asiaa, koska asian ymmärtää varmaan aika harva niinku se on tarkoitettu. Mukavaa päivänjatkoa.

      Poista