expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 26. lokakuuta 2012

Finally ;)

Blogini ollut työn alla aika pitkään...syynä se että olen todella huono koneiden kanssa. Syytän siis liian monimutkaista tekniikkaa.. :x jos olisin opettaja, antaisin oppilaiden tehdä kaikki projektinsa itsevärvätyistä piirroksista ja hieman epäselvästä käsialasta.
Anyways..tässä sitä nyt ollaan ja blogini tarkoitus on kertoa jokapäiväisestä elämästä täällä Zürichissä mieheni, beibini ja itseni kanssa.

Lyhyt kuvaus; olen suomenruotsalais-turkkilainen. 25 v. Mamma finlandssvensk ja iskä Turkista...eli tod hyvä mix ;). Mun rakas on täysin suomalainen ja meillä ihana Luca syntyi 25.5.2012 täällä Sveitsissä. btw...suosittelen synnyttämistä täällä..kerron lisää myöhemmin :)

"Kaunis päivä, hieman vilponen..päälläni viininpunaiset korkkarit ja aurinkolasit, kulahtaneet farkut, harmaa turkisliivi ja hiukset sekaisella nutturalla. Mukanani uusimmat muoti/gossip lehdet ja pöydällä latte ja herkullinen leivos. Kohde on Sprüngli kahvilan terassi joka sijaitsee bahnhoffstrassella (zürichin vilkkain katu) ja jossa voin nautiskella ja katsella ihmisiä tuntikausia. Tulee ikävä rakasta! Lähtiessäni nappaan mukaan  leivoksen miehellenikin ja käyn vielä toista kertaa kaupasta hakee niitä tiettyjä kivettömiä viinirypäleitä joista mieheni tykkää." -d-

...innostuitte tai ette...that's me ;) Tutustukaa rauhassa!  pusss









11 kommenttia:

  1. todella hyvää tekstiä

    VastaaPoista
  2. Ihana Didem! <3 kiva lukea kuulumisia sieltä :)

    VastaaPoista
  3. Olet hurjan kaunis!! <3 oletko asunut suomessa aikaisemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Vuosi sitten muutin Zürichiin. Sitä ennen asuin Helsingissä.

      Poista
  4. Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselle ja elämäniloiselle blogille! :) Toivottavasti kirjoitat tosiaan myös äitiydestä, kahden tytön äitinä sellainenkin kiinnostaa muun "hömpän" ohella.
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla ja kiitos! Joo...hömpän lisäksi tulen kyllä höpöttelee äitiydestä lähipäivinä. Aloitan vauvan odotuksesta ja siitä sit sujuvasti eteenpäin...:)

      ihanaa alkavaa viikkoa sinnekkin!

      Poista
  5. Kiva lukea jonkun muunkin tuoreen äidin elämisestä Sveitsissä. :)
    Tulen nappaamaan hihastasi jos näen teidät Zurichissä. :D
    -H-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähdään kaupungilla ;) kiva kuulla että täällä muita suomalaisia tuoreita äitejä..niitä ei tähän asti hirveesti tullut vastaan.

      Poista
    2. Totta, minäkään en ole tavannut ketään muita tuoreita suomalaisia äitejä joten jos haluat vaikka päiväkahvi seuraa minusta ja 10kk pojastani niin nähdään ihmeessä. :)
      -H-

      Poista
  6. kylläpä blogiasi onkin ollut ilo lukea :)

    Olen tässä muutaman päivän aikana käynyt läpi melkein kaikki postaukset, kiva on huomata että valtaosa kommenteista ovat oikeansuuntaisia.

    Niin ja isäsihän on todellakin ylpeä vaari :)

    t. Veikko

    VastaaPoista