expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

lauantai 2. helmikuuta 2013

Bikinis (Miami) feat. Evening dress (Ft.Lauderdale)


      Luca nukkui tänään kolmen tunnin päikkärit, eli koko poolilla oleskelun ajan. Oli aivan mahtavaa vaan paistattaa itseään auringon alla yhdessä tuttavapariskunnan kanssa. Mun hymypoika kun heräsi, hän lähti hyvin tyytyväisenä esittelemään itseään taas jälleen kerran tuntemattomille :) oonkohan huono äiti jos laitan tuon hassuttajan baby malliksi?!

Olen joka ikinen päivä kävellyt lincoln roadilla edestakaisin ja just tänään kun en siellä tipsutellut, niin Lady Gaga oli kolmen ison turvamiehen kanssa aiheuttanut pientä hämminkiä. No ainaski Karolina Kurkova nähtiin tänne tullessa lentokentällä ja oli muuten tosi tylsän näköinen. Kauniita ihmisiä täällä kuitenkin on paljon ja se on aina mukavaa. Silmänruokaa kaikille ;)

Mitäs tänään on tapahtunut..noooh..suutuin miehelleni!! tulimme  ft.Lauderdaleen viikoksi, pois Miamin hälinästä. Miehelläni oli kiire paini treeneihin, joten hän jätti minut hotellin aulaan matkalaukkujen kanssa. Hotellilla tiedettiin että tulen yksin. Oikeastaan suutuin respa tädille, koska ei antanut mun tehdä check-in, vaikka mieheni oli minut jättäessä sanonut nimensä ja että vaimo checkaa sisälle, koska minulla on kiire treeneihin. Kaiken piti olla ok. NO EI OLLUT!! Mä sitten seison Lucan kanssa joka just oli herännyt ja halusi ruokaa ja tämän todella hankalan ja ärsyttävän leveän mustan kääpiön kanssa, joka ei muuta osaa sanoa kun että soita johonkin numeroon. Kysyn että eikö riitä että soitan miehelleni ja hän keskustelee kanssanne, kun just tää asia oltiin sovittu ulkopuolella henk.kunnan kanssa. Juuu, ei käy...sit soitan kymmenettä kertaa jo todella hermostuneena miehelleni, joka ei ikinä vastaa, kun mulla kerrankin olisi jotain tärkeääkin asiaa. Närkästyin siitä ja sit aloin kiukuttelee miehelleni puhelimeen kun mikään homma ei ikinä toimi kun jään yksin. Ei jaksanut kuunnella, ja hyvä niin..koska en oikeasti ollut vihainen hänelle vaan sille samperin kääpiölle, joka teki olostani todella epämukavan. Kun olisin ollut joku muukalainen!!
Huonetta en siis saanut ja lähdettiin Lucan kanssa rantalenkille siksi aikaa kun mies oli treeneissä. Myöhemmin toinen respa nainen pahoitteli tapahtunutta. PUHHH, aijon silti näyttää hapanta naamaa kun kävelen sen "yhden" ohi.

Rakas poikani teki tuttavuutta Pulun kanssa tänään ...reilu puoli tuntia rupatteli pululle. Katseli sitä ja tarinoi. Tässä kahvilassa oli semmoinen kyltti, jossa luki ettei saa ruokkia puluja, mutta meidän pulu viihtyi siinä pöydän vieressä näköjään muista syistä. Pulumies Luca <3

Illalla kun mieheni saapui, käytiin illastaa merenneitojen kanssa. Hotellin ravintolassa on järjetön akvaario, jossa uiskentelee merenneitoja...naisia :) Siinä vieressä ne sitten polskutteli.

Kauniita unia <3

xx
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti