expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Weekend in Key West

..ja Key West näyttäytyi olevan mitä ihanampi pikku kylä. Viime vuoden karu kokemus Key Westiin visiitistä saa jäädä unholaan. Aijon kuitenkin kertoa sen teille..lähdin tursitibussilla päiväksi Key Westiin, kun mieheni oli Vegasissa ja minä Miamissa (halusin vaihtelua Miamiin). Bussi haki minut viideltä aamulla ja siitähän kaikki alkoi sitten. Huomenta sanoin ystävälliseen ja iloiseen ääneen kaikille  eläkeläisille jotka olivat kyydissä. Keski-ikä oli 60+ ;) no problem! Aamupiristykseksi pääsin koko matkan kuuntelemaan espanjaa, jota meidän opas löperteli rikkinäiseen mikrofoniin. Tiedättekö kun mikki on rikki ja niitä korvia vihlovia ääniä satelee aina välillä. Kuuntelin koko matkan musaa, mutta oppaan kantava möreä ääni espanjaksi tuli väkisin läpi musiikkini. 4 tunnin matkan aikan on yksi pysähdys..se on Starbucks. Juoksin ensimmäisenä jonoon että saisin aamukahvin ja jotain purtavaa. Nopeasti takas bussiin ja matka jatkui. Kahvista muutama hörppy pääsi suuhuni, muuten sitä kahvia olikin pitkin bussikäytävää (syytän huonoaa tietä).

Key Westissä en nähnyt muuta kun Duval streetin (pääkatu) jossa sijaitsee Hard rock cafe. Siellä istuskelin ja luin kirjaa suurimman osan ajasta. Nyt kun ajattelen en muuta Key Westissä tehnytkään kuin söin ja join kahvia eri paikoissa. Kävin myös manikyrissä ja pedikyyrissä. Se oli raskausajan hemmottelua. Tyhmä minä, joka en osannut käyttää aikaani fiksusti siellä ja uskaltaa lähteä exploraamaan cityä. Hyvä niin, koska nyt kaikki oli kuin uutta minulle :). Bussi lähti takaisin jo viideltä. Olikin jo ollut ikävä näitä kaikkia espanjalaisia mummoja ja pappoja..unohtamatta opasta tietenkään ja sitä espanjankieltä jota niin hyvin ymmärrän :D. Ei mitään..nukahdin aika nopeasti ja heräsin tunnin päästä lähtöajasta siihen, että bussimme tökerösti pysähtyy tienvarteen. Puristelen hampaitani yhteen kun minulle selviää että bussin moottori on mennyt rikki, eikä muita kyytinottavia busseja enään tällä tiellä ole (Key Westiin Miamista vie ainoastaan yksi tie). Kello 23 illalla itken jo...pissattaa ja ahdistaa, koska olen raskaana. Kukaan muu ei näytä olevan yhtään hermostunut..juttelevat vaan (en kyllä olisi osallistunut, vaikka puhuisinkin espanjaa) aarrggh! Lopulta yksi bussi Miamista tuli hakemaan meidät!

Loppusanat: Olin hotellihuoneeni sängyssä 4 aamulla.

Vuosi 2013 vloppu reissu Key Westiin: ihastuttava, hauska, kaunis, idyllinen ja suloinen.
Kiertelimme kaupunkivaunulla ja opimme paljon uutta Key Westin historiasta. Oppaana toimi höpsöltä vaikuttava pullea aito Key Westiläinen, joka puhui selkeästi ja rauhallisesti..ainiin ja englanniksi ;).
Meillä oli perheen kesken oikein mukavaa. Key west on kuin Hangö. Kauniita taloja, pikkukatuja ja putiikkeja. Koska vaan uudestaan <3


Hattu oli vain hetken rekvisiittana..I'm a turist!! :)


4 kommenttia:

 1. Ihana asu, taas <3 Ja upea hattu :) Teillä oli varmasti tosi hauskaa!

  VastaaPoista
 2. moikka! olet todella kaunis nainen :) mietin, että kuinka vanha sä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciao ;)

   Kiitos sinulle! Olen 87 syntynyt..eli 25 v.

   ihanaa päivää sulle <3

   Poista