expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lennolta suoraan keittiöön ;)

Home sweet home <3

Lento meni aivan loistavasti. Molemmat miehet nukkui koko matkan :D Pienempi nukkui suloisesti mun kanssa. Luca oli rauhallinen koko lennon ajan. Uskon että siihen vaikutti tietenkin se että meillä oli yön yli lento, mutta myös se että Lucalla oli aikaa peuhastella kentällä kaikki energiat pois. Sain baby basketin Lucalle, mut ei se taaskaan viihtynyt siinä ollenkaan. Vuosi sitten samalla lennolla mulla oli aivan järjetön jetlag..Kesti noin pari viikkoo ennen kun pääsin rytmiin, mut uskon että siihen vaikutti se ettei oikeastaan ollut mitään pakollista silloin, jonka takia olisi pitänyt saada kellonajat kohdalleen. Katsotaan miten nyt käy. Luca meni nukkuu ysiltä Sveitsin aikaan (koko päivän valvomisen jälkeen) ja mä meinaan tämän postauksen jälkeen mennä sänkyyn lukemaan ja odottelemaan nukkumattia.

On ollut ikävä omaa keittiötä. Kotiin päästyämme laitoin heti pesukoneen rullaamaan ja siitä suoraan kauppaan. Lounaaksi hieman kevyempi ateria, kun mitä on tullut syötyä viime kuukauden :) tosin annoskoosta päätellen huomaa että olen ollut Amerikassa :D haha..ja söin lautasen loppuun!!!


Alla rakuunalla maustettu kana salaatti fetalla, paistetulla kesäkurpitsa/pinjansiemen sekoituksella, paprikalla, tomaatilla, kurkulla ja florida mix karpalo pähkinäsekoituksella.

Nammm!!

Paistan usein kesäkurpitsaa, sipulia, pähkinöitä, paprikaa tai sieniä, jotka maustan basilikalla, timjamilla ja salaattimausteskoituksilla. Lisään seoksen sitten salaattiin tai lisukkeeksi johonkin ruokaan.
Kauniita unia <3

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä jetlagista selvitytymiseen.
  Me käydään Californiass pari kertaa vuodessa ja lapset tulee mukana (1,5 v a toinen 3 v) ja lapset ne aina tottuu uuteen rytmiin niin nopeesti. Mulla taas Suomeen tullessa tuntuu niin hankalalta aluksi. Valvon öitä miehen kanssa tuskastellen :D
  Nyt viime kerralla kokeilin melatoniinia, jota saa ihan terveyskaupoista luontaistuotteeen ja se auttoi saamaan unenpäästä kiinni iltasella. En haluu syödä mitään unilääkkeitä muuten, mutta nämä ovat kai ihan turvallisia hetkellisesti nautittuna :)

  Muuten oliko teillä makuupaikat koneessa kaikille kolmelle? Se on kyl aina ihan luksusta jos saa makuupaikat :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei...mäpäs laitan korvan taakse ton melatoniinin. Eilinen olikin katastrofi tässä talossa, ku mua väsytti ihan hirveesti ja olin just menos nukkuu kun Luca heräs "yöuniltaan" niin leveä hymy päällääm. Noh, yö meni sit siinä et skypetin lucan kanssa Suomeen kaverin kanssa jutustellen. Luca täynnä energiaa aamu neljältä viellä..onneks viiden maissa simahti. Tänään meni ysiltä nukkumaan, niin katsotaan jospa alkais tasaantuu. Lähden huomenna Suomeen ja Luca mummolaan niin kiva päästä vähän vapaalle :)

   viikonloppuja sinne ja kiitos vinkistä ;)

   xx

   Poista