expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 25. helmikuuta 2013

Varmaan nyt pitäisi näpytellä Oscareista, mut enpä niistä aijo sen enempää jakaa mielipiteitä kun sen että Anna Hathaway "hääpuvussaan" näytti siltä kun nännit olisi koko ajan kurkistelleet läpi kankaan?!
Sängyssä rentoutumista verkkareissa ja Oscareiden parissa (sivusilmällä), koska teitä on ollut ikävä ja olen kovin pahoillani siitä, että en ole postaillut tai vastaillut kommentteihinkaan viikkoon.
Takana hektinen, ohjelmarikas ja ihana viikko Lucan 2 isosiskon ja 2 isoveljen kanssa. Lapset tuli tänne viettää hiihtolomaa ja hauskaa on ollut.

 Mitä me ollaan tehty?

Noh, viiden lapsen kanssa puuhastelua riittää yllinkyllin. Rannalla ja poolilla päivät. Tyttöjen kanssa shoppailua, yhdessäoloa, veneretkiä, Miami fiilistelyä ja hyviä ruokaelämyksiä..tosin pojat sai enemmän elämyksiä ravintoloiden nukkumismahdollisuuksista. He nukahti aina kun päästiin ravintolaan istumaan. Teppanyakia kun syötiin, oli poikkeus, koska chefillä oli niin paljon actionii ettei uni ehtinyt tulla silmään :). Oletteko syöneet joskus teppanyakia? Jos olette niin missä on ollut mielestänne paras elämys? Benihana on yksi lempi teppanyaki paikoistamme. Teppanyaki on japanilainen ruokamuoto. "Teppan" tarkoittaa teräslevyä ja "yaki" on paistamista tai grillaamista. Kotona jos tätä teppanyakia valmiestetaan, käytetään teppanyaki paistinpannua. Ravintolassa istutaan sekalaisessa porukassa kokin ympärillä ja ruoanlaitto ja syöminen on tuoksuja ja temppuja täynnä oleva elämys. Rakastan teppanyakia!

On hienoa seurata kuinka upeasti lapset ovat ottaneet pikkuveljensä vastaan jo alusta asti. Yksi aamu ne istuskeli kaikki yhdessä sängyllä (Luca keskellä) ja köörissä vetelivät Lucalle Jare&VilleGallen Nelisilmää..

..."Kasi-bittistä
West Sides lippistä
Pelisaleis hämäris, 
Voittamaton änäris
Taas uus konsoli, 
Faija on mun sponsori
Mielummin Nintendoo, 
Ku naapurin pimperoo
Jotkut otti nuorena hatkat verkkareista,
Me väännetää vaa kadulla matkatelkkareista
Välil kulutetaa viikko frendin nahkasohvaa,
Barcelonaa on ite vaa nii nasta ohjaa

Beibi skitsoo ja unohdan syödä
Pieksän mun Pessii päiväl ja yöllä
Mitä tulee mamiin, se on se kolmas pyörä
Pieksän mun Pessii päiväl ja yöllä"

ja Luca oli ihan täpinöissään. Se on ihan eri juttu kun lapsi saa huomioo toisilta lapsilta. Tietenkin äiti on se tärkein ja läheisin henkilö vielä, mutta on se kivaa katseltavaa kun lapsi leikkii sisarusten kanssa <3. 

Kuvia on tullut otettua, mutta koska pidän muut lapset anonyyminä, niin ainoastaan Luca loistaa näissä kuvissa.
Ainiin ja tänään jo toista kertaa Publix ruokakaupassa meille tuotiin fanfaarilla ilmapallo. Kaikki espanjalaiset kassatädit rakastaa Lucaa ja se yksi täti jättää aina kassatyöt kesken kun me tullaan kauppaan. Se on huvittava näky..jono vaan pitenee ja tämä täti vain mushumushuttelee Lucalle :) 

Nyt meen hieromaan mieheni todella rasvaista päänahkaa ja etsimään näppylöitä :D                                                   Luca nukahtanut siskon koru kädessä <3
                                                             Teppanyaki @ Benihana


Lego paratiisi ;)                                                               We are a big big family                                                              


Good night sweeties <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti