expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Sadepäivänä shoppailu maistuu

No tietenkin suuntasin nokkani kohti Itistä tänään. Kampista metrolla sinne vaan..pakoon pimeää taivasta ja märkiä katuja. Mä aijon kehua nyt itäkeskusta teille. Mielestäni siellä kaupoissa on parmepi valikoima kun keskustassa. Esim Itiksen Zara on aina tosi siisti ja puhdas ja aika tyhjä. I like..tottakai se kertoo siitä että ehkä sielläpäin asuvat ihmiset valitsevat toisenlaisia vaatteita, kun taas keskustassa ihmiset menevät laumoittain tiettyjen vaatteiden perässä, jotka heti sitten loppuvat. En todellakaan hauku itä Helsingissä asuvien pukeutumista, totesin vaan että ei välttämättä ole heti kinaa jostain vaatekappaleesta Itiksen liikkeissä. Sit myös jos haluaa vähän "olen ulkomailla" olon niin hyvä on suuntaa sinne ;).
Porukkaahan on laidasta laitaan...rehellisesti sanottuna, eivät he ehkä aina ole mun makuun.

Maija tuli kaveriks ja vietettiin kiva shoppailurundi. H&M, sinne heti! Kengät siellä puoleen hintaan. Löydettiin molemmat kivat parit. Maija hopeat korkkarit ja minä mustat perus bootsit...hei 15 e. Ostin myös farkkupaidan Zarasta ja muutaman perus topin.

Illalla Dieselillä oli ystävämyynti, joten kävimme Lucan ja Stefun kanssa pyörähtää siellä. mukaan ei tarttunut mitään, mutta stefu osti aivan huiekan pitkän "verkko" mekon. Näytän kuvan joku päivä. Nyt mä tässä maha täynnä postailen teille. Tehtiin kotona tortilloja, oi namm <3.



















Päivällä:










20 kommenttia:

  1. Jep, itäkeskus on tosi kiva shoppailuun. Mua ei oo muu jengi kyl häirinny mitenkään.Eihän sinne tarvi mennä jos ei kulissit passaa. Onneks Suomi on vielä vapaa maa ja jokainen voi mennä ostoksille mihin haluaa. Jospas se miehesi vaikka laittaa sul oman shopping centerin yhteen niistä saaristanne ja sinnehän voit sit itse valita asiakkaat jotka sopivat makuusi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei..ihan totta, te lukijat/seuraajat/kommentoijat..oppikaa lukemaan tekstejäni. Enkö juurikin kerro kuinka haluan kehua itäkeskuksen kauppoja ja valikoimaa. Sen lisäksi mainitsen siitä että porukkaa on laidasta laitaan...ja "kaikki eivät ole minun makuuni" ..so what? Ei se tee itiksen shoppailumahdollisuuksista huonompaa. Itis nyt sattuu olemaan paikka jos hengailee hieman epämääräistä porukkaa myös...en ole maininnut missään että asia häiritsisi minua. jos näin olisi, menisin varmasti jonnekkin muualle.

      Välillä mua oikeasti hauskuttaa nää kommentit kun jengi ottaa niin tosissaan! Mut totta helvetissä että suruttaa katsoa kun 10 vuotiaat vetää röökii ja viinaa siinä ulkopuolella, tai kun narkkarit pyörii ja muuten vaan sekavat ihmiset häiriköi, mut se ei estä mua menemästä ostoksille siihen rakennukseen.


      Poista
    2. Hahah, itsekin kävin Itiksessä juuri noista syistä ostoksilla kun siellä suunnalla asuin ennen. Ja aina muistin kyllä valittaa porukasta siellä ;) Sama koskee jumboa, joskin siellä ei löydy tota epämääräistä porukkaa niinkään onneksi.

      Ja jos saat oman shopping centerin saimaalle niin mä tuun ainakin moikkaamaan :D Toivottavasti ylempi anonyymi ei siellä suunnilla liiku....

      -A

      Poista
    3. hehe ;) Vip kutsu sulle sit..;)

      Poista
  2. Huumorinkukka on kaunis kukka :),
    Hei ihana huivisikin on vielä matkassa. Minä tykkäsin kanssa käydä joskus Itiksessä, kun asuimme vielä Helsingissä, mutta nyt on viimeisestä visiitistä jo useampi vuosi.

    VastaaPoista
  3. Hei, mun mielestä sun lookki ei hirveästi poikkea itiksen kalsarikalle-tyylistä! :D Sori nyt vaan mutta sovit sinne heidän sekaan oikein hyvin ja oikeasti en edes erottaisi sinua paikallisista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ilmeisesti ole nähnyt Didemiä livenä. Didem erottuu missä vaan paikallisesta porukasta ja kääntä päät paikassa kun paikassa. Eivät ne vaatteet aina tee ihmisestä tyylikkään ja kauniin, SORRY!

      Poista
  4. Hahhaa! Mä taas kierrän HM:t ja Zarat kaukaa, oli ne ihan missä vaan :-) En vaan kestä sitä kirppis-penkomisfiilistä, ja saumat kiertäviä kertakäyttörytkyjä. Mutta kyllähän jotkut löytää niistä ihan hyvältäkin käyttäviä vaatteita. Edellisessä postauksessa sulla oli kivannäköinen kevytuntsikka! Ja toi huivi on aivan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioita. Mä taas rakastan Zaraa. Kevytuntsikka on Kappahlista. Löytyy myös mustana :)

      Poista
  5. Mistä tuo kaulakoru on? Sinulla on muitakin tuontyyppisiä, mistä ostat ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..ne on Zarasta. Heillä on aika laaja valikoima ton tyyppisiä koruja.

      Poista
  6. Fina solglasögon Didem, var har du köpt dem? :)))
    Kramar <3

    VastaaPoista
  7. Mielestäni sinulle sopii paremmin luonnonkiharat hiukset, jotka on auki tai kiinni, kuin suoristetut hiukset, jotka on auki. Itiksessä tykkään minäkin shoppailla:)

    VastaaPoista
  8. Itäkeskuksella on kyllä oma charminsa :D Olen suunnilleen sinun ikäinen stadilainen, ja kun nuorempana siellä pyörin siellä oli vaan mummoja ja aika rauhallista, kyllä tää meno on muuttunut 10-15 vuodessa! :) Onko teillä aikeita matkustaa Turkkiin kesän aikana? Itse suunnittelen matkaa Istanbuliin, toivottavasti osaan ajoittaa matkani ettei siellä olisi taas niitä mellakoita. Melko kahtiin jaettu maa tuo Turkki!

    VastaaPoista
  9. Itse taas inhoan Itistä, enlä ikinä käy siellä, viime kerrasta on varmaan pari vuotta. Ihan liian sekavaa ja sekoilevaa porukkaa. Mutta jokainen käyköön kissä tykkää, mulle Sellokin on jo vähän jäiks ja kutsun sitä Itäkeskus Kakkoseks.

    VastaaPoista
  10. Onko sinun hiukset leikattu vähän kerroksittain? näyttää siltä :) Voisitko tehdä postauksen mm.sinun ihonhoito ja hius tuotteista joita käytät (naamanpesu tuotteet, shampoo jne.) olisin hyvin kiitollinen, ja varmasti moni muukin ;) Sinulla on meinaa kadehdittavan ihana iho ja hiukset!

    VastaaPoista