expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Gant Inspiration -outfit

Lähipuistoon ilmestyimme Lucan kanssa tyylikkäinä ja sävysävyyn. Huh, täytyy taas vähän moittia suomalaista mentaliteettia. Tosin nyt oon siis Sveitsissä ja tämä kansa on todellakin tylsimmästä päästä. Kukaan ei puhu puistossa, no jengi vieraksuu englantia, ehkä syy piilee siinä, mutta mieheni aina nauraa mulle että minä ja nuo muut äidit leikkipaikoissa ollaan jotain ihan eri kategoriaa. Nyt kun kävin Suomessa ja esim Forumin 3 kerroksessa, jossa sijaitsee tämä uusi lastenleikkinurkkaus, niin kukaan ei puhu huoneessa. Kaikki istuu tuppisuina ja tunnelma on niin koominen. Käytiin siis muutaman kerran isosiskoni Elifin ja hänen 4 kk poikansa kanssa siellä. Kritisoin myös sitä hoito/leikkihuonetta, ei sitten vähän vielä pienempää viitsitty suunnitella. Ahtaasti mahtuu sisälle :/. Voi olla että olen pihalla Helsingin keskustan leikkitiloista, koska en niissä sen pahemmin ole pyörinyt, mutta löytyykö mistään kunnon "babygym" aktiviteetti tilaa mistään keskustan kiepeiltä? Eikö sellainen olisi aika hyvä hanke, varsinkin Suomen kylmää talvea ajatellen. Lapset pääsisi kunnolla päästelee höyryjä ja samassa yhteydessä olisi tasokas kahvila/lunchi mesta. HopLopin tiedän ja olen käynytkin, mutta Helsingin keskustasta puuttuu aktiviteetti paikkoja lapsille. 
PIPO-FOREVER21,KAULAHUIVI-GANT,FARKKUPAITA-ZARA,TAKKI-ZARA,HOUSUT-MIAMI,UGG,NAHKAHANSKAT-GUCCI
PIPO-BENETTON,TAKKI-REIMA


7 kommenttia:

 1. Hei muru!
  Ajelkaa joku päivä tänne "maalle" niin voin luvata että tämä äiti puhua pölpöttää enemmän kuin tarpeeksi sillä aikaa kun pojat leikkivät. :D
  Pus!
  -H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo...koodaillaan ensi viikolla. Ihana treffata <3 pusss

   Poista
 2. Miksi aina toi sama pipo??..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä...mitetin itsekkin nyt kun kävin läpi viimeiset postaukseni :D kuitenkin mullakin on jonkun verran muita pipo vaihtoehtoja :)

   Poista
 3. Tuomiokirkkoa vastapäätä on lastentalo vai miksiköhän sitä kutsutaan.. Minulla ei ole omia lapsia mutta kummipoikani sinne vein (3v) enkä meinannut pois saada!! :D Saatiin myös muutama leikkikaveri pojalle ja juttelukaveri minulle, hauskaa oli!

  VastaaPoista
 4. Lapset keskittyivät leikkeihinsä ja se oli koomista?

  VastaaPoista
 5. Ihana kaulahuivi, mistä se on?

  VastaaPoista