expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

perjantai 29. marraskuuta 2013

London, baby! LONDON!

Pakkaan taas reissua varten :) Me lähdetään kohta Lontooseen. Pidennetty vloppu Lontoossa. Ystävämme Maija opiskelee arkitehtuuria siellä ja se on hyvä syy ottaa taas getaway weekend trip :).

Lennämme ainoastaan käsimatkatavaroilla. Eilen illalla suunnittelin kaikki vaatteet valmiiksi ja sovittelin niitä laukkuun. Haluan pakata mahdollisimman fiksusti.

Oranssin YSL laukun ja hopea Rimovan sisältö on: 

-sukat, , sukkahousut, alusvaatteet ja pyjama.
-1 housut
-2 tpaita
-1 alustoppi
-1 juhlaneule
- 1hame
-1 kauluspaita
 - Lacosten ulkoilutakki 
-Guccin ylipolven saappaat
-Kävelykengät
-pipo, hattu.

Illanvietto laukuksi otan mukaan leopardi Dolce&Gabbanan. Se on täydellisen kokoinen, kun haluan kuljettaa kameraani mukana). 


Matkalle puen mustat housut, puuvilla neuleen,  Zaran takin (esittelen sen myöhemmin) ja nuo mustat nilkkurit jotka kuvassa näkyy.

                                                                        with love, Didem

6 kommenttia:

 1. Fiksusti pakkaaminen on kivaa! Ite ainakin tykkään aina suunnitella ja sitten ei reissussakaan tarvi "tuhlata" aikaa miettien mitäs sitä pukis päälle.. Ja ilman suunnitelmaa itse ainakin ottaisin varmaan lopulta vaatteita jotka yksinään on kivoja mutta joista kunnon asua ei saa :D

  Ps. Postaus toive! Esittele sun vaatehuone, upeelta näyttää :)

  -svi

  VastaaPoista
 2. Viikonloppureissuille on ihan hullun vaikeaa pakata! Saa miettiä päänsä puhki mitä tarvitsee ja mitä ei, ja varsinkin lentolomilla meikkien ja muiden mahduttaminen käsimatkatavaroihin on haastavaa..mutta harjoitus tekee mestarin :) hyvää reissua!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kokoinen tuo oranssi YSL. Itse otan matkalle melkein aina neverfullin, kun sinne saa mahtumaan kaikki tarpeelliset jutskat kamerasta, läppäriin. Ihanaa viikonloppua Lontooseen. Ja muistathan postailla mitä tuli shoppailtua:D

  VastaaPoista
 4. Mitä ajattelet uusimmasta ilmastoraportista? Huolettaako sinua lapsesi tulevaisuus tai mietitkö koskaan millainen maailma on silloin kun hän on aikuinen? Miten valmistat häntä siihen, että vesi ja muut luonnonvarat loppuvat? Miten itse huomioit ympäristöasiat valinnoissasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää blogi on niin loistavaa viihdettä

   Poista
  2. Viherpiiperö-Earthmama sä olet nyt aivan väärässä paikassa väärään aikaan... meneppä sinne jonnekki syvälle luolaan vaan takasin...kukaan mahda kuitenkaan yhdessä yössä mitään yksin maailman mullistuksille ja oletkos miettiny että ilmastnmuutohna on hyvin hyvin hyyyyvin pitkälle kaupallistettua!? Huoh, mistä näitä ufoja laskeutuu jokapaikkaan.. -_-

   Poista