expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 19. marraskuuta 2013

Hetken Rentoutus

Viime päivät on mennyt energia level 0 tasolla. Olen ollut tosi väsynyt ja tänään väsyttää kaikista eniten. Nukahdan melkein kun kirjoitan :/ Meillä on tosiaan unirytmi suoraan sanottuna hanurista. En kyllä vähään aikaan aijo matkustaa lapsen kanssa pitkiä lentoja.

 Eilen kuitenkin saimme hetken rauhaa mieheni kanssa ja tein meille vaahtokylvyn, kynttilöitä ja rentoutumis musaa. Pidän Sveitsin kodistamme paljon, vaikka on koti joka on iso ja hulppea niin se ei välttämättä ole kuitenkaan viihtyisä, mutta tämä koti on just sellainen joka tekee kotona olemisesta niin nautinollisen. Ylläni on Ralph Laurenin kylpytakki (Stockmann). En ole esitellyt kotiamme, mutta varmasti jossain vaiheessa laitan kuvia. Missä ikinä olenkaan pyrin muokkaamaan ympäristön houkuttelevaksi. Rakastan kynttilöitä ja niitä kulutan paljon. Rentoudun päivittäin, kiireimpinä päivinä se voi olla suihkutuokio, jolloin vien mieleni jonnekkin kauas pois. Satavarma hyvän olon tuoja on kuitenkin kuuma kylpy, tunnen kuinka verenkierto lähtee kihelmöivästi liikkeelle jaloissani. Kylvyn jälkeen pidemmän puoleinen rasvaaminen ja hieronta iholle. Olo on kevyt, puhdas ja tuntuu mukavalta mennä peiton alle ja painaa silmät kiinni. 

Aamulla herätessä tunnet edelleen sen levollisen, mutta energisen olon (ellei typerä jetlag lapsellasi valvottaisi sinua koko yötä) Jos ei omista kylpyä niin kuumassa suihkussa istuminen tepsii myös.


Näistä en luovu:  

Iltapalan/teen nauttiminen hämärässä ja aivan rauhassa. Mukavat kotivaatteet. Mandariinin tuoksu. Kynttilät sisällä ja terassilla. Musiikki. Pötköttely mieheni kanssa. Mieheni rapsuttelu/hieronta. Vaatehuoneessa ajanvietto. Kuutioiksi/lohkoiksi pilkottu hedelmälautanen. Keittiön puhtaus ja järjestys aina ennen nukkumaan menoa. Peilaaminen.


Kauniita unia <3

3 kommenttia:

 1. Instagramin mukaan olet nyt Helsingissä. Pitääkö paikkaansa? Toivottavasti bongaan sut livenä stadissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. INSTAGRAM on oikeassa..tai siis oli :) olin siellä viikon. Nyt bäk in switzerland :/ pöhhh ! en tiedä bongasitko? tapasin kyllä joitain lukijoitani...niin ihanaa oli jutella kaikkien kanssa. hassua, heh.

   Poista
 2. Instagramin mukaan olet nyt Helsingissä. Pitääkö paikkaansa? Toivottavasti bongaan sut livenä stadissa;)

  VastaaPoista