expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

MY VERY HANDSOME DAD

Esittelen teille rakkaan ja komean isäni. Hän on maailman sydämellisin ja herkin ihminen jonka tiedän, sen sanon suoraan sydämestäni. Hän antaa viimeisen leipäpalan sille toiselle. Hän on tehnyt kovan työn kun tänne Suomeen tuli 80-luvun alussa. Tietenkin isäni on vuosien varrella suomalaistunut jonkin verran, mutta ne hienot piirteet kuten epäitsekkyys, aitous, kova työnteko, aito iloitseminen toisen menestyksestä, vaatimattomuus, puheliaisuus ja kultainen sydän on säilynyt ja on peräisin turkkilaisuudesta, ainakin siitä hyvästä perheestä (isovanhemmiltani) jotka hänet ovat kasvattaneet.

Rakas isäni on antanut koko elämänsä perheelle. En ole ikinä kuullut että hän vaatisi mitään. Hänellä on ympärillä niin paljon ystäviä , ihmisiä jotka välittää, vaimo, lapsia, lapsenlapsia ja uskon että hän saa kaiken elämän nautinnon näistä asioista. 

MAAILMAN PARHAALLE ISÄLLENI, JOKA ANSAITSEE VAIN PARASTA. 

Varsinainen pelimies nuorena ollut ;) Chekatkaa kuva! Komeat viikset myös :D  

SEN DÜNYANIN EN IYI BABAMSIN VE LUCANIN DEDESIN. SENI COK SEVIYORUM <3 

Tämän miehen menestys elämässä on saavutettu täysin itse vieraassa maassa, vieraalla kielellä. Istun ja kirjoitan tätä kyyneleet silmissä, koska on tosi kova ikävä ja olisi kiva olla siellä Deryan kanssa valmistelemassa aamupalaa sänkyyn. Lucalta paljon pusuja <3 Kohta nähdään ;)
 Meillä täällä kotona vietetään myös isänpäivää <3 Tiedossa Brunssi, urheilua ja beachvolleyta. Tietenkin herkkukakun syöntiä myös. Rakkaalle miehelleni, maailman parhaalle viiden lapsen isälle. Rakastan sua ylikaiken ja olen onnellisin kanssasi. You r the boss and thats fine by us <3 Niin kuin mieheni joskus sanoi..lapset on elämän suola.  Tämä iskä on varsinainen Superman!
OIKEIN HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISILLE <3


8 kommenttia:

 1. Siis aivan isäsi näköinen olet, ei epäilystäkään!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi muutama päivä sitten ja luin kaikki postaukset läpi :D tykkään sun rehellisestä tavasta kirjoittaa ja muutenkin vaikutat hyvältä tyypiltä :)
  Ja täytyy kyllä sanoa että oot aivan isäsi näköinen, kasvon piirteet on niin samanlaiset :) kivaa isänpäivän jatkoa teille sinne :)

  VastaaPoista
 3. Tippa tuli munkin silmään kun luin tuon. Oot kyllä saanut kaikki isäsi hienot pirteet ja ilmeisesti äitisi nenän ja silmät. Ihanaa isänpäivää teille sinne rapakon taakse:)

  VastaaPoista
 4. Onko Derya sun sisko? :) Ja onko sillä blogia?

  VastaaPoista
 5. on kyllä komea mies! ei ihmekään kun tytötkin on kaikki niin kauniita :)

  VastaaPoista
 6. Ihana uusi blogituttavuus!!:) Olet upea!

  VastaaPoista
 7. Luulin, että Luca oli teidän ainoa lapsi. Tuli kyllä yllätyksenä teillä on neljä muuta lasta, joita et ole maininnut, mutta onhan Luca kyllä sellainen silmäterä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucan isällä on yhteensä 5 lasta..Didemillä vain yksi. Ja siksi Didem ei varmaan julkaise muista lapsista naamakuvia.

   Poista