expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

SCHOFFA - uusi Lasten ja Naisten mallisto

 Heippa rakkaat lukijat: äidit, naiset, miehet, isät ja nuoret :) Vielä ehtii jouluostoksille ja nyt haluankin antaa hyvän lahjavinkin.

Sain mahdollisuuden käydä Galleriassa Esplanadin Schoffan liikkeessä tutustumassa uuteen lasten ja naisten kauluspaita mallistoon. Valikoima on laaja ja varsinkin lasten kauluspaidat syötävän suloisia. Iskälle ja pojalle voi hankkia samanlaiset paidat vaikkapa ;) Itselleni löysin Didemiä huutavan slimfit ruutupaidan, joka istuu päälläni paremmin kuin hyvin. Minun on vaikea löytää tarpeeksi pieniä kauluspaitoja, jotka myötäilevät vartaloani ja ovat käsivarsista suhtkoht napakat. Schoffalta löysin!

Alunperin Schoffan yritysidea oli tehdä mittatilaustöitä vaativille asiakkaille. Liike on viidessä vuodessa kasvanut huimasti ja tänä päivänä liikkeitä on nettikaupan lisäksi Galleria Esplanadissa ja Tallinnassa.  Jos etsit tyylikästä, kestävää jokapäivän kauluspaitaa pienellä extralla, niin suosittelen lämpimästi heidän paitojaan, myöskin pukuja miehille.

Schoffan kotisivuille pääsette TÄSTÄ. Joten nyt vaan shoppailemaan.

Valitsin Lucalle hyvin rennon kauluspaidan. Halusin että hän voi käyttää sitä pipon ja Converse/lenkkari/maihareiden kanssa. Paita on todella pehmeä ja hyvä päällä. Lucalle on koko 86. Myöskin kuvissa näkyvä kravatti lähti mukaan kaupasta ;)

Käykäähän Galleria Esplanadissa chekkaamassa tarjonta.

Seuraavaksi pienimuotoinen valokuvaussessio Lucan kanssa. Ei ole helppoa kuvata tuon ikäistä, joka haluaisi juosta koko ajan, mutta upeita otoksia saatiin silti. Suuri kiitos siitä Tarleena Klasilalle, joka hoiti valokuvaamisen kuin ammattilainen.





















Kauluspaidat: Schoffa
Valokuvat: Tarleena Klasila

TUNNELMALLISTA JOULUN ODOTUSTA TÄÄLTÄ HELSINGISTÄ ;)

xx

11 kommenttia:

  1. Ihan tiedoksi, Kämp Galleriaa ei enää ole. Nimi on jo vuoden ollut Galleria Esplanad!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups...niin se on..olen niin tottunut sanomaan kämp galleria :D Hyvä kun huomautit..kävin korjaamassa. Kiitos!

      Poista
  2. Tosi nätti toi kauluspaita, joka sulla on :) Ja olet tosi kaunis näissä kuvissa!! Mistä muuten noi kengät on? :)

    VastaaPoista
  3. Jestas! Paidoista viis, mutta apua miten upealta sä näytät! Merry Christmas vaan sun miehelles, kyllä kelpaa! ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Ootte molemmat niin söpöjä ;) Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  5. Oii ihania kuvia! Voi miten syötävän suloinen lapsi voikaan olla:) Ja äitinsäkin todella kaunis! Onko sulla tämä yksi lapsi vain? Olen sun blogia noin pari kk seurannut ja oon saanu sellasen käsityksen, että sulla on neljä lasta:D

    VastaaPoista
  6. On niin "ryssää" ja mautonta koko blogi! Lapsi puettuna aivan mauttomasti eikä neiti itsekkään ole todellakaan mikään silmän ilo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmän iloa ovat molemmat, sekä mami että poitsu<3 On aivan ihana seurata blogiasi ja tyyliäsi. Onneksi et pue poikaasi mauttomiin Me&I kledjuihin tai vastaaviin. Ihanaa Joulunaikaa sinulle ja perheellesi. Jatka samaan malliin Didem:D

      Poista
    2. Ensimmäisen anonyymi: MIKSI?! Tällainen kommentti?! Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin jätä sanomatta. Ei tarvitse viljellä anonyymina omaa pahaa oloaan muille.

      Poista
    3. Voivoi mitä kateellisen panettelua!! Raukkoja tuollaiset ihmiset.
      Upea nainen ja syötävän suloinen tenava! <3 En ihmettele jos joku kadehtii.

      Poista
  7. Haha naurettavia kommentteja välillä satelee! Tykkään itse kyllä siitä että lapset ovat lapsia, milloin muulloin saavat housut tulla korviin asti ja vaatteet olla suttuiset? Mutta tottakai ovat mielettömän söpöjä "pikkuaikuisina", omien lapsien kohdalla en ole raaskinut ostaa liian trendikkäitä vaatteita kun kasvsvat pois ja sotkevat liikaa :D Toivottavasti Luca on siisimpi tapaus! God jul&gott nytt år Didem!

    VastaaPoista