expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

tiistai 3. kesäkuuta 2014

MAGNUM X 3


Nämä kuvat on otettu viime viikolla kun meil oli lounasdeitti murun kaa meidän kotihoodeilla. Tällä viikolla kirjoittelen jo Suomesta. Lyhyesti kerron viikonlopun tapahtumista. On niin ihana olla taas täällä. Perjantaina kun tulin, jätin jättirimovat nopeasti hotellille ja lähdin viemään Lucaa mun
vanhemmille. Luca juoksi mun äidin syliin.              

                                                                       

Myöhemmin tapasin mun rakasta ystävää ensin Kämpin terdelleä..sit tuli kylmä ja siirryttiin Brondaan. Mulle ensimmäinen kerta, eikä viimeinen. Aivan ihastuttava paikka. Oltiin vaan siinä baarin puolella. Service olis voinut olla hieman nopeampaa, mutta muuten setti toimi. 

Ennen kotiinmenoa ajateltiin et pyörähdetään vielä Showroomin 1-vuotis synttäreillä. 

No offence Sedu! Mutta mä sanon nyt mielipiteeni. 

Miksi nähdä vaivaa himassa peilin edessä ja miettii mitä laittaisi päälle, kun kumminkaan lopputulos on kuin olis almost naked. Nämä suloiset wannabe viidakon tähtöset/ seiskan tähtityttö tyyppiset starat..jättäkää ensi kerralla suosilla vaan yläosat vaatekaappiin. Huh (ISOLLA) siis mun makuun ja silmiin. 

Tähän on hyvä lopettaa perjantai illan selostus.

Lauantai alkoikin shamppanja lounaalla olohuoneessani, eli Ravintola Teatterissa. Tyttöjen kanssa kokoonnuttiin syömään ja juomaan. 

Ennen iltaa kävin vaihtamassa vaatteet ja sit taksilla Erottaja nightiin jossa oltiin sekaporukalla. Sieltä jatkettiin suoraan Teatterin vippiin ja otettiin mieheni kanssa paras pöytä parhaimmilla juomilla. Illan aikana meni 2 magnum Domppaa ja yksi magnum vodka. Janoista ja iloista porukkaa. Kaikki ihanant rakkaat saman pöydän äärellä <3 Mun favorite dj soitti mun kaikki favorite biisit!! Kiitoksia illasta kaikille osallistuneille. Onneks kesä on vasta alussa ;) 











Takki -H&M
Lippis - ZARA
Housut - Love Culture
Lenkkarit - ZARA
Aurinkolasit - ZARA
Laukku - LV
Korvakorut - Gucci








20 kommenttia:

  1. Noi lenkkarit zarasta? Ihanat! Muistatko yhtään hintaluokkaa?
    t.Miia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo!! niin mageet! ja huippu kevyet ja pehmeät jalassa. Keskustan zarassa vielä eilen näin näitä, käy kattoo! Sveitsistä ostin nämä mun ja oisko ne euroissa ollu 49 ?! en ihan varma... xx

      Poista
    2. Käyn katsastaa Aleksin liikkeen :) tänks! Ilmottele joskus kun oot stadissa niin voitas käydä kaffeilee :) ihanaa kesää! -miia

      Poista
  2. Sä olet Didem ihan super-style, sun pitäis ehdottomasti tehdä stylistin töitä!

    VastaaPoista
  3. Ihania maisemia! Harmittaa oikein kun proukat muuttaa pois. Ei enää hyvää tekosyytä matkustaa sinne skimbaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe...mut yleensä naiset löytää aina uusi tekosyitä..tämä pätee kaikkeen!! :D onhan tuolla kaunista :)

      Poista
    2. No se on totta! :D ja isäpuoli on onneksi yhtä kova laskuintoilija kuin minäkin! Ja maksaa lentoliput! Se tässä paketissa on näppärää, että porukoiden on maksettava jos ne haluaa mua nähdä, muuten ei oikein onnistu :P

      Poista
  4. Hienoja kuvia, olitko ehkä ärsyyntnyt kun jotkut viidakontähtöset olivatkin keskipisteenä? Sain hieman sellaisen tunteen postauksestasi... Puhut ja ymmärrät suomenkieltä varmaankin mutta kirjoituksessa olisi parantamisen varaa:)

    VastaaPoista
  5. miten kauan helsingissä olette?:) ja missä asutte silloin kun suomessa olette?

    VastaaPoista
  6. Tyylikkäältä näytät niinkuin aina (paitsi se pipo, voi ei;)) Ihan samaa mieltä tosta tyttösten vaatteiden käytöstä. Ei mitään väliä kuinka hyvä vartalo on, mutta näyttää tosi halvalta ja mauttomalta kun ei ole vaatteita päällä. Desperation I suppose..

    VastaaPoista
  7. Toi lippis on aika tyylitön kyllä, ei sovi YHTÄÄN ton takin ja laukun kanssa. Eikä myöskään noi lenkkarit.

    VastaaPoista
  8. Tuo laukku vie tajun!!! Ensimmäinen luiska jota ihailen tai voisin edes harkita! Mut mitä olen ymmärtänyt, tää ko. malli vähän niin kuin ois pelastanut firmaa aikamoiselta alaspäin luisulta...loppuunmyyty useasta paikasta. ;D Hesastako olet omasi ostanut?

    VastaaPoista
  9. Säkö nää kertakaikkiaan hienot ilmat toit tullessasi

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti et pahastu, mutta mun on ihan pakko tallennella joitain sun asukuvia, koska ne on vaan NIIN inspiroivia ettei mitään rajaa :D Sun tyylissä on just jotain sellasta, mistä itse tykkään. Olet taitava yhdistelemään erilaisiä tyylejä ja materiaaleja! :)

    VastaaPoista
  11. Olisi mukavaa jos kirjottelisit enemmän. Aloitit blogin niin että kirjoittelit useasti, nyt kuitenkin tahti on hidastunut paljon, mielessä käy tietyt jutut; eikö sinulla ole aikaa vai ovatko ideat loppuneet? Ja kunnon bloggaaja pitää huolen tavaroistaan ja hommaa tarvittaessa ripeästi uuden tietokoneen tms. tuotteen joka on mennyt rikki, jotta kirjoittaminen taas onnistuu. Mutta ymmärrän senkin, koska sinulle luultavasti ei kelpaa mikä tahansa kannettava. Mahdollisimman kallis? Täällä kuitenkin odotellaan uusia postauksia ja ripeämpää tahtia!!:) hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  12. Ihna vain vilpittömänä kysymyksenä kysyn, kun tässä(kin) postauksessa alleviivasit verbaalisesti useammassa muodossa miten vip, parasta, yleellistä tai luksusta eri asiat olivat niin onko se sinulta pientä ironista irvailua (kun suurin osa lukijoistasi on oletettavasti ns. "normaaliluokkaisia" -ihmisiä) vai onko niissä sinusta siis jotakin suurempaa painoarvoa lukijoillesi tietoisuudelle... sillä ihan alleviivaamattakin tulee selväksi että sinun kohdallasi on kyse "yläluokkaisemmasta" elämäntyylistä...(ihan siis vaan näin pienenä toteamuksena) ;)

    VastaaPoista