expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

maanantai 27. toukokuuta 2013

Kylmäsavuhärkä ruisnapit

Haluan antaa teille ohjeen näihin maukkaisiin alkupala nappeihin. Isosiskoni teki näitä minulle viikonloppuna ja näistä saa täydellisen alkupalan illanistujaisiin tai vaikkapa tapas tarjoiluun.

Tarvitsette:

1 purkki smetanaa
ruohosipulia
kylmäsavuhärkää (ohuita viipaleita)
1 punasipuli
Ruisnappeja

Paloitelkaa punasipuli ja kylmäsavuhärkä/poro ja sekoittakaa yhteen smetanan kanssa.
Leikatkaa ruohosipuli erilliseen tarjoilukulhoon.
Täyttäkää ruisnapit täytteellä :)

Tosi hyviä!!!

Kiitos rakas Elif ;)






6 kommenttia:

  1. Ui NAM! Kiitos vinkistä ;D Respect helpot reseptit!!

    VastaaPoista
  2. Oi yummy! Söin vähän samannäköisiä joissain juhlissa pari viikkoa sitten ja oli tosi herkkua, pitää testailla tällä reseptillä, kun itsellä illanistujaiset seuraavan kerran.:)

    VastaaPoista
  3. Vitsit kun kirjoitat harvoin! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äähh, koitan laittaa useammin ja lyhempiä, mut kun ne kuvat on mun kamerassa päivän ja sit illalla tai aamulla vasta postaan. Yritän päästä sellaiseen kivaan rutiiniin. Lapsen kanssa se ei aina ole niin helppoa, varsinkaan kun elämä on aika liikkuvaista. Eilen matkustin esim takas Sveitsiin.

      Anteeks :( koitan tsemppaa..

      Poista