expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ensimmäiset treffit Galaxyn kanssa, kivasti synkkas!

Oooh, olen niin iloinen tästä kauniista työkalusta, jonka mieheni mulle halusi antaa. Uskon vahvasti syvään ja pitkään parisuhteeseen tämän Galaxyn kanssa (myös tietenkin rakkaan miehenikin kanssa uskon ikuiseen rakkauteen). Yhteistyö toimi ainakin tänään ekoilla treffeillä ihan hyvin :) Napsin kuvia kun japanilainen turisti. Huom! Kamera roikkui myös kaulassa :D. Yksi lukijoistani suositteli valokuvauskurssia, hänelle siitä oli ollut huimasti apua. Joten aijon ottaa itsekkin selvää kursseista ja ilmoittautua sellaiseen. Onko teillä kokemuksia niistä? Voitteko suositella jotain?

Vietettiin tänään 6 tuntia Ikeassa. Suunniteltiin siellä walk-in closetia. Päädyimme Ikeaan, koska se on hieno ja nopea (3 viikon päästä se rakennetaan). Koska emme tule syksyllä enää olemaan täällä niin paljoa, niin hyvä saada koti kuntoon niin pian kuin mahdollista. Pienet yksityiset firmat, jotka tekevät todella exclusive jälkeä, ovat aivan liian buukattuja. Heillä pääsee tekemään suunnitelman heti, mutta vasta syksyllä syyskuussa voi alkaa toteuttaa huonetta. Liian hidasta toimintaa. Esittelen teille sit huoneen, kun se on valmis. Ainakin 6 tunnin suunnittelun jälkeen uskon että valinnat joita pohdimme, ovat menneet nappiin ja näyttävät hyvältä. Matto, rahi ja valaisin ostetaan muualta. Haluamme kristallikruunun walk-in closettiin ja sen alle rahi, joka saa erottua tavallisesta rahista. Vielä ei ole löytynyt mieluista. Nyt tulikin mieleen, että LV:n vanha kulahtanut arkku olisi oikea napakymppi. Taitaa jäädä haaveeksi.

Ikea yliannostuksen jälkeen oli vapauttavaa lähteä kävelylle ja puistoon. Nautin niin paljon kun Luca touhuu ulkona muiden lasten kanssa tai yksikseen. Iskä..siis mieheni, lähti kuntopyöräilee ja sen jälkeen pelaa fudista. Perhe-ilta siis...me Lucan kanssa katsottiin iskän peliä ja samalla potkittiin omaa palloa kentän reunalla. Yhdessä suunnattiin kotiin iltapalalle, jotka olivat tortilloja. Liian hyvää!

Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa ovat lemppareitani. Kävelimme Lucan ja mieheni kanssa puistosta kotiinpäin auringonlaskun aikaan. Aika kaunista, eikö? Huomatkaa sydänpuu ja rakastavaiset <3 Ikuinen romantikko Didem!!2 kommenttia:

 1. Olen itsekin katsonut ikean walk-in closeteja ja kyllä ovat upeita. Ihanaa nähdä garderoobi sitten valmiina:) Ihania kuvia Lucan kanssa<3

  VastaaPoista
 2. Hei Didem,
  sulla on kiva blogi, ja poikasi on todella suloinen :)
  Kirjoitit joskus aikaisemmin että tulette viettämään myös paljon aikaa Kaliforniassa? Missä päin Kaliforniaa?
  Miehelläni on yritys Silicon Valleyssa ja perheemme muuttaa sinne nyt kesällä. Meillä on myös reilu vuoden ikäinen poika, ja mieheni tykkää myös vapaaottelusta ja pelaa jalkapalloa. Ja meiltäkin näyttää löytyvän paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita ;) Olisipa hauskaa jos olisitte tulossa San Fransiscoon päin, mutta ehkä suuntaatte kuitenkin enemmän LA akselille?? :)

  Jen

  VastaaPoista