expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Menetin Louboutinit vesipullon takia!!!

Välillä miehelleni iskee äärimmäinen hintatietoisuus. Hän saattaa vertailla kaupassa pastan kilohintoja tai jättää mustikat ostamatta korkean hinnan vuoksi. Noin kuukausi sitten olimme kävelyllä ja ostimme kioskista pikkupullon vettä noin 4 euron hintaan. Tällaiset toistuvat pikkuostokset ovat hänelle lempi kritisoinnin aiheita, aaaarggh!!!

Seurustelumme alkuaikoina hän laskeskeli kuinka iso osa tuloistani menee vain kahviin, croisantteihin ja lehtiin. Hän ei millään voinut ymmärtää käytöstäni. Noh, kävelylenkin aikana hänellä oli tämä hintatieto moodi päällä, aaarrggh!! ;) MUTTA torumisen sijasta hänellä olikin aivan uusi idea. Hän nimittäin lupasi, että jos vuoden aikana kävelylle missä tahansa maailmalla lähtiessämme, muistan ottaa oman vesipullon mukaan, niin ettei tarvitse ostaa vettä näistä kiusallisista pikku kioskeista, niin hän ostaa minulle palkinnoksi Louboutinit. Hän arvioi että tämä on helppo tapa tienata/säästää. Vetoon sisältyi kaksi armoa, jotka kului loppuun tänään :D hahah.

Aamulla ajelin auringonpaisteessa ja Eminem soiden Zürichiin. Napsin puhelimella tietenkin kuvia ja ajattelin kaikkia kivoja tulevia juttuja. Rakastan ajamista ja olen hyvä/vauhdikas/turvallinen (varsinkin valokuvaamis idea) kuski, vaikka itse sanonkin. Lucalla oli "neuvola" aamulla, täällä ei oikeastaan ole neuvola systeemiä, vaan kaikilla on oma lastenlääkäri. Luca sai 1-vuotis rokotukset ja pärjäsi niissä komeasti. Sen jälkeen ihanan Hannan ja hänen pikku Viktorinsa kanssa Sprünglin terassille nautiskelemaan. Ruokakaupasta ajoin kotiin ja kun saavuin ovesta sisälle lähetin suuren lentopusun miehelleni, joka puhui työpuhelua.

Juttelua ja yhdessäoloa loppupäivä <3 Oli niin kaunis ilta, että lähdimme reippaalle kävelylle...JEPP!! Siinä ne Louboutinit vilkutti mulle BYE BYE!! Saamarin vesipullo!!Lastenlääkäri aulassa oli hyvä peili ;)Turkisliivi- ZARA
Paita- Amisu
Laukku- Longchamp
Housut- ZARA
Ballerinat- Marc Jacobs


Illan resepti teille:

2 kanafilettä
Hunajaa
Ruokakermaa
Paprikaa
luumutomaatteja
kesäkurpitsaa
Yrttejä, rakuunaa, suolaa
Pinjansimeneiä ja cashewpähkinöitä

Ripottele oliiviöljyä uunivuoan pohjalle. Laita kanafileet vuokaa ja mausta ne. Lisää pilkotut kasvikset, hunaja ja ruokakerma. Siihen päälle vielä pähkinät. Uunissa pidin noin 40 minuuttia 200 astetta.
PS. SAIN MUUTEN UUDEN LOUBOUTIN VESIPULLO VEDON, ELI TASAN VUODEN PÄÄSTÄ, JOS ONNISTUN SAAN PALKINTONI ;)

Öitä ihanat ;)

5 kommenttia: